Piticodromul de sept - oct 2005 (159)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Nu ma pricep la urari deloc, deci ma rezum la un simplu " La Multi Ani !"

Eu de revelion cum am fost fara sot...am stat lana la ora 00 cu parintii mei si cu puiul meu apoi am plecat la verisoara mea acasa unde am stat pana pe la 3 ...chiar m-am plictisit, insa era mai bine decat acasa.

Azi i-am aratat copilului o poza cu tati si arata cu degetul si zicea " tati! tati!" si pupa monitorul...nu exagerez cu nimic, chiar am filmat o si i-am trimis sotului care s-a topit efectiv. Cica il facem sa vina mai repede acasa decat era programat.

Cum nu am luat caruciorul pt ca nu mai avea loc in masina am hotarat ca mai bine cumparam de aici unul nou si "no name" decat sa il trimita sotul prin posta pe celalalt, desi acesta era de la chicco.

Intre timp m-am rasfatat si am fost si la cosmetica si la coafura..so...am un nou look super trendy de mama denaturata.

va pupez acum ca mai am un pic si adorm!

Mami si Buburuza lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

mary, .

oooof, gabi, ce mai sarbatori!

innaa, pai si nu vedem si noi noul look?

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

LA MULTI ANI!

Mai mult mi-e lene sa scriu ceea ce pot spune si despre voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Diana.

Eu trebuie sa-mi fac curaj sa citesc tot din urma si sa raspund, cred ca-mi ia 2 ore. Sintem tot la Botosani, miine ne intoarcem acasa.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

La multi ani, fetele dragi si bebici frumosi! 2007 sa vina cu belsug, sanatate si alti bebici frumosi si sanatosi!

Si noi am stat acasa de Anul Nou, au venit niste prieteni pe la noi si am petrecut pana spre dimineata. Alex s-a sculat pe la 11, de la primele petarde (incalzirea), apoi la 12 nu s-a mai sculat deloc, chiar daca pe strada zici ca izbucnise al 3-lea Razboi Mondial.

acum face nani si eu ma invart prin casa incercand sa definitivez lista pentru vacanta. Sigur voi uita ceva, dar macar sa nu uit tot (cum a fost atunci cand am plecat la munte fara bagajul fetei, hi hi)

Va pup pe toate! Si serviciu usor celor mai nenorocoase dintre noi care maine se duc la munci. Eu am concediu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

La Multi Ani !

De revelion am stat acasa, am mancat mult, da' mult si la miezul noptii am ciocnit pahare cu vin romanesc, am urmarit numaratoarea inversa la tv si ne-am pupacit de am pierdut momentul mult asteptat : coborarea globului de lumini in Times Square ..a trebuit sa-l vad in reluare la CNN
Am gatit cel putin 2 feluri de mancare in fiecare zi de vreo 8 zile, mi-e si frica sa ma urc pe cantar.
Sanatate mamicilor si puiutilor !

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Diana in aceeasi situatie sunt si eu...mi-e groasa sa ma urc pe cantar si sa ma uit la ditamai burtoiu' ...ca sa nu mai spun ca acum infulec o ciocolata Milka ccc cu alune si stafide .

Kristinutza o sa pun si poze mai noi cu bubu si cu mamica ei nezdravana.*cu e cu cu a

Mergi la inceput

aici am pus poze cu bubu si mami cu lookul.

aici asculta muzica la casti. aici primise bani de sorcova.

si de aici incolo alte poze noi.

va pupez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca75 spune:

La multi ani! Sa fiti sanatoase si fericite si mai ales sa avem copii sanatosi!

Mamica de Adeluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

La multi ani! Sa va aduca noul an numai bucurii si realizari din partea celor apropiati!

Noi am petrecut acasa.Matei a dormit dus toata noaptea desi l-am tinut cu noi la masa in tol festiv pana la 23! Pe la 2 ne-am culcat si noi!

Pe 27 am luat motul ,la aproape 1an si 4luni (l-am asteptat pe tati)! Am pus si poze aici.

Va pup,noi iesim la o mica plimbare acum!

Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)

Mergi la inceput