Mamici de ianuarie-februarie 2007 (45)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Catalina,la fel simt si eu loviturile in partea de jos si inghinal.
Desi nu se mai misca bb asa mult,parca sunt mai dureroase acum.Contractie dureroasa nu am avut inca...doar cele BH.Oricum ma chinui sa stau in pat ca daca ma agit mai mult parca se face si burta pietroi.Mai o saptamana si sa ajungem cu bine la final.

Pacat ca nu simt sarbatorile astea deloc.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

am fost la cumparaturi si nu am luat nimic ( ma refer la cadouri normal ) ma doare burta si spatele de mor si copilul da cu capul cred ca simpt loviturile jos ; sunt si mai umflata decat am plecat sper sa nu explodez
m-am enervat din cauza aglomeratiei toti se impingeau si se bagau in fata mea la cozi ( normal ca faceam scandal ca doar nu sunt chiar asa mica sa nu ma vada la tonele mele )
si nu am luat nimic
si mor de foame , ma duc sa pap

alinuk sa o pupi pe katy din partea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

buna fetelor, nu stiu daca mai tineti minte dar pe 12 decembrie v-am scris ingrijorata ca aveam sangerari si nu ma simteam deloc bine,
ei bine am sunat-o atunci pe doctora mi-a zis sa iau utrogestan cu nospa si daca pana a 2a zi nu se oprea sangerarea sa ma duc sa ma interneze...asa s-a si intamplatr a 2a zi m-am dus la spital m-a internat am facut tratament si tot ce s-a putut sa il mai tinem pe bebe la caldurica dar acum cica nu se mai poate, asa ca am venit azi pana acasa sa-mi schimb hainele sa mai iau cate cava la mine fiindca MAINE, (sambata 23 decembrie) la ora 13 intru in operatie.
Bebe nu se prezinta bine deloc are dubla circulara de cordon, este in prezentatie pelviana, placenta a ramas tot jos de tot acopera colul si e imbatranita astfel incat nu isi mai indeplineste functiile... si ma rog pe langa altele pe care mi le-a mai spus cel mai rau cred eu este ca bebe nu respira bine deloc, drept care maine il scoatem la lumina desii am doar 37 de saptamani si ma gandesc ca e destul de devreme...

felicitari fetelor care au nascut deja, le urez bun venit pe lume micutilor,
incurajari fetelor care sunteti inca in asteptare...

va pup pe toate
Mary 37 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

FELICTARI MAMICILOR!

marybell iti tin pumnii. o sa fie bine. ma rog pt voi. stiu ca va fi bine. sa ne tii la curent. curaj mult, o sa fie bine!

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

marybell succes!si stai linistita,de la 37 la 40 de saptamani e perioada ideala sa vina bebe!

alinuk un mare pentru kate maine !!!

marina vrem pozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

aaah si apropos de torturi,eu am renuntat la facut figurine dulci pt ornat,sunt VARZA.varza ca nu reusesc sa fac compozitia aia calumea,ba e prea apoasa,ba e prea tareasa ca o sa ornez tortul de craciun cu fructe,ca de-obicei.

www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank"> filmulete cu bebe in burtica
38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Marybell, Doamne ajuta! Sa auzim numai de bine.

Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

revin,am pus poze noi in album

TADAAAAAAAAAAAAAAA

http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762311304355/photo/294928804105292994/34

am facut poze in timpul operatiunii "bagaj pt spital" .ma mir ca am reusit sa il fac,ca initial (se vede si in poze) am pus toate in varful patului si ma uitam la ele ca nu stiam unde or sa intre...pe langa valizoaia aia mai am si o geanta de umar,din aia pt bebe.
am pus acolo si cadoul primit de la Mosu (adica maica-mea),lenjeria de patut si saculetul de dormit.tot mama se gandeste la noi...

www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank"> filmulete cu bebe in burtica
38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Hai ca in sfarsit am terminat si eu de citit!! Uraaaaaaaaa!!!! CRISTIANA, ROMARIA, HARICLEEA, MIRELA, DIANA FELICITARI MAMICILOR SI BEBEILOR! BUN VENIT PE LUME STELUTE DRAGI!

Michelle, te imbratisez cu drag, iti doresc multa putere si iubire, alaturi de sotul si familia ta! Craciun fericit!

Mai, Aelita unde e, naste??

M-a luat o emotie cand ma gandesc ca a mai ramas putin...

Noi suntem bine, miercuri am fost la dr., avem 2048 grame (32 sapt.+ 3 zile), este perfect in grafic, avem par deja!! si cica testicolele au coborat deja in scrot , ne mai ducem la sapt. 36..

Aventura 32+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

FELICITARI !!!!DIANARUS ,ROMARIA, MIRELA ,HARICLEEA ,CRISTIANA !!

nu am apucat sa va citesc, plec la cumparaturi

38s+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

gata fete

Alinuk nu v-a mintit, chiar am facut tprtulete

iata si rezultatul aici

Marina 35+ Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput