Montignac : ce am mancat azi (81)
Raspunsuri - Pagina 7
viorica avram spune:
azi am papat deja 2 felii de paine neagra cu gem de prune si cafea cu lapte degresat
peste 3 ore o portocala
si intentionez sa pap peste o ora
muschi de porc la cuptor cu fasole verde
si diseara cred ca imi fac o salata de ton cu varza rosie
m-am abtinut greu de la o buc de cioc neagra dar am reusit.
sa vedem ce va mai fi!
Viorica
Ingerasul meu Shalini 
teodraghici spune:
quote:
Originally posted by acusor
, am modificat. Nu stiu daca la luni am trecut bine.
Am o intrebare la tine, ca stiu ca esti in domeniu medical. M-am sculat f. ametita, cu o usoara stare de voma si un fel de pacla pe creier. Din pacate, mi-am mai revenit dupa ce am mancat dulciuri. Presupun ca e o cadere de glicemie, dar nu sunt convinsa. Inca ma mai simt aiurea. Ai idee ce e si ce remediu exista? Da' sa fie Monti.
Pupici
Andreea si (26.08.2005)
Cat de mari suntem
Acusor, e f bine cu tabelul!
Da, ai dreptate, poate fi vorba despre hipoglicemie mai ales ca spui ca te-ai simtit mai bine dupa ce ai papat ceva dulce! Remediu nu exista decat sa te cunosti f bine si sa stii ce ai de facut. Singurul tratament e sa mananci ceva dulce...si acum sa fie si monti: pai poti ca dimineata sa mananci cereale cu lapte degresat(masa glucidica 100%) sau fructele...care ar fi cele mai indicate, au fructoza cu capacitate foarte buna de absorbtie mai ales pe stomacul gol!(eu dimineata pap fructe si seara cereale cu lapte...tocmai pt ca si eu la inceputul lui Monti exact la fel pateam...inca mai si ameteam si vedeam negru in fata ochilor! Eu am scris mai demult ca desi Monti nu recomanda mesele glucidice seara, eu am hotarat sa mananc seara cerealele tocmai pt a nu-mi fi rau dimineata.) Sper ca m-am facut inteleasa...sper.
Am sa mai pun ceva poze facute azi, care zic eu sunt si mai relevante(
mi-am cumparat blugi cu talie joasa...in Metro erau reduceri
). Din pacate nu prea am poze cum eram inainte(tre sa mai caut)...pt ca nu voiam sa ma vad in poza decat de la brau in sus!
Va pup...si numai bine.
Eu tin Monti in continuare, iar cand am pofta de dulce pap cioco 75%

teodraghici spune:
[quote]Originally posted by Mara76
Neata, fetele!
Da, si la mine cafeaua va fi in continuare o abatere, dar na, macar asta sa-mi ramana!
Si azi meniul meu va fi exclusiv din proteine... eu mai bine nu mai zic ce mananc, ca oricum asa o sa o tin 2 saptamani. Dar raman aici pentru sustinere, plus ca tot citind ce mancati voi o sa mi se fixeze mai bine regulile in cap pentru perioada urmatoare.
Aaa, si m-am cantarit de dimineata: 74 kg... deci un kg in minus! 
Sa stii ca eu am avut abaterea cu cafeaua de la inceput...de asta NU ma pot lasa.....din pacate....fii convinsa ca nu de la cafea te ingrasi, desi explicatia lui Monti din carte pare pertinenta...cu baze medicale valabile. Eu am slabit si band cafea dimineata..cateodata si cu lapte degresat, dar fara nik in ea(zaharina, fructoza etc)
acusor spune:
Teo, saru'mana. Ai dreptate, trebuia sa mananc niste cereale cu lapte, dar tortul a facut cu ochiul mai repede decat cerealele. De cand mananc Monti n-am patit asa ceva. Probabil ca saptamana asta de abateri si-a spus cuvantul si am socat corpul nemancand nimic aseara.
Hai, pune poze ca eu vreau sa te vad.
Chiar ma gandeam acum, ce mult conteaza ca ai o sustinere cand tii regim. Poate ca as mai fi mancat si la pranz aiurea daca nu se anima subiectul nostru. Azi intentionam sa mananc curat Monti, dar starea asta de lesin nu m-a lasat.
Olim, cred ca sti, ca n-ai mancat Monti dimineata, nu? ![]()
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
Mara76 spune:
Teo, ma bucur ca ai avut rezultate asa grozave si cu cafea normala. Nici eu nu pun nimic in ea, doar lapte degresat. Si daaa, vrem pozele alea noi!! 
olim spune:
salutare.
eu am amncat la amiaz, o felie de piept de pui la gratar cu 2 rosii
, dar am gustat ciocolata calda, vreo 100 de ml
Dar nu am baut cola
, asta e un semn bun.Mi-am cumparat niste branza si o rosie pentru cina.
O seara frumoasa tuturor
corbioana spune:
La multi ani tuturor montigancelor si un an imbelsugat, cu kg in minus atatea cate va doriti fiecare!!! Multa sanatate si bucurii!
Vin si eu la raport printre voi, ambitioase vad de altfel, cu mare rusine sa spun ca nu m-am apucat din nou de Monti, febra sarabatorilor nu dainuie neaparat in aceleasi papici insa nici monti nu e...
inca...poate citindu-va ma reapuc si eu si atunci ma apuc si eu sa postez meniul.
Bucuria mea (mica) este ca am stagnat de sarbatori, macar bine ca nu am pus, am tot 57 kg
tinta mea fiind de 54 kg...vise...visuri...etc.
Multa bafta tuturor si ma integrez printre voi macar pt furt de ambitie!! 
Ioana si boier Andrei : 27 iunie 2005 - 1 anisor!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
viorica avram spune:
duap a 3 zi de monty , nu m-am cantarit dar simt ca am inceput sa ma subtii un pic.azi am mancat , ca de obicei vesnicele mele felii de paine cu un pic de gem de prune si cafea cu lapte degresat.
la pranz vreau o omleta cu slata de varza rosie , rosii si castraveti ca mi-a placut cea de aseara. si dressing de iaurt cu ulei de masline facut de mine.
deseara as vrea un piept de pui la gratar cu salata de varza murata dar mai e pana diseara. sa vad ce mananca si fiica-mea.
oricum de ieri merg din nou la sala si am febra la brate si piept.
imi doresc din tot sufletul sa slbesc si sa nu ma mai ingras.
Viorica
Ingerasul meu Shalini 
tlaura spune:
Buna dimineata, fetelor! Ma bucur sa vad ca v-ati mobilizat asa! Si eu, ca nu mai tinea! Hai Teo, mai pune niste poze!
Desi am 4 zile de monti (cu mici abateri), si fac si sala, nu observ deocamdata nici o schimbare, probabil ca abaterile sunt de vina!
Am sa postez meniul de ieri:
D: cafea cu fructoza si lapte 0%, cereale (musli, dar mai avea si fructe uscate prin ele) cu lapte
P: peste la cuptor cu sos de tomate + broccoli
G: mandarine si portocala
S: peste de la pranz, o bucatica de piept de pui prajit, 3 buc. cioco dietetica, ceai verde, si am gustat cateva snacksuri de la fi-miu
zi inca nu stiu, sunt la cafea, acum!
www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze
teodraghici spune:
http://new.photos.yahoo.com/teodraghici/photo/294928804139122297/0
http://new.photos.yahoo.com/teodraghici/photo/294928804139122236/1
Pozele sunt facute ieri...