Montignac : ce am mancat azi (81)
Raspunsuri - Pagina 6
viorica avram spune:
asa cum v-am zis eu am inceput.
sa vaspun cate kg am?ok. 75kg.1,68 si vreau sa ajung la 55 kg.
sperrrrrrr.
azi am tinut cum am zis. nu am manct decat monty.sper si maine ca nu voi avea abateri.
doar cu cafeaua stau rau ca am de invatat si nu pot fara, dar daca nu slabesc renunt la ea.
aveti grija ce mancati ca eu n-am avut si uite unde am ajuns.
Viorica
Ingerasul meu Shalini 
olim spune:
si la mine ar fii totul mai usor daca as renunta la coca-cola.DAR DE MAINE NU MAI BEAU, DECAT 1 DOZA / SAPTAMANA
PROMIT!
Imi va fii foarte greu, dar trebuie sa am ambitie![]()
o seara frumoasa tuturor.
stiti e e la mine, ca ma duc acasa in Ro si manac tot ce apuc, si slabesc 5-6 kile de fiecare data, si aici doar salate, fara grasime, nu manac dulciuri ca nu imi plac si
Medicii spun ca e metabolismul si schimbarea hormonala.Abia astept sa fac un
si sa ma duc acasa
, dar mai am pana atunci.
tlaura spune:
quote:
Originally posted by andanii
Si promitem ca vom scrie zilnic ceea ce papam si ne mobilizam una pe alta , da fetele ?????? cine este deacord cu mine ????? mara, olim, ralu , olo, clara , viorica, danat ????![]()
![]()
cine mai este
ANDANII
Eu mai sunt! Salut fetelor si LA MULTI ANI! Sper ca nu m-ati uitat! am inceput si eu de ieri, cu sala cu tot, sa vedem cum o sa mearga. In ultima luna am mai pus un kg jumatatate! Imi este asa de rusine! dar am sa incerc sa ma plang mai putin si sa fac mai mult!
Acum v-as ruga pe cele care stiti, dati-mi si mie cateva retete cu faina de soia, ca doar ce am cumparat si nu prea stiu cu ce sa o combin; adica merge cu oua, lapte degresat, pentru o prajiturica, ceva?
Dar cu cascaval (ma gandeam la o pizza), nu zilnic, dar stiu si eu macar o data la doua saptamani!
va pup dulce si va urez numai bine in noul an!
Acum am deja 61 kg, daca puteti sa ma modificati si pe mine in tabel?

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze
acusor spune:
Si eu mai sunt pe aici! Ma bucur ca v-ati remontat, ca sa zic asa. Si eu am scapat in dulciuri de sarbatori dar m-am facut cuminte de azi. Singura abatere zilnica e cafeaua. Nu pot sa ma las de ea.
Laura, te poti inspira de aici pentru retete cu faina de soia. http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=12604
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
Mara76 spune:
Neata, fetele!
Da, si la mine cafeaua va fi in continuare o abatere, dar na, macar asta sa-mi ramana!
Si azi meniul meu va fi exclusiv din proteine... eu mai bine nu mai zic ce mananc, ca oricum asa o sa o tin 2 saptamani. Dar raman aici pentru sustinere, plus ca tot citind ce mancati voi o sa mi se fixeze mai bine regulile in cap pentru perioada urmatoare.
Aaa, si m-am cantarit de dimineata: 74 kg... deci un kg in minus! 
tlaura spune:
Buna dimineata fetelor!
Acusor, multumesc pentru link, am sa vad ce e pe acolo!
Si la mine cafeaua e indispensabila, dar nu pot sa spun ca e singura abatere; eu de ex. aici nu gasesc cioco cu >70% cacao, asa ca ma foslosesc de ciocolate pentru diabetici, care cred ca e buna, odata ce nu umbla la pancreas!![]()
Iar dimineata mai mananc cereale neadecvate monti! Aici nu prea gasesc tot ce imi trebuie.
In rest totul e ca la carte!
Pupici si spor la slabit in noul an!
www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze
crisstinuta spune:
Buna,fetelor ! Bine v-am gasit!
Cand m-am inscris pe forum ( inainte de Craciun) era cam pustiu ,sper ca v-ati simtit bine de sarbatori !
Eu am fost destul de cuminte cu exceptia sampaniei ( am baut trei pahare asa pentru anul ce a venit), nici nu m-am ingrasat am tot 49kg.
Ce vreau sa va spun ca de vreo trei saptamani nu am mancat decat alimente cu ig pana in 35 si simt ca ar fi cazul sa reintroduc cerealale si painea .Am o intrebare pentru fetele care fac si mananca paine monti :cam ce cantitate mancati dimineata ? Dar cereale ?
De ex. cat va ajunge o paine din 500gr faina integrala ?( cate dimineti).Va rog tare mult sa-mi raspundeti ,v-am tot citit post-urile
dar n-am vazut cantitatea.
teodraghici spune:
La multi ani si un an cat mai bun tuturor!
Ma bucur ca v-ati intors ambitioase...pacat ca ati plecat o vreme!![]()
De slabit se poate slabi, dar abaterile nu sunt permise! cred ca asta tre sa intre bine in cap tuturor. Altfel...tii o luna dupa care mananci o praji (de exemplu ) si zici ca a fost "doar una"..... nu cred ca e bine.
De ramas, eu raman in zona pt ca tin inca faza 1 pana voi ajunge la 70 apoi ma apuc sa citesc faza 2...si sa tin faza 2.
Bun venit "noilor venite"!
PS Ce mai face Anda Panda?
Acusor, daca vrei poti sa treci la mine in tabel 75KG(azi dim am avut 74,5...
). Pozele sunt relevante!
Andanii, ma simt mult mai bine in pielea mea asa cum sunt, de aceea am ambitia asta!...nici la 20 de ani nu aratam asa ....
Mi-am cumparat ceva hainute care nici in visele mele cele mai frumoase nu speram sa le port!...hai ca se poate!
Va pup pe toate
acusor spune:
Teo, am modificat. Nu stiu daca la luni am trecut bine.
Am o intrebare la tine, ca stiu ca esti in domeniu medical. M-am sculat f. ametita, cu o usoara stare de voma si un fel de pacla pe creier. Din pacate, mi-am mai revenit dupa ce am mancat dulciuri. Presupun ca e o cadere de glicemie, dar nu sunt convinsa. Inca ma mai simt aiurea. Ai idee ce e si ce remediu exista? Da' sa fie Monti
.
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
olim spune:
salutare, vin si eu la raport.Am 86.6 kile

eu azi dimineata am mancat 2 feli se jambon cu 1/2 felie paine si atat.Nu stiu la amiaz ce vom manca cu sotul, iar diseara o salata de rosii si branza ca mie tare pofta
o zi frumoasa tuturor