Piticodromul de sept - oct 2005 (159)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Alina - felicitari pt "cuculet",sa fie sanatos si sa se nasca usor....

Briana mea e destul de bine dupa inca o viroza cu multi mucisori,dupa aerosoli si o roseata nashpa la "pasarica".....

A venit Mos Craciun cu multe jucarii frumoase si pentru mami si pentru tati cu o nou nouta si pe deasupra mai este si rosie...
Hyundai Accent....

Ce mai suntem fffffff fericiti....deja trebuie sa blochez deschiderea geamurilor fiindca Bria a descoperit de unde se deschid...

Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Alina felicitari pentru cuc . Nu stiu de ce dar si eu credeam ca va fi fata

Catush sa stapaniti sanatosi masina cea rosie.

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

vladut cu "aa" si "mai". si in zapada.

draguti si ilinca si mihnea!

uau, innaa, felicitari!

alinam, eu am inceput treptat sa gust si alimente mai putin permise . am basculat cateva raffaello si toffifee si nu mi-a fost rau. insa porcarii... in niciun caz...

felicitari, alina!
ati auzit-o pe dr alina! deci care aveti nevoie sa va prevestesco-ghicesco-intuiesco-omido etc, intrebati-ma si va raspund .

ca sa inchid subiectul cu dormitul in pat si sa nu va mai zapacesc, va mai spun ca oricum am renuntat de tot la saltele puse pe jos ca sa nu se loveasca, pt ca sta f drept, nu se fatzaie prin pat. ii bag pilota sub saltea si gata.

uau, catush, felicitari pt masina! sa mergeti sanatosi cu ea!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Am vazut si eu pozele cu Ilinca si Mihnea. Frumosi foc. Si simpatici.

Kristinutza, m-ai dat pe spate cu Raducu si dormitul singurel in pat mare.

Alina 13+, mamica d-rei Anya (19oct.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Catush, super mashinutza roshie. Imi place tare mult Accent-ul nou, si-a luat si o buna prietena de-a mea, dar al ei e mai plicticos- e argintiu (ca n-a avut rabdare sa astepte si a luat una de pe stoc). Dar arata super si pe dinauntru si pe dinafara. Fara sa mai zic ca are un demaraj mama-mama...e foarte misto!

Anya! Felicitari! Eu zic ca e sigur, si mie mi-a zis Iosup la 13 saptamani ca sigur e fetita si iata ca nu s-a inselat. Deci cred ca e de bine! Pentru Jadi eu inca sper la o fetita. Daca nu, nu! Asta e, baiat frumos si jucaus ca Vladut ii doresc sa aiba, iar ea isi va putea scoate in evidenta toate calitatile de soacra cu doua nurori pe care (stiu ca) le detine!!! Bravo fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Irna,Kristinutza si Kidmersi de urari....sa dea D-zeu sa mearga bine si sa fim sanatosi sa colindam toata tara....
E super misto,in interior are tapiterie crem si mocheta e tot crem,dar v-ati prins ca trebuie sa luam cat mai repede covorase .... huse ne-a adus unul dintre mosi....are si un super mp3 player cu 6 boxe care se aude super.....si tineti-va bine are 10 airbag-uri......

Opriti-ma ca ma laud cam mult.......
Dar asta e.....mi-am dorit mult prea mult o masinuta ca asta ..... ca de inainte aveam o Dacia 1410 din '98 dar imi e atat de draga incat nu o dau ......

Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Multumim de laude.Ilinca ii o mica smecheroaica mare.Arunca cate o privire plina de vraja de te da gata.Mihnea inca nu i-a observat privirea,da o sa-i para lui rau mai incolo ca a fost mic si fraier.

Jadi,baiat se preconozeaza?Daca-i baiat,numa Kristinuta-i de vina cu omidelile ei.

Anya,felicitari,in primul rand ca-i in grafic,apoi ca-i cu cuc.Da ce te faci cu garderoba minunata a Anyei.Musai sa mai faci o fata.

Kidule,hai noroc!Sa-ti fie de bine berea.

Catush,sa purtati sanatosi masina!

Nicol,am admirat printesa si,ca de obicei,hainutele ei.

Ioana,pe unde te ascunzi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Multumim mult de aprecieri!
Multumiri speciale lui Vladut!

Nicole&Ioana Alexandra

http://www.dropshots.com/nicole7430

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Multumesc mult tuturor pentru incurajari si urari de welcome!

Alina ce frumos...pereche! Felicitari!!!

Catush felicitari pentru masina!! Da' generos a fost Mosul anul asta...nu-mi spune ca are si tapiterie din piele !!!

Kidule daca ai sti ce te mai invidiez...si cat stati in Austria? Revin si cu intrebarea cat a costat? Copilul presupun ca va ramane acasa, nu? Cand am venit noi erau muntii atat de frumos incarcati cu zapada....oricum sa fie pe placul vostru vacanta!

Jadi fa-ti bagajele pt Predeal si lista in gand pentru moment! Distractie placuta!
si inca ceva...acum 3 sapt a nascut sotia verisorului meu...toata sarcina i-au spus ca o sa aiba baiat...inainte cu cateva zile de a naste...i-au spus ca e sigur fetita ...si fetita e...asa ca Deni...poti sa mai speri.

Mami si Buburuza lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Buna fetelor,
ma bucur sa aud ca sunteti bine, sa dea Dumnezeu sa intram cu bine in noul an.Noi suntem fericiti,ne-au venit formularele pt medicale si in 15 ian suntem la Bucuresti la OIM sa le facem.In rest,ce sa va zic, mancam ca purceii,crestem vazand cu ochii si ne distram din orice.Iaris spune tot mai multe cuvinte,si pe cele mai grele le scurteaza cum vrea el"ieri ii spuneam ca sunt obosita,iar el spunea si el "otita".Face numai boroboate, mi-a spart o multime de chestii,si-a aruncat suzeta in galeata cu apa pt spalat podeaua, fura bomboane de pe pom si le mananca cu staniol,apoi unge tot ce prinde cu ciocolata, arunca tot ce prinde in wc,se arunca de pe pat jos cu pernuta, alearga peste tot, face curat cu servetele umede si acolo unde nu ar trebui,asa ca Mary ,stai linistita,in poze toti sunt cuminti.E disperat dupa scule,iar cand mergem prin magazine tipa si intinde mana dupa surubelnite.Acum are trusa de scule, cu masina de infiletat care poate fi folosita si ca picamer, cu casca de protectie pt ochi, cu surubelnite,patent,cleste,chei,suruburi,fierestrau,toate facute special pt copii,dar el,nu si nu,mai vrea si daca se poate sa fie si adevarate ,nu de plastic,ar fi ideal.

Nu vreau sa faca reclama,dar am citit despre un copilas ceva aici si va trimit si voua link-ul http://predoi.netfirms.com/istoric.htm

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput