Mamici de ianuarie-februarie 2007 (45)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Sabina, banuiesc ca daca bebe se decide ca vrea sa vina mai devreme cu o sapt, doua de sapt 39 si deci cezariana in cazul asta se face mai devreme (impunandu-se din varii motive), si la asta s-ar aplica riscurile de care se vorbeste la subiectul respectiv? Adica chiar si atunci cand intri in travaliu si ajungi la cezariana?

Dana vezi la Nasteri "Cezariana electiva" parca.

Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wannajo spune:

Catalina, da, ajuta! Mi-am facut o idee despre pozitionarea la voi in camera. Nu stau in casa poporului ca era simplu daca stateam - cred ca alegeam sa stam cu toate camerela intr-un salon..hehe.

La noi camera lui bebe e micuta de tot (nu am incapea si noi si bebe decat poate daca am pune patutul lui in al nostru). O sa ma inspir dinraspunsurile voastre si voi alege varianta care se poate aplica si la noi.

Dragi burtici, nu stiu cum va fi cu accesul la internet de sarbatori, asa ca mai bine va urez de mai multe ori decat niciodata:
VA DORESC UN CRACIUN MINUNAT ALATURI DE TOTI CEI DRAGI (PROASPETELE MAMICI ALATURI SI DE COMORILE LOR)! SA FITI SANATOASE SI SA AVETI GRIJA DE VOI!
Pupici,
wanna & bebe din burtika_ 32 weeks & 5 days

Mergi la inceput

Monu, stii cumva unde a nascut Mirela?
Dar unde este Kate, la ce spital, stiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Salve prunici,
Felicitari proaspetlor mamicutze ,sanatate multa ptr bebeii nascuti!!!
Noi suntem bine,ne zbenguim in burtik de zor,insa eu azi am avut o cadere nervoasa.Am trantit,fulgerat pe aici ,am plans un pic m-am descarcat si acum sunt fresh.

32+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Catalina Kate e la CFR2.......

32+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Spre rusinea mea am uitat sa intreb acest detaliu.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Marina, multumesc mult de raspuns!!!
O sa-l trimit pe tati..:)

V-am pupat!

Marilena cu (un pui mic si iubit)

Mergi la inceput

Mersi mult Alina, credeam ca e la Municipal ca maine vroiam sa merg si eu cu Cornel pana acolo la farmacie (nu mai suport sa stau in casa) si ma gandeam ca ii fac o vizita.

Eu am iar dureri din acelea jos asa. Nu stiu, cred ca apasa bebe pe ceva ca se misca el mai puternic asa ... Banuiesc ca contractiile ar trebui sa fie ceva mai mult decat doar durere, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

la cfr2 e Kate, maine o sa merg eu pe la ea...

la pg 8 v-am spus ultimele inf despre ea...

pupici,

Alinuk 34 Theodor

PS: marina face toooooooorrrttttuletzzzzzzzzz...... na, ca te-am spus!!

................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
noi_doi_si_o burtica
franturi_de_viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wannajo spune:

Catalina, cam asa patesc si eu cu durerile "jos". Ieri am discutat cu doctorita mea despre asta si daca te ajuta iti pot spune ce mi-a explicat ea. Mi-a spus ca e normal sa simtim durere in partea de jos, pt ca bebe este greu si apasa si el pe vezica si pe alte organe din partea inferioara. Mi-a spus ca adevaratele contractii au ca particularitate: 1. ritmicitatea (te lasa si iar te apuca la intervale de timp fixe). 2. Durere (sa nu le confunzi cu cele nedureroase Braxton Hicks care sunt numai intariri de burtica si sunt normale).
Deasemenea este normal sa mai simti si durere in laterale (inghinal) - pt ca acolo sunt ligamentele.
Dar la orice dubiu eu zic sa dai telefon la dr. Daca nu iti trec cu no-spa sau observi ritmicitate chiar trebuie sa suni.
Sper ca bebele tau va mai sta cumintel acum. Doar n-o vrea sa-i spuna o poezie Mosului. Vorbeste cu bebe sa stea cumintel acolo.

Pupici la burtici,
wanna & bebe din burtika_ 32 weeks & 5 days

Mergi la inceput