Mamici de ianuarie-februarie 2007 (45)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

neata burtoaselor,
Lore,
Cata, multumim pt mesajul lui Michelle, si noi ii dorim multa sanatate si curaj, capul sus si se va insenina cerul si pt ea, o pupam cu drag,.

ma bucur pt katy este bine, chiar i-mi doream sa mai stea nazdravanul ei la caldurica, sper asa sa-i ajute DD

daconst, s-ar putea ca acele intariri de burta partiale sa fie bebita care se intinde sau se curbeaza, la mine cel putin asa se intampla se plaseaza pe undeva si apoi in cateva minute dispare si se aseaza in alta parte si acele zone sunt fte tari, eu iau cate un no-spa doar cand mi se intareste toata burta si o simt ca pe o piatra.

Marina, am mai pus inca o data pozele
sper sa se vada de data asta, mie mi-a placut mult camera Ioanei, si perdeluta si masa de infasat, maimutareli pe pereti, eu nu cred ca mai apuc sa fac asa ceva, poate la al bebe2, cand v-om avea si noi casuta noastra.

Alinuk, super tricoul inscriptionat, sa-l porti iubita si sanatoasa
Dianarus, sa-ti traisca comoara si tie refacere rapida

Gio, da-ne si noua mai multe detalii despre sac, de unde l-ai cuparat ca eu tot ce am vazut se invarte in jur de 70-90ron,

Liuda, eu asa am o presimtire ca fetita i-ti va face o surpriza cum i-ai facut tu maica-tii adica pe 30-31 dec, hai nu da cu rosii.

Aelita iar lipseste la apel, rusinica,

va pupacesc

nadiutapm 32+

burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

mai taceti ca toti asa imi zic ca nasc pe 30-31 dec.... nu vreau...............

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 35 sapt si 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Nadiuta,te pricepi si tu de numa...bravo tie.M-a distrat caciula pe urs,e soada.

Aelito,ar fi cazul sa nasti daca vrei sa petreci de Craciun!

Hainute bb ,caruciorul

Dana 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

BUna,
Sacul l-a luat taica-miu, de pe strada cu "fantani".Cum vii de la Casa Poporului spre Unirea, pe stanga, e un magazin cu vinuri dr Pusca si imediat dupa un magazin TCM mare (ei sunt importatorii directi). Mai a gasit o paturica tot cu 30 ron si 5 body cu maneca scurta de 6 luni cu 30 ron setul. Acum nu stiu daca mai gasesti, ca acolo esential este sa prinzi cand baga marfa. Dar au si patutz- tarc cu 200 RON , carucior cu 200 RON, altul cu 400 RON mai mare si cu 3 roti; merita o plimbare pana acolo daca aveti timp si chef si mai ales noroc sa prindeti marfa (patutul e mereu acolo, la fel si carucioarele).

Va pup

34 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopiciu spune:

SHINE ,CATALINA ,l-am intrebat eu pe dr. meu daca bebelina mea are margele la git ,raspunsul a fost ca nu ,dar mi-a spus sa stau linistita ca si daca ar avea nu as fi singura ,70 la suta din nasteri bebe are cordonul dupa git,.....sper ca v-am linistit!!!

CLEO 37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola,
si eu pe aici.
Am vorbit cu Mirela si sunt bine. Fetita e f cuminte, e papacioasa si face nani. Nu a facut icter. Asteapta pedi sa vada cand le da drumul acasa. Mirela e putin nelinistita ca nu are laptic suficient dar nu se da batuta. Va transmite pupici.

Eu am avut o noapte naspa. Nu am dormit aproape deloc, bb2 s-a agitat toata noaptea, nu m-am simtit chiar f bine. Sper sa fie bine.

Margele la gat a avut si Alexia si are si bb2. Are mama fete cochete.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wannajo spune:

Felicitari proaspetelor mamici!!!
Chiar ca ninge cu bebe-stelutze!

Dragi burtici, am o intrebare pt voi: unde anume veti pozitiona patul lui bebe si de ce factori veti tine cont? Noi deja am incins in familie o super polemica pe tema asta: ba ca in stanga, ba in dreapta, ba pe mijloc, ba acolo e curent, ba dincolo e caloriferul...etc.
Voi cum procedati? Exista oare niste lucruri ce trebuiesc respectate cand pozitionam patutul?

wanna & bebe din burtik_ 32 weeks & 5 days

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Dana, ma intrebi cum ma simt. Clar, ca un elefant. Imi e EXTREM de greu sa ma ridic din pat, sa ma intorc de pe o parte pe alta, ma doare burta pe parti si cand ma ridic ma apasa rau in jos. Sincer, azi dimineata nu vroiam sa il las pe Cornel sa plece la serviciu. Pana mai ieri se intarea burta la fiecare mica miscare. Mai ales seara. Bebe se misca,nu chiar asa violent dar constant ceea ce ma bucura mult ca si asa am destule emotii si nu as mai dori-o si pe asta. Cam atat. Cu scurgerile stau bine, nu am nici mai mult nici mai putin, obisnuit, ca in toata sarcina.
Hai, ai si tu grija ca mai avem nitel. Te pup.

Cleopiciu multumesc mult si pupici.

Aelita???

Cata 38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Catalina,asa imi merge si mie,deci cred ca e normal pentru varsta asta a sarcinii,asa ca stau calma.
Mersi mult.

Wanna,problema asta o ai daca ai prea mult spatiu.
La noi daca va sta bb in dormitorul nostru,nu are de ales,dacit o pozitie.
Eu n-am auzit ca ar trebui ceva special.Cum iti pica tie bine,zic eu.Sa fii aproape de el sa poti sari in caz de nevoie.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

aelita deci...aaah...ehm,revin:daca nasti ,sa ai contractii dese ,eficiente si nedureroase!!!

www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank"> filmulete cu bebe in burtica
38+

Mergi la inceput