Montignac : ce am mancat azi (81)
Raspunsuri - Pagina 10
ralu spune:
Olim- cum faci tu spanacul ca sa fie gustos? Mie nu-mi place de nici o culoare! Dar sunt decisa sa incerc de dragul lui Monti![]()
Va pup
andanii spune:
Ralu eu spanacul il fac asa : pun putin ulei (cateva picaturi de gust), usturoi pisat si spanacul fiert si tocat in prealabil , dupa ce a fiert putin il iau de pe foc si gata, e super
eventual in farfurie pun putin iaurt sau smantana 12%.
cristinuta tu vrei sa te ingrasi ???? ca eu nu pricep ????
acusor a dreptate ceaiul verde contine cofeina ca si cafeaua, nu mai cauta explicatiile
imi place tare mult ce animat e subiectul acuma 

adriana mihnea ma bucur ca ai revenit printre noi
laura T 
teo sincer iti spun ca esti tare de tot 
pentru toate fetele pupici mii
, si la cat mai multa ambitie
ANDANII 

adriana_mihnea spune:
quote:
Originally posted by andanii
adriana mihnea ma bucur ca ai revenit printre noi
Sincer? Eu, NU!!
Nu ca nu mi-ati fi dragi, dar nu mai vreau cura de slabireeeeee...Vreau sa mananc ce vrea sufletelul meu si sa nu pun 1 gram!

Azi am mancat cam haotic, am gustat si paste cu rulada d eporc, asa ca...
O sa incep sigur de luni, ca maine merg la un chef.
Adriana si
Mihnea Stefan (11.11.03)Creatii culinare
crisstinuta spune:
Andanii, cum sa vreau sa ma ingras!!!
Dar faceam haz de necaz , ca toata lumea slabeste cand tine Monti ,eu ma ingras.De aia si v-am rugat sa va uitati peste ce mananc dar nu cred sa gresesc cu ceva v-am spus ca am citit toate cele 80 de capitole si cartile lui Monti de vreo doua ori.(chiar nici nu sar la combinatii ciudate ca sa nu gresesc )
Meniul meu e cam acelasi in fiecare zi.Dimineata doua trei felii de paine integrala cu gem cu fructoza (painea o fac eu cu faina integrala si tarate, gemul Arovit stiti voi).La pranz o pulpa de pui cu salata asta in cazul in care nu mananc omleta si o data pe saptamana peste la cuptor .Seara fructe si iaurt ( si pe asta il fac in casa ).Poate cate un pic de cascaval cateodata sau telemea.
DECI?
poze cu Gabita si mamica
http://s130.photobucket.com/albums/p279/crisstinuta/
crisstinuta spune:
E buna.Ti-o recomand pe cea mai uscata bine scursa .
Si bineinteles nu la mesele glucidice.
crisstinuta spune:
Azi am mancat asa:
D: cafea din cicoare cu zaharina ,doua delii salam sasesc si jumatate cutie Almette
P: inainte cu o ora trei portocale apoi doua felii friptura porc la cuptor si salata de varza
S : o sa pregatesc un dulce din iaurt ,indulcitor,gelatina si gem dietetic .
acusor spune:
Neata! Azi, toata ziua, va astept la raport. Sa fie cat mai putine kg
!
Crisstinuta, iaurtul trebuie sa fie degresat ca sa-l mananci cu gem dietetic. Da' probabil ca stii, nu
?
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem