Mamici de ianuarie-februarie 2007 (45)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Dragele mele, chiar daca voi intra pe forum si in urmatoarele zile, va doresc de astazi UN CRACIUN FRUMOS ALATURI DE SOTII/IUBITII, FAMILIA VOASTRA SI...(pentru proaspetele mamici) ALATURI DE NOILE VOASTRE STELUTE!!

Aventura 32+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Marybell Suntem alaturi de tine! Totul va bine, o sa vezi!! Tinem pumnii stransi si ne rugam pentru voi!

Aventura 32+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

marinar tu vrei sa nastem de pofta??? cred ca nici nu e bun... adica e ffff bun . eu mi-am programat tort pt revelion. acum astept cozonac in pachet, pe tren, de la mama

aventura sta bine treaba cu bb tau. bravo voua. si chestia cu testicolele au coborat deja in scrot e f taaaare. de abia astept si eu sapt viit sa imi spuna. nu stiam ca se vede treaba asta la eco.

31+

Craciun Fericit! Un An Nou cu sanatate si impliniri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Marybell Doamne ajuta! O sa fie bine o sa vezi. Tinem pumnii stransi pentru voi.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wannajo spune:

marybell, MULT CURAJ MAINE SI SA AI UN BEBE SANATOS SI NOROCOS! Neaparat sa ne dai vesti cat de rapid poti sa stim cum a fost intalnirea cu minunea! La 37 de saptamani nu e deloc prea devreme! Stai linistita, stie Dumnezeu de ce trebuie sa nasti mai devreme un pic de termen!
Pupici!

wanna & bebe din burtika_32 weeks & 5 days

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

aelita la cumparaturi ,ai????????atunci sa ai parte de cumparaturi cat mai prolifice

marina ti-au iesit f bine florile!oooo,ce tort pentru socru!pai tre sa te pupe si sa te iubeasca la fel ca pe fi-sa!cat despre tortul de craciun,exact asa vroiam si eu sa il decorez,cu mos,om de zapada,bradut si cadouri...dar nu-mi merge...

vroiam sa fac o gramada de chestii speciale pt pus pe masa de craciun dar imi bag picioarele ca nu mai am chef,mai bine stau linistita ca cine stie ce ma apuca.eu sunt zbantuita rau prin bucatarie,cu o mixerul intr-o mana,cu aragazul +cuptorul full,cu un ochi pe ceas,cu un ochi la friptura,cu altul la crema pt tort.imi place sa le termin pe toate odata,dar acum nu cred ca imi prieste...

www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank"> filmulete cu bebe in burtica
38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

eu stau si cuget...ma uit pe lista noastra de mamici si vad ca din 6 nasteri, 5 sunt cu ceza....

Michelle va doresc si eu voua un Craciun fericit cu liniste si pace in suflete. si un An Nou care sa va aduca numai bucurii si sanatate.

31+

Craciun Fericit! Un An Nou cu sanatate si impliniri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Misha_tp spune:

Fetelor, multumesc ca m-ati inscris si pe mine in grupul vostru. Imi doresc f mult sa vizualizez si eu cartea Dr Spock. Cum se procedeaza?

, 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

MISHA mai ai aici o galateanca de pomin!!!LIUDA

32+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

Salutare la burticutze
Uraaaaaaaaaaa a venit lapticul si ce a mai venit ca parca e tasnitoare, Doamne ajuta sa ramana asa . Fetelor care o sa aveti cezariana vreau sa va incurajez ca nu este deloc infricosator pe cat pare...daca eu mama tuturor panicoaselor si fricoaselor a reusit atunci nu exista alt sistem de referintza .
Acum sunt mai binisor dupa 3 ore dormite azinoapte.

Liuda tu nu ai de ce sa te vaiti dupa ce vine copilul , esti o fire tare cel putin asa te vad eu. Daca vrei sa sti m-am gandit la tine in spital sa am si eu macar jumatate din fortza pe care o ai tu si multe altele care sunteti aici.

De abia astept sa pun poze sa-mi vedeti printzesa

Craciun Fericit si sunt prin preasma daca aveti intrebari.
Romaria si Rihanna

Mergi la inceput