Mamici de ianuarie-februarie 2007 (45)
Raspunsuri - Pagina 12
Catalina spune:
Wannajo, noi avem in camera asa (imagineaza-ti un dormitor micut, oarecum dreptunghiular), opus de usa geamurile si sub ele caloriferul, in stanga usii sifonierul, in mijloc (dar mai spre calorifer) patul nostru si in dreapta usii, adica pe acelasi perete cu usa si opus caloriferului si geamurilor va sta patutul lui bebe.
Eu am citit doar sa nu fie langa calorifer, geam sau in curent. Asta ar trebui sa iti mai scada din posibilitati. Ma rog, daca nu stai in Casa Poporului .... :))).
Ajuta?
Pupici,
Cata
aiska spune:
Dana cind eram in saptamina 37 la prima sarcina aveam niste contractii dureroase si la spital mi-au zis ca la virsta aceea a sarcinii nu se da in Finlanda nimic si cel mai bine e sa nu luam medicamente impotriva contractiilor ca ele ne pregatesc de nastere naturala mai bine.
Catalina cu siguranta ai citit la subiectul despre cezarienele elective la care am scris si eu.
N-am mai vrut sa continui si sa incing spiritele deoarece reiesea clar ca cineva acolo nu prea dorea sa recunoasca anumite lucruri.
Am intrebat in Finlanda si ceea ce scria Mariana din Suedia este stiut si in Finlanda.Nu inteleg de ce in Germania ar fi altfel dar ma rog.
Am incredere in recomandarile doctorilor din tarile nordice nu numai pentru ca au rezultate de care si americanii se mira, ci pentru ca citesc zilnic si discut saptaminal cu alte mame finlandeze care au avut probleme in sarcina sau la nastere.
Cert ar fi ca cezariana facuta mai devreme de 39 de saptamini poate - nu este obligatoriu sa se intimple intotdeauna - sa dea probleme respiratorii, icter, posibile infectii, somnolenta, un reflex al suptului mai intirziat la noul nascut.De fapt data exacta a nasterii nu se poate aproxima foarte corect - cu exceptia celor obtinute prin FIV, ICSI,inseminari - si o eroare de o saptamina sau 2 inseamna mult pentru unii copii.
Sabina
34+
mamica lui Aleksi Joel 
roandre spune:
Mesaj de la dianarus78 :
"Scriu mail direct de pe mobil, asa ca scriu pe scurt. membrane rupte, nu stim motivul, fara travaliu, cezariana. apgar 9, 49cm, 2650g. a stat la terapie intensiva 5 zile pt ca nu respira tocmai perfect, de ieri suge, de azi e cu mine in salon, speram sa plecam acasa pe 25 sa fim si noi alaturi de ianis si tati. ai grija de tine, fara efort, fara suparari, fara agitatie, e mai bine sa nasti la termen... pupici"
Utile pt burtici, viitoare mamici
marinar spune:
Diana felicitari mamico!!!
nadiuta acum am vazut pozele si te-am recunoscut si de la dr. te-a recunoscut si sotul meu chiar. hainutele sunt super, iar ursuletul cu caciulite...bestial.
noi patutul l-am pus intre patul mare din camera lui bb si peretele cu geamul, dar sigur nu va fi curent.
Marina
35+
Emma Ioana
burtika
lucrusoare bebe
Maryela spune:
ROMARIA, bine ai venit acasa!!!!!
Prospetelor mamici, sa va dea Dumnezeu rabdare si bebei mancaciosi!!!!!
Noi am fost la doctor ieri: colul usor scurtat, moale dar inchis.Cica pana pe 7 ianuarie n-ar trebui sa am nici o problema...Sa o cred?:)
Marinar si celelalte fete care mai aveti desene pe pereti unde le-ati gasit asa de frumoase ? Noi am vazut in Cora cate ceva dar n-am fost foarte incantati...
Vreau si eu!!!!!!!!!!!!
Pup fetele!
36+
Marilena cu
(un pui mic si iubit)
miciurin spune:
Dragele mele,
Eu intru in vacanta pana pe 3 Ianuarie, o sa imi fie dor de voi, asa ca la proaspetele mamici le urez sa aiba laptik mult pt bebeii lor, bebei cuminti si papaciosi, si Mos Craciun sa aiba cum indeplineasca cat mai multe din dorintele noastre, ale tuturor....
Burticoaselor le urez sa aiba grija de ele si de bebici, sa ii tina cat mai mult acolo, in "saculet" si sa auzim de cat mai multe nasteri la termen.
Fie ca Mos Craciun si Noul An sa va aduca in dar nu doar indeplinirea tuturor viselor, ci si puterea de a le face fata atunci cand se vor implini!
Va pup si sa ne revedem cu bine in Noul An!
Je
31 
alinuk spune:
Bun venit pe lume stelutzelor 

Felicitari proaspetelor mamici
vorbit cu kate: Spre binele ei si al lui bebe doc a considerat ca e mai cuminte sa nu plece azi acasa. Mai face ceva perfuzii si e sub observatie. Contractiile nu mai sunt frecvente dar le e teama sa nu reinceapa daca opresc tratamentul.
Maine o sa-i fac o vizita!!!
va pupik,
si mult curaj!!!
deja cei mai multi dintre bebei sunt maricei acum, dar trebuie sa fim cumintele ca e mai bine la termen!!! (io vb ..... care azi iar am fost la volan in trafic infernal si in marketuri la cumparaturi...dar promit ca de acum stau cumintica!!!)
marti bb meu avea 2650g... si i-am vazut ochisorii si e sprancenat mancal-ar mama!!!
Alinuk
34 Theodor
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
noi_doi_si_o burtica
franturi_de_viata
Daconst spune:
Aiska,multumesc mult.
M-ati facut curioasa de subiectul cezariene...unde e?
Desi sunt perfect de acord cu explicatia ta ca e mai bine sa se faca ceza cit mai aproape de termen...e mai bine pentru bb,logic.
Miciurin,Sarbatori fericite si tie si sa ne "intalnim" toate sanatoase cu bb-ii in brate!
Hainute bb ,caruciorul
Dana 37+ 
marinar spune:
Miciurin sarbatori fericite si tot binele din lume!!!
Maryela eu le-am luat din europa, am dat pe 12 buc 100 mii. in oras am vazut ca sunt scumpute, cam 50 mii bucata.
Marina
35+
Emma Ioana
burtika
lucrusoare bebe
miciurin spune:
Ce bine ca se poate corecta. Ma refeream la mamici nu la mamaici, scuzati ochiul sui! N-am suparat pe nimeni, nu? 

Je
31