Montignac : ce am mancat azi (81)
Raspunsuri - Pagina 8
danat spune:
Teo, jos palaria, esti bestiala!!!! ce pot sa zic, decat ca te-ai ascutit ca lupta de clasa
in sensul admiratov, of course!
Pupici si spor la slabit fetelor!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana
mama lu'
Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
Mara76 spune:
Teo arati superb!!! Ma tot uit la tine si ma minunez ce vointa ai avut! Felicitari si sa o tii tot asa in continuare! 
Eu azi sunt obosita si n-am chef de nimic... inclusiv de mancare... ceea ce nu e asa de rau, nu?
olim spune:
teo,
super.
fetelor, eu azi am baut o cana de ceai si o felie de paine prajita.E sau nu monti?![]()
o zi buna tuturor![]()
acusor spune:
Daca ceaiul nu era verde si nici cu zahar si painea din faina integrala, ai mancat Monti.
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
olim spune:
a, si nu era cu zahr.Incerc sa beau ceiul fara zahar, si fara endulcorant, ca acesta din urma influenteaza cancerul, chiar daca se spune ca nu ingrasa,Total fals
.Dar nu beau cu zahar, care e la fel de cancerigen, din obisnuita.
Multumesc pentru raspuns.
Fetelor, voi ce papati la amiaz![]()
Laura T spune:
Teo, super, esti tare!
Eu ma tot invart la 55.5kg, ma chinui sa tin Monty, dar mai am si abateri, dar inca mai sper ca o sa revin in cateva luni la 50kg!
Laura si bebitele: Bianca (7 ani jumate) si Ramona (4 ani jumate)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi
teodraghici spune:
Fetelor, mersi mult de aprecieri. Lasati-o mai moale ca mi se urca la cap!
Am pus pozele astea pt ca sa va mai ambitionati si voi avand in vedere ca acum ne-am adunat muuuuulte la Monti si pt ca sa vedeti ca se poate! (asta nici eu nu am crezut...dar mi-am demonstrat ca asa e.
)
La nici o abatere si sa puneti si voi poze!
crisstinuta spune:
Azi am mancat asa
D: cafea din cicoare cu zaharina,paine integrala 2 felii ( apropo nu mi-ati raspuns la intrebarea cu painea )cu gem fara zahar
P: fasole verde cu o pulpa de pui
S: nu stiu, probabil portocale ca am 2 kile in camara.
O sa incerc sa pun un link cu poze la semnatura ,sa vedeti si voi cu cine vorbiti .
poze cu Gabita si mamica
http://s130.photobucket.com/albums/p279/crisstinuta/

la cat mai putine kile