Mamici de ianuarie-februarie 2007 (45)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Criss, tocmai din cauza asta spuneam scuze...eu nu cred ca am informatiile complete, eu stiu doar ce mi-au explicat in spital (sunt genul care pune intrebari pentru orice si vreau sa stiu orice mai ales daca avea legatura cu piticul meu) si ce am vazut. In lumina a ceea ce spui tu atunci mi se pare extrem de periculos faptul ca nu puneau la lampa toti copii, preventiv macar. Imi aduc aminte ca era o mamica, a plecat acasa in aceeasi zi cu mine, si, vazand ranile baietelului meu de la leucoplast, ma compatimea si se bucura ca fetita ei n-a avut nevoie de fototerapie...sa inteleg acum ca trebuia sa o compatimesc eu pe ea, nu!?!

Roandre, ai avut noroc sa gaseasca asistentele o solutie mai umana. La fetita n-o sa mai fiu de acord cu leucoplastul, fac scandal daca e nevoie.

Mady, La Multi Ani, sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte de o nastere usoara!

Oana 32+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

fetelor merci de vesti despre kate. ma bucur ca e bine si sa se poate ca bb sa mai stea macar cateva zile la caldurica in burtica.

Lore, Roandre, Adela merci mult

nadiuta eu am incercat sa-ti vad pozicile dar link-ul nu mai merge.

Marina 35+ Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Multumesc fetele.

Problema e ca la mine se intareste burtica doar prin anumite locuri,nu toata.Iar de durut nu doar nimic.De asta sunt in ceata.

Catalina,multumim de mesaj si transmite-i lui Michelle gindurile noastre bune si Sarbatori fericite!

Hainute bb ,caruciorul

Dana 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

Buna fetele.
Sa stiti ca eu cand dispar, am capul plin de ganduri, parca as fi aeroport.
Si atunci, ma bag intr-un colt si astept sa imi treaca. Problema este ca acum nu imi mai trece.
Bebita al meu sta frumusel cu capsorul in ficatul meu (acum stie ca vb de el si da din cap). Si si-a pus cordonul dupa gat, ca i-or fi placand margelele.

Acum eu ca sa fac? Sa ma rog sa se intoarca? Sa sa ii zic sa stea asa? Daca asa ii place, sta bine pana la urma,daca se intoarce... sa nu mai avem si altele cu cordonul ala.

Am vazut ca avem bebelusi nou veniti.
Sa le dea Dumnezeu sanatate si multa multa dragoste, lor si parintilor.

Kate se tine de shotii... Numai bine ce zicea ca si-a facut bagajul, si a doua zi, tzop la Spital.Kate, puiule, ai grija de voi doi, di mult, mult curaj.
Tu stii ca noi suntem cu gandul la tine.

Acum eu plec impreuna cu intrebarile mele existentiale, la o plimbare.
Poate ma mai linistesc.
Oricum imi iau si rezultatele de la 4d cu mine, poate ma trezesc la usa doctorului, cine stie.

Offf si tristetea asta(de fapt cred ca este frica)

VA pupic

Shine 32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Daconst conform doctorelului meu parerea este sa nu iau nimic daca nu am nevoie...in datile in care ajunsesem la 6 pastile de No-spa pe zi (chiar daca numai 2 zile), asta inainte de tratamentul cu gynipral...nu a fost incantat deloc. Acum daca aceste contractii nu sunt de lunga durata (daca se rezuma doar la cateva minute) si sunt nedureroase nu pari sa ai motiv ptr a lua no-spa.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

quote:
Originally posted by Daconst

Fetele nu-mi raspunde nimeni la intrebarea despre No-spa???

Hainute bb ,caruciorul

Dana 37+

Dana, poti lua no-spa si daca ai contractii nedureroase. Aseara am fost la medic (de familie) si mi-a zis ca am uterul cam contractat, desi nu ma durea, mi-a zis sa mai iau no-spa cand simt ca am contractii. Am contractii de atata timp incat m-am obisnuit cu ele, nu cred ca nasc eu asa curand, prin urmare nu prea am luat no-spa. Tu poti lua daca vrei sa amani nasterea pt dupa anul nou, adica ai o sansa in plus, dar vorba cuiva, daca bb vrea afara nu se sperie el de un no-spa.

criss 35+ cu Ligia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Marina, intr-adevar link-ul care l-a pus Nadia, nu merge, dar daca intri in albumul nostru comul, la albumul ei se vad pozele... Eu asa le-am vazut...
Katy, tinem pumnii sa vii acasa.

Loredana 33+ Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Shine...din 5 nasteri cate am vizionat la cursul de mamici in 4 dintre ele bebeul avea cordonul infasurat in jurul gatului si a unei manutze, ca si in cazul Catalinei. Nu au fost alesse ptr documentar ptr situatia asta ci pur si simplu asta a aparut pe parcurs...am tras concluzia ca asta se intampla frecvent si ca nu reprezinta o problema daca la momentul nasterii se stie acest lucru, caci doctorul tre sa stie cand sa opreasca gravida sa impinga si sa intoarca capul copilului. Si stii tu...bebe se va intoarce cum va vrea el...nu-ti mai face griji caci nu poti controla nimic din partea asta. Are sa fie bine.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

quote:
Originally posted by Amaya

Criss, tocmai din cauza asta spuneam scuze...eu nu cred ca am informatiile complete, eu stiu doar ce mi-au explicat in spital (sunt genul care pune intrebari pentru orice si vreau sa stiu orice mai ales daca avea legatura cu piticul meu) si ce am vazut. In lumina a ceea ce spui tu atunci mi se pare extrem de periculos faptul ca nu puneau la lampa toti copii, preventiv macar. Imi aduc aminte ca era o mamica, a plecat acasa in aceeasi zi cu mine, si, vazand ranile baietelului meu de la leucoplast, ma compatimea si se bucura ca fetita ei n-a avut nevoie de fototerapie...sa inteleg acum ca trebuia sa o compatimesc eu pe ea, nu!?!

amaya, din ce zice roandre, ca toti copiii erau pusi la lampa la spitalul unde a nascut ea, probabil ca e bine sa fie pusi copiii preventiv. Eu banuiesc ca neonatologii stiu ce au de facut, precum alti medici din Romania se bazeaza f mult si pe experienta, pe intuitie. Iti dai seama, cand vezi un bb cat un botz de carne, sa te apuci sa-l chinui cu nu stiu cate recoltari de sange pt teste sofisticate, iar la urma sa afli ca totul e bine... parca iti pare rau si ca medic. Treaba cu leucoplastele sigur ca e neplacuta, inclin sa cred ca acolo unde ai fost tu pur si simplu nu le-a trecut prin cap o solutie mai de bun gust, nu vad de ce s-ar supara sa emiti o pretentie minora la urma urmei, fara legatura cu actul medical in sine.

criss 35+ cu Ligia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Buna la burtici!
Vai ce emotii m-au cuprins cand am vazut cate fete au nascut... m-a apucat plansul. Felicitari tuturor mamicutzelor Romaria, Mirela, Haricleea si Cristiana, sa le traiasca bebelusii, sa fie mancaciosi si sanatosi.

Pana una alta, fetelor eu va spun dupa acuma Sarbatori fericite, sa va aduca mosul cele mai frumoase cadouri si sa aveti grija de burticile voastre.

Va pup si va imbratisez pe toate.
Apropo: As dori si eu parola de la mail-ul comun. Cine ar putea sa-mi dea? Pupici.

Alina31+

Nunta noastra

Mergi la inceput