Montignac : ce am mancat azi (81)
Raspunsuri - Pagina 13
acusor spune:
quote:
Originally posted by olim
acusor, ma treci si pe mine pe lista, te rog
Te trec, dar vreau si inaltimea si data inceperii.
Pupici

Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
Corina75 spune:
Multumesc ptr sprijin, maine este prima zi, pupici Karinei ptr email, incep documentarea!!!!
Vointa am stiva, cel putin asa stiam!!!
Wish me luck! 
Corina si
Andrei (24.11.2004)
ralu spune:
Buna seara fetele!
Am promis ca revin cu meniul pe ziua de azi:
Dimineata: o cafea cu lapte 0%
Pranz: carne de vaca prajita intr-un pic de ulei alaturi de o omleta } o salata de rosii, ardei si praz cu un pic de ulei si sare
Seara: o salata(branza feta, rosii, castraveti, ceapa, ardei)+2 felii de jambon
Intre mese 3 mandarine
Va pup!
andanii spune:
Meniul meu de ieri suna asa :
bulion cu biscuiti integrali
carnita de pui cu legume si castraveti murati
mere si kiwi
branza cu muschi file , rosii , castraveti
cateva arahide (au indice mic, dar nu trebuie mancate toata ziua)
E greu oricum, ieri toata ziua am murit de foame, pana ma obisnuiesc dinou sa mananc mai putin si fara paine mai dureaza .
Voi cum stati? cum rezistati ? ce mai spuneti ? cum va stimulati ?
ANDANII 

acusor spune:
Neata!
Meniul meu de ieri:
ora 7: cafea cu indulcitor
ora 10.30: clatita din fulgi de ovaz cu gem fara zahar
ora 16: omleta cu cascaval si salata de varza rosie
ora 21.30: fructe
Crisstinuta, am zis asa de iaurt pentru ca Monti spunea in prima carte ca iaurtul este un aliment glucido-lipidic si e bine sa fie degresat. Am vazut ca in cartea a 2-a te lasa sa mananci si nedegresat. Cartea a 2-a e mai permisiva, eu pe prima am invatat-o bine.
Vroiam sa-ti spun si tie Ralu, de branza feta, dar iar am vazut ca nu zice nimic rau despre ea in cartea a 2-a.
Tot cautand informatii despre branza feta, Olim, uite ce am gasit despre sarcina si kg in plus:
quote:
Sarcina este unul din momentele importante din viata unei femei, de aceea este de dorit ca ea sa se pregateasca bine si mental si psihic. Slabirea, daca este necesara, trebuie īntotdeauna sa aiba loc īnainte de sarcina. Cu toate ca va fi īntotdeauna timp dupa, majoritatea femeilor īsi spun ca ele vor cu orice chip sa piarda īn greutate īn timpul sarcinii, realizānd doua lucruri dintr-o lovitura. Eroare ! Īn caz de suprasarcina ponderala este mai de dorit sa o facem sa dispara, pe cāt posibil, īnainte de sarcina si asta pentru a evita consolidarea sa dupa nastere, dar de asemenea si mai ales pentru a evita complicatiile fetale sau maternale (hipertensiune arteriala, diabet, eclampsie).
Pupici

Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
Corina75 spune:
gata, start si la mine!
Am inceput furtunos cu apa cu lamaie (
...'aca' vorba piciului meu
), si am papat de dimineata putina branza, 4 feliute de pastrama si castravete...
Si am rezistat la cafea
desi asa mi-e de poftaaaaaaaaaaaaaaaaa
Fiindca sunt la servici tre sa mananc mai des sa nu ma ia cu dureri de cap, asa ca pe mai tz am un ou fiert, o sana 0% si iar niste branzica......
Si de la ora 17 la aerobiiiiiiiiiiiiiiiiic!!!!!
tuturor
Corina si
Andrei (24.11.2004)