Mamici de ianuarie-februarie 2007 (45)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Ia uitati ce mesaj am primit astazi:
"Am nascut duminica, 17 decembrie. Il cheama Marc Alexandru si a venit pe lume prin operatie cezariana, cu 5 saptamani inainte de termen.
Motiv pt care vom mai petrece putin timp in spital. Important este ca de azi suntem impreuna in salon si ca evoluam pozitiv amandoi.
Sarbatori fericite!

Dianarus78"

Bravo Diana...deci si bb2 a fost grabit ca si Ianis....
refacere rapida, mult laptic si bb mancacios!

Mihaela (33+) si Alexia- Maria26 august 2004

Utile pt burtici, viitoare mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

mama
eu sant

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 35 sapt si 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Oau!!! Se pare ca a inceput sa ninga cu bebelushi!

Shine, asa cum a zis si Oana, compatimim impreuna cum s-ar zice cu cordonul ala. Eu una m-am resemnat. Zice tot Oana ff bine ce spune acolo in mesajul ei, sper ca l-ai citit. Multumim Oana!

Am gasit la nasteri un subiect despre cezariana, dezbateri despre cat de devreme sau tarziu trebuie facuta si chiar mi s-a parut interesanta, am inceput sa inteleg de ce a asteptat dr Radoi pana in sapt 39.

Liuda, ce e mama, tocmai tie ti-a pierit graiul?

Pupici,
Cata 38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Am trecut-o eu pe Dianarus78 in lista.
Si pe primul baietel tot la 35 sapt l-a nascut. Sper sa primesc mai multe date de la ea sa completez in listuta.
Sunt tare curioasa de greutatea bebelui caci isi facea f multe griji caci la ultima eco ii spusese ca e mai mut bebele decat trebuia.

Liuda esti de coma...iar te pitesti? Stai fata linistita ca tu nu nasti asa repede!

Alinus25, ti-am trimis pe PM parola.

Mihaela (33+) si Alexia- Maria26 august 2004

Utile pt burtici, viitoare mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

bei ... cat citesc mai beau o no-spa....
cum faceti ma ca nasteti ma asa devreme... eu vreau sa trec de 3 ianuarie
dar ma panichez cand aud nasteri 35 saptamani, membrane rupte, ....
eu cred ca ca sa stau linistita - tre sa citesc odata la 2 zile... dar sa nu fie si mai rau, ca poate lesin la prea multe noutati odata

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 35 sapt si 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Dana, sa stii ca si eu am si am avut multe intariri de burta dar am luat rar no-spa. Am citit ca schimbarile de pozitie si baut de apa ar trebui sa le reduca. Si, bineinteles ca sunt normale in aceasta perioada a sarcinii.
Pupici,
Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna,

oau, daca mai vad vreun bb ma ia si pe mine cheful de nascut.

Dianarus, sa-ti traiasca bebelusul.

In legatura cu cordonul; Taisia a avut circulara si stiam si dr a avut grija sa o dea repede "jos". A avut ceva probleme minore la nastere dar nu cred ca din cauza circularei, ma rog.

Cat despre icter, daca e fiziologic stiu ca nu se face nimic; Taisia n-a facut nici macar fiziologic chiar daca aparent aveam incompatibilitate de grup, dar probabil s-au combinat grupele si a iesit si ea cu o ca mine.

Daconst, daca doar ti se intareste burtica nu vad de ce ai lua No-Spa. Cand e asa pe buacti la mine se misca bb, se impinge cu fundul sau cu umarul in peretele uterului.
Fetele cu Gynipral, stiti ca dupa 37 sapt gata nu se mai ia (valabil si pt mine cu Partusisten). Mie din cauza asta (am luat inclusiv in sapt 38) se presupune ca mi s-a rupt colul (il rigidizeaza). Apoi scrie pe prospect ca daca bb se naste intr-un interval mic dupa administrarea de Gynipral poate sa aiba nu stiu ce tulburari metabolice parca (Taisiei asta i-au facut, au reechilibrat-o acido-bazic, deci e posibil ac si Gynipralul sa aiba vreo vina pt suferinta ei la nastere).

Uitasem sa va zic: am gasit un sac haios de la TCM pt 0-6 luni care se deschide pe margine. Am dat 30 Ron pe el.

Catalina, transmite-i lui MIchelle numai bine si Sarbatori cat mai linistite!!

Va pup

34 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Mersi mult,Criss si Cata.

Catalina,pe tine vroiam sa te mai intreb ce simptome ai,ca noi suntem cam apropiate cu DPN-ul?
La mine e tot jos bb si parca simt ca ma despic in doua.Acum stau in pat de frica si parca cumm ma ridic sa strang ceva prin casa se intareste burta din loc in loc.Si mai am si dureri usoare ca la ciclu.Asa ai si tu?
Si mai am o scurgere mai abundenta...ca la ovulatie,sa zic asa.
Nu mai am stare pina joi cind merg la dr.Macar acum am vazut cum e la urgenta si daca simt ceva ca nu e ok,pot sa merg iar.Dar sper sa nu fie cazul.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

oau, sa iti traiasca micutul marc ,diana!!!!

liuda si eu vreau sa tin bebele pana pe 3 ian,la mine atunci sunt 40 fix...

www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank"> filmulete cu bebe in burtica
38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Felicitari Diana!!!
Sa ai un bb sanatos si mancacios!

Hainute bb ,caruciorul

Dana 37+

Mergi la inceput