Montignac : ce am mancat azi (81)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Mai precis, fac o clatita. Pun intr-un vas fulgi de ovaz (cam cat as manca intr-un bol cu lapte), putina sare, apa cat sa acopere si amestec cu blenderul. Iese o clatita mai groasa. O coc intr-o tigaie de teflon, fara nimic. Clatita d-asta nu merge decat cu fulgi de ovaz, am incercat si d-aia din grau da' nu se fac pasta ca astia din ovaz. O sa fac o poza, sa vezi.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Corina, din experienta mea, cel mai bine e sa mananci mic dejun glucidic. Ai mai multa energie, decat la un mic dejun protidic.
Eu sunt lesinata in week-end, cand mananc cu sotul mic dejun protidic. Dupa 2 ore mi se face foame. Plus ca, dupa regulile lui Monti, tre' sa lasi 5 ore dupa o masa protidica, ca sa mai mananci ceva.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

buna fetele! acusor, ma treci si pe mine in tabel cu 60.7 kg? merci.
sa va intreb ceva, cu toate ca eu nu cred ca este ok, dar sa ma conving.
a facut sotul meu aseara niste turtite din faina integrala de secara cu seminte (fl.soarelui, mei, dovleac si miez de nuca). credeti ca pot manca si eu?

alina si alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

ariel din pacate nu sunt monti ... nu se combina faina de secara cu seminte, semintele fiind lipide (grasimi)
Eu fac din faina integrala cu tarate, sau secara cu tarate, sunt excelente, stiu ca sunt mai bune cu seminte in ea, dar asta e

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Sa va spun cum fac eu clatitele, am doua moduri, cu faina integrala si fara grasimi, sau cu faina de naut care e voie cu grasimi.
Deci
clatite cu faina integrala: faina integrala, albusul de la ou, lapte degresat .......... le mananc cu gem dietetic, branza degresata
clatite cu faina de naut: faina de naut , ou intreg, adica si albus si galbenus, lapte cu 1.8% grasime ...... le mananc cu branza dulce putin grasa, telemea rasa, muschi file .... orice lipidic e voie

Mie personal imi plac cele cu faina de naut mai mult

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare.
Multumesc pentru informatii
Azi am mancat 2 felii de paine integrala, prajita cu 1/2 rosii, si o portocala.Asta a fost la ora 8 si micul dejun la 9.30.Ca am citit in carte ca fructele trebuie mancate cu 1 ora inainte de micul dejun.
Eu nu mananc mult si de aceea nu imi este foarte greu sa ma obisnuiesc, mai rau e la mine ca manac dezordonat, si beau fffff multa cola.Ieri nu am baut deloc, si parca de moment nu ii simt lipsa.Sper sa o tin tot asa.
Azi la amiaz vreau sa papa fasole verde cu piept de pui.Iar la cina, niste branza.Am decis ca in fiecare zi sa manac 100 de grame de branza de vaca sau un iaurt natural, mai ales ca nu prea imi plac lactatele
o zi buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CatXO spune:

Buna fetelor!

Meniul de azi:
D:2 kiwi
un castron de lapte 0.1%+cereale integrale
P:tocanita de ciuperci(ceapa, ciuperci, usturoi, bulion, sare, piper si un pic de ulei de masline)+un ciocanel de pui prajit+muraturi
C:omleta simpla+salata verde

Sper ca e ok.

Va

Oana , Alexia si Daria

Poze frumoase cu noi

Varsta Alexiei

Varsta Dariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

acusor, andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune: