Montignac : ce am mancat azi (81)
Raspunsuri - Pagina 11
andanii spune:
neata fetele cochetele
acusor la raport .... cu +1 fata de inceputul tabelului la monti , deci 1.63, 87 kg
groaznic nu ? cred ca ar trebui actualizat , ca nu mai coincide cu 80 la care se presupune ca as fi acuma

Eu intotdeauna o sa scriu meniul de ieri, e mai simplu, mi-e greu sa stiu ceea ce mananc. Deci maine voi posta ceea ce am mancat azi.
crisstinutza e bine ce mananci 
ANDANII 

tlaura spune:
Buna dimineata fetelor! Ies la raport, desi nu ma pot lauda cu o scadere a kg; doar 200 de grame, asa ca la mine nu modifici nimic!
Bineinteles ca in fiecare zi am calcat pe alaturi; ieri de ex totul a fost bine si frumos, pana am mancat aseara un pumn (mare) de stafide. Nu mai puteam, imi scazuse glicemia cam mult. Deci, meniul meu de ieri:
D: Doar o cafea cu fructoza si lapte (nu am avut timp pt. altceva)
P: Omleta cu ciuperci plus o salata cu de toate
G: Mandarine + o cafea
S: ficatel de pui fiert (f. putin)+ ciorbita din legume permise, fara nici un fel de grasime
Seara tarziu un pumn de stafide!
Am inceput sa iau si clarinol, sa vad daca are vreun efect!
www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze
acusor spune:
Andanii, trec 87. Vrei sa trec si data de incepere de azi ca sa fie mai motivant? Parca sunt prea demoralizante cele 19 luni, nu
?
Eu tocmai am terminat cele 20 de minute de Pilates si ma dor toate alea. Mi-am pus barbatul sa ma scoale in fiecare zi cand pleaca el la servici. Daca nu ma trezesc mai devreme, nu pot sa fac nimic de Teo. Nici n-am loc de jucariile lui.
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
Mara76 spune:
Buna dimineata si ma bucur ca ne-am inmultit! 
Eu am avut ceva abateri aseara ca am fost la nasul... Ion... ce sa fac?!
Adica stiu ce trebuia sa fac, dar n-am facut si... in plus pe langa abaterea asumata zilnica (cafea cu cofeina) azi am pus si frisca!!! ![]()
![]()
Vad ca mi-e greu sa ma disciplinez asa cum faceam acum o vreme, ca atare nu-s prea incantata de persoana mea. Plus kilogramele in plus... simt un inceput de deprimare.
Macar sa ma mobilizez mai repede.
Asa ca acusor, actualizeaza-ma si pe mine in tabel, rogu-te: data inceperii azi si kg: 74. Saru-mana!
danamiha spune:
acusor, te rog sa imi spui daca vezi ceva rezultate cu pilates. Am facut si eu o luna, aproape zilnic, programul pt incepatori, dar nu m-a ajutat la slabit.
andanii spune:
acusor da te rog, trece si data de azi, ca sa fie mai motivant cum spui cele 19 luni nu mai sunt de actualitate ... vai de atatea luni scriu pe topicul asta
cam neserioasa sunt cat stau pe aici fara rezultate
Sunt asa de depresiva azi, groaznic, m-am trezit f greu azi dimineata , am inceput lucrul, sunt cam idispusa cand am vazut cate kilograme am pus pe mine .... of of dulciurile astea , abia ma mai misc .
ANDANII 

CatXO spune:
Acusorte rog mult trece-ma si pe mine in tabel. GI=64.5, GT=53 kg si inaltime H=1.63. Incep de azi.
Am slabit si pana in revelion in 4 zile un kg, dar bineinteles ca l-am pus la loc.
Va
Oana
, Alexia
si Daria 
Poze frumoase cu noi
Varsta Alexiei
Varsta Dariei
olim spune:
salutare tuturor.
Mai fetelor, da ce mult ati scris.
Vreau si eu in tabel, am 87 de kile di vreau sa ajung la 80 , apoi mai vedem noi![]()
citesc si revin
olim spune:
eu am baut o cana de ceai de menta, fara zahar si am mancat 1/2 rosie si 70 de grame de branza cu 0.1% grasime.E bine?
Corina75 spune:
Acusor, pe pag 6 am trimis si eu datele!
De maine ma apuc, ca azi tre sa fac cinste si am decretat ultima zi de lux!
Deci, ma adoptati? Ma sustineti? Stiu ca -15 a greu, nu mai am 25 de ani, dar mizez pe vointa......
Pupici
Corina si
Andrei (24.11.2004)