Piticodromul de sept - oct 2005 (159)
Raspunsuri - Pagina 23
Ioana75 spune:
La multi aaaaani!
Sanatate, fericire, succese si tot ce va doriti in noul an!
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
diana_n spune:
LA MULTI ANI !!!
Sa aveti un an plin, sa vi se implineasca macar o dorinta mare, sa creasca astia mici frumosi, destepti si cu noroc in viata !
Diana si Petrut (3 oct 2005)
valen spune:
La multi ani tuturor, sa fiti iubite si fericite alaturi de cei dragi voua!!Cu drag,Gabriela, Sarah, bb din burtica si tati.
baicualina spune:
LA MULTI ANI!2007 CU SANATATE SI BUCURII, NOROC SI IUBIRE!
sa dea Dumnezeu numai bine si intelegere!numai bine va doresc!sa fiti sanatoase sa va cresteti si sa va bucurati de copiluti si toate dorintele sa vi se indeplineasca!
Alina si Alexandra
Hildegard spune:
BUN VENIT IN NOUL AN 2007
.
SA AVEM PARTE DE TOT CE NE DORIM, PROSPERITATE SI NU INAINTE DE TOATE SANATATE CA FARA EA NU FACEM NIMIC.
Steff s-a speriat rau de tot de artificiile zgomotoase de la 12.
Oricum n-am dormit ca nu m-a lasat ...cand am zis ca inchid ochii de 3 la 5 m-a tinut steff treaza ca n-avea somn. A umplut un pamapers plinn ca trebuia sa-l schimb. I-am dat si nurofen , l-am facut si cu gel si asa a mai dormit pana la 8. sunt rupta ce mai...de atatea nopti nedormite cum trebuie. Nu stiu ce are ca nu doarme. Nu plange, n-are febra, nu-i racit.....brrrr, nu stiu ce are.
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 1 luna
kristinutza spune:
country girl, tare rau imi pare ca n-a fost prea grozav nici de data asta cu bunicii...
nu se vad pozele!
uau, ce de urari!!! 
noi ne-am intors acasa pe la 1 noaptea si am si adormit
. ce atata sarbatoriri?!
pe radu l-am luat cu noi la nashii lui, l-am culcat pe la 10.30 (recordul lui ab-so-lut din toate timpurile
).
de cand am inceput serviciul cred ca e prima zi cand ma simt si eu odihnita, plus ca sunt si maine libera
.
mi-a fost f bine, mai ales ca am stat mult cu sotzu' si cupilu'. nu cred ca v-am spus, dar pe 29 dec ne-am aniversat, am implinit 6 ani de la casatorie. 
deci totu-i bine si frumos, doar ca am impresia ca se pune de-o revolutie in familia noastra extinsa: noi toti dormeam constiinciosi la 1.30, dupa ce am mancat saratele si am baut sampanie fara alcool; frati-miu a lucrat pana seara tarziu, iar parintii mei se distrau de n-aveau treaba
, plus ca azi au plecat pe nu stiu unde sa continue petrecerile
. hmmm, am impresia ca ne-am boshorogit un pic inainte de vreme
.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
mary ilie spune:
salutari si de la noi in prima zi a anului!
Kristinutza sa stii ca si noi am fost la fel de cuminti, la 10 l-am culcat pe Andrei iar la 1.30 eram in pat.....Andrei n-a avut nici o treaba la 12 noaptea, cu tot zgomotul, nu s-a trezit deloc, pana la 10 dimineata!!!!!
nu mi-a placut ca tare ii era frica de artificii, plangea cand auzea"poc-poc", asa le zice artificiilor, bine ca s-au terminat.....
aici a fost ceata toata noaptea, foarte densa, asa ca n-am putut admira cum se cuvine artificiile......
Kristinutza- felicitari pentru aniversare, si multi ani impreuna!
si odihna placuta in continuare
Hilde, ti-am admirat fursecurile si toate bunatatile care mai erau pe acolo...waw!!!!! arata super
felicitarile mele -poate lui Stef ii mai ies niste dinti si asta o fi cauza .....
Mary si
Andrei(29.09.2005)
poze
gabiarama spune:
Bine v-am regasit in anul 2007 !
Un an plin de fericire , sanatate si numai impliniri !
Si eu fac parte din categoria celor care s-au culcat imediat dupa 12 noaptea ,dar dupa 2 nopti nedormite nu aveam chef de nimic.
Pentru mine a fost cel mai urit Craciun si Revelion din viata mea .De Craciun am dadacit pe sotul si pe soacra care erau bolnavi .Sotul o raceala urita care a facut si victime
,iar soacra niste crize de stomac ,care s-au dovedit a fi cauzate de o pietricica la colecist .
Cert e ca nu am iesit din casa zilele alea .Inainte de rev mi s-au imbolnavit copiii , au luat raceala de la tata .Tuse , nas curgator, febra mai ales noaptea (e cumplit sa vezi doi copii zvircolindu-se si gemind din cauza febrei).Mihnea are amigdalele inflamate ,iar Tudu pe linga raceala mai are si otita la o ureche ,iar azi dimineata am vazut ca i-a spart si gingia la o maseluta
.Cu toate astea pe capul lui a stat 2 zile numai in brate cu ochii inchisi pina adormea .Parca era lesinat .Nu exagerez cind spun ca a dormit zilele astea chiar si de 7 ori pe zi
.
Pe 30 chiar ii spuneam sotului ce noroc am ca nu m-am molpisit si eu , dar nu a tinut mult bucuria asta pentru ca pe 31 dimineata m-am trezit cu o tuse ce ma face sa ma tin de burta , cu o durere de cap si de oase si carne si de toate
.Si toata treaba o lasasem pt duminica
.Am redus totul la minimum necesar pentru ca oricum pe 3 ianuarie e ziua lui Mihnea si miine vreau nu vreau trebuie sa stau in bucatarie .Vrea copilul tort si m-am hotarit sa i-l fac eu , desi de cind m-am casatorit nu am mai prestat nici unul
.
Cel mai dureros a fost insa faptul ca atunci cind i-am sunat pe parintii mei dupa ora 12 in seara de rev boceau amindoi ca niste copii si au inceput sa imi reproseze ca i-am last singuri si eu si celalat frate de la Constanta ,care a preferat sa se distreze cu amicii sai .
GABI
16+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
nicole74 spune:
La Multi Ani!
Sanatate, fericire si impliniri! Toate dorintele voastre sa se implineasca in acest nou an!
Nicole&Ioana Alexandra
poze