Montignac : ce am mancat azi (81)
Raspunsuri - Pagina 12
zirina spune:
Buna ... saptamana!
Sunt pe fuga, azi imi duc barbatul la aeroport ca pleaca la munca si inca n-am terminat bagajele!
Dar raportez pe fuga: 86 kg (deci da, am pus 500 g pe mine .... totusi nesperat de putin daca ma gandesc ce-am ingurgitat 
), multumesc mult Monti ca nu m-ai pedepsit prea tare si promit ca nu mai fac .... pana la Paste![]()
Va sarut si bravo tuturor pentru avantul de inceput de an!
olim spune:
corina
, noi te sustinem , dar trebuie sa ai multa bvointa si vei avea rezultatele dorite![]()
o zi buna tuturor
crisstinuta spune:
N-am inteles de ce iaurtul trebuia sa fie 0 % , ca n-a fost.
Era un dulce protido-lipidic ,gemul are indicele 22 .Eu as fi pus pseudo- budinca asta si pe un aluat pe baza de soia,dar n-am avut chef sa mai coc ceva.
Fetele, copiii vostri mananca din mancarea voastra Monti?
Al meu mai mananca paine neagra ca i se pare interesanta si gemul meu e mai bun .Si din budinca mea cu iaurt si gelatina a mancat. Cred ca n-are nimic ,nu?
ralu spune:
Buna ziua fetele,
Scriu pe fuga.... merci Andanii pentru reteta!!!
Eu am inceput tot de azi! Andreea lasa asa in tabel. Mi-e rusine sa va spun cate kilograme am dar cu cateva deasupra celor din tabel. Asa ca astept sa reajung la kg din tabel si apoi vom vedea! Intru mai tarziu si spun ce am mancat!
Va pup pe toate si sper sa fiu mai activa in viitorul apropiat!
viorica avram spune:
ieri am calcat pe bec ca proasta.am mancat monty dar dulciuri multe. inghetata si placinta si 2 bomboane sugus si ......sunt tampita. am cazut . azi ma ridic ma sterg de praf si ma urc din nou pe calul monty.
d. paine neagra cu gem si o cafea cu lapte
p. carne de pui si muschi de porc cu un pic de gogosari in otet.
c. nus tiu ca sunt pe drum plec la buc
sa vad
cred ca branzica si iaurt.
Viorica
Ingerasul meu Shalini 
andanii spune:
draga Ralu sa stii ca si mie mi-a fost rusine sa scriu cate kg am , dar apoi am constientizat ca trebuie sa ma certati si ca mertit sa fiu certata .... poate asa ma urnesc din loc si ma pun pe treaba
olim e bine ce ai papat
cristinuta copilul si sotul mananca exact ce mananc eu , dar mai mananaca si paine , eu nu acuma
corina te adoptam si te sustinem of course
ANDANII 

ariel_7000 spune:
buna fetele si la multi ani! azi am inceput serviciul si dupa 3 saptamani de concediu, ma "laud" si eu cu ispravile mele de sarbatori. sambata dimineata aveam 60.9 kg, deci nu mult peste ce aveam inainte, insa a venit "acea perioada" si azi dimineata aveam 61.7 kg...
azi am sarbatorit o ioana si mi-am facut de cap, insa de maine GATA!!! inapoi la lupta:)...
oricum, mi-a fost greu sa rezist la toate ispitele si am cedat la cozonac si 1 data la cartofi prajiti si azi la 2 prajiturici...dar de maine ma fac cuminte.
maine voi manca cele 4 sarmale pe care le mai am...cred ca sunt ok, ca le-am facut din soia granule, carne de pui si...varza.
cam atat si astept sa treaca "rushii" ca sa pot sa raportez si eu ce greutate am, pt tabel.
va pup si ... la treaba!
alina si alexandra
Ica 1975 spune:
Acusor, eu stagnez.
Desi n-am mai scris de mult, va citesc, tin monti insa, nu prea respect orele dintre mese iar de sarbatori am avut abateri. De azi, Monti pe viata (vorba Andei
). Chiar asa, Andaaaa pe unde esti?
Teo, felicitari inca o data, am vazut ultimele poze
va doresc saptamana usoara si montignaca 100%
Noi
CatXO spune:
Multumesc Acusor ca m-ai trecut in tabel.
Azi am mancat:
D:suc de portocale facut in casa, dupa o ora iaurt 0%+cereale integrale.
P:o salata de ton: salata de ton, un pic de praz, ton, 2 ridichi rosii, un pic de ulei de masline, sare, piper.
C: as vrea sa pap niste carnaciori facuti in casa pe grill+muraturi(???).
Sper ca e ok, daca nu e bine, spuneti-mi.
Inca nu ma pot abtine de la cola light. Dar data trecuta am slabit cu tot cu cola.
Oana
, Alexia
si Daria 
Poze frumoase cu noi
Varsta Alexiei
Varsta Dariei
olim spune:
salutare.
Eu am papat branza de vaca si rosii, si am baut o cana mare de ceai.Sper ca e bine.Am terminat de citit si cartea lui monti, si chiar am sa matin de treaba.Acum m-am incurajat tare, mai ales de dragul
pe care il astept sa dea de veste![]()
La cina, am sa manac un iaurt si putina sunca.
O zi buna tuturor