Montignac : ce am mancat azi (81)
Raspunsuri - Pagina 21
andanii spune:
cacao e lipidica ... si o fac cu lapte integral care e lipida, adica nu lapte degresat- glucida ci lapte cu 1.8% grasime, dupa o masa lipidica e ok lapte mai gras cu cacao care e considerata o grasime
ANDANII 

crisstinuta spune:
A ! si Olimdaca este vreun "regim " insicat in timpul sarcinii numai Monti poate fi.Doar nu renunti la nimic.Bine.. renunti la zahar dar copilul are de unde sa-si ia carbohidrati eventual mai plusezi cu fructe.Pe site-ul oficial , la rubrica de intrebari si raspusuri ,D-l Monti spunea unei d-ne sa continue dieta linistita .
Lori,bine ai revenit!! Daca esti veterana fii cu ochii pe noi.
Acu' chiar merg sa mananc.
crisstinuta spune:
Olim,iarta-mi gresala nu era "insicat" de la verbul "insicare" ,glumeam, era indicat ,am spus ca mie foame .
Andanii,te
vad ca ai stiut raspunsul

ralu spune:
Andanii, Cristina-merci mult de raspuns!
Eu nu am stiut ca exista lapte integral.
Am crezut ca laptele integral este cel degresat. Scuze!!!
O sa incerc sa gasesc si eu aici lapte integral ca sa-l pot asocia la o masa lipidica!! Si eu care credeam ca stiu regimul asta .....
Va pup si merci inca o data de explicatii!!
andanii spune:
exista lapte degresat 0% grasimi - glucidic - se foloseste in combinatie cu glucide
lapte cu 1.5% , 1.8%, 3%, 3.3% grasime, acesta este un lapte integral (adica complet) si este considerat lipidic (grasime)- se foloseste combinat cu lipide
ANDANII 

crisstinuta spune:
Oricum,mai uitati de laptele integral.
Atatea discutii au fost despre lapte pe forum de-alungul timpului...
Fac rezumat.
Deci: laptele este un aliment glucido-protido-lipidic.
1. daca e 0 grasimi ramane majoritar glucidic deci il bem la mese glucidice si la dulciuri glucidice.
2. Daca se scoate lactoza din el ramane un lapte lipidic si se foloseste la mese lipidice .La voi in Franta,Ralu ai sanse mari sa-l gasesti . Ei cu asta se pot face dulciuri lipidice.Daca n-ai se poate inlocui in reteta cu frisca lichida fara zahar
3.Laptele integral indiferent de procent Monti nu-l recomanda.
Eu ,personal mor dupa laptele de la tarani si am tot timpul in casa pentru copil dar.. fac din el iaurt si branza de casa dar nici din astea nu avem voie sa mancam prea mult.
olim spune:
a, am uitat sa va spun ca am 4 zile de cand nu am mai baut deloc coca-cola, si is tare multumita.Am mancat piept de pui si 2 felii de jambon.
Pofta buna tuturor si o zi frumoasa
ariel_7000 spune:
olim, ia arunca tu o privire pe link-ul asta: http://www.montignac.com/en/questions_reponses_details.php?qid=37&inx=10&query=&field=
alina si alexandra
ariel_7000 spune:
sau: http://www.montignac.com/en/questions_reponses_details.php?qid=6&inx=10&query=&field=
alina si alexandra