Mamici de martie - aprilie 2007 (13)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Clara si eu intru in sesiune in ianuarie-februarie. De altfel primul examen e programat pe 5 ianuarie!!! (Nu ma pot plange insa, stiam ca sunt insarcinata atunci cand am hotarat sa ma inscriu la master). Bafta tuturor celor care au examene!!!

Rebiana 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

Am intrat sa va urez si eu :UN CRACIUN FERICIT!!!,MULTA SANATATE SI FERICIRE!!!

In rest suntem bine in toiul pregatirilor dar cum stam acasa de sarbatori mai intru sa va mai salut

laura 24ARIANNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Buna burticutze,
am intrat fuguta sa va dau ultimele vesti,
se pare ca la noi bb2 e ... tot fetita,
dragut nu?
Chiar si doctorul a fost simpatic, a strecurat asa o remarca: si ziceti ca mai aveti o fetita acasa, nu?
Eu ma bucur, cred ca se vor intelege foarte bine cele doua printese si am sacapat de grija schimbarii hainutelor roze pe care le mai aveam de la Julie. Tati nu prea se manifesta, dar ecografia 3d a avut un impact mai mare asupra lui. Cred ca de/abia acum a realizat cu adevarat ca mai vine un bb, ca e mai grijuliu decat inainte.
Acum, mare dilema cu numele, dar mai am vreo trei luni sa ma hotarasc.
De meniul de Craciun nu vreau sa aud ca mi se face pofta, asa ca nici nu ma gandesc la asta. Oi vedea eu, cand ma apuc de ele.
Bradutul l/am facut de mai bine de o saptamana la insistentele printesei. Saracul, deja incepe sa/si piarda frunzulitele.
Va pupicim pe toate si un Craciun foarte foarte fericit!!!
Diana 22 s cu si Julie 3 anisori

cde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jaana spune:

Buna burticutze!

Am intrat in fuga pe aici si am citit repejor ultimele stiri.

Monica_b , bine ai revenit! Ma bucur ca esti bine si pinguinii la fel, iar cu nasterea nu te grabi asa, las-o cit mai incolo

Elyanne , ce bine ca ai reusit sa faci cerclajul si poti sarbatori alaturi de familie! Stai cumintica, nu trebuie sa te iei la intrecere cu Monica

Mihaelaaa , a 2-a oara sigur vei reusi, nu mai fi suparata! Vin sarbatorile, sa lasam supararile la o parte.

Noi suntem bine, doar ocupati cu toate cele necesare ptr Craciun. Noi vom petrece sarbatorile in familie... adica eu si sotul, deci nu prea multa mincare. Meniul nu e prea traditional ca sotul nu se impaca prea bine cu carnea de porc si consta in: antreuri (rulada de cascaval, rulada de piept de pui, salata boeuf), ciorba de vacuta (trebuia sa fie de gaina, dar n-am gasit congelat ... ca altfel nici nu sunt decit bagate in niste sosuri dubioase), niste chiftelute din piept de pui cu o garnitura de cartofi cu smintina la cuptor si tort diplomat (daca o binevoi sa imi iasa ca am mai dat-o si in bara uneori ).

Am intrat de fapt sa va urez la toate Sarbatori frumoase alaturi de cei dragi si sa avem cu toate un an cu multe bucurii. Nici nu se poate altfel, cind o sa ne tinem curind minunile in brate!

Pupici pe burtici,

29 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Dragi gravidute, ma bucur ca in general vestile de la toate sunt bune si pregatirile de Craciun sunt in toi. Eu nu am mai prea avut timp sa va citesc si sa scriu, asa ca cum mi-a luat ceva sa ajung la zi.

Ca noutati, am fost saptamana asta la doctor si mi-au facut reimunizarea pt Rh negativ. Am repetata analizele de sange, dar oricum aici injectia o primesti la 28 saptamani, indiferent daca au aparut anticorpi sau nu, preventiv. Bebelusa e la fel de activa, desi cred ca si-a schimbat pozitia si ma loveste mai sus acum, pe la buric si sub coaste. In afara de oboseala, nu ma plang deocamdata de alte neplaceri: nu mi-au aparut vergeturi, nu am hemoroizi sau picioare umflate, dar bat in lemn ca mai e timp... Contratii doar mai am si eu, cam 3-4/saptamana.

In rest, trebuie sa recuperez azi si maine pregatirile pt Craciun, pt ca pana acum am facut doar sarmalele si 2 cozonaci. Desi sotul meu e american, Pastile si Craciunul le sarbatorim totdeauna in buna traditie romaneasca. Meniul meu va mai cuprinde: ciorbita acra de porc si legume, friptura de porc cu varza (carnea e deja la marinat de aseara), carnati fripti(de cumparat de la macelaria poloneza), oua umplute - cu garnitura de ciuperci cu maioneza, rulouri de sunca cu hrean, prajitura de ciocolata (nu stiu numele, e reteta de la mama), tort. Imi place f mult sa gatesc, asa ca o sa-mi fac avant imediat si sper sa termin majoritatea pregatirilor azi. Sotul meu a terminat ce mai aveam cu curatenia, decoratiile si , asa ca azi imi va da o mana de ajutor la bucatarie.

Ajunul o sa-l petrecem la socrii mei, iar de Craciun o sa mergem la slujba de la biserica romaneasca, iar apoi va incepe petrecerea la noi acasa (e dubla sarbatoare la mine, chiar tripla daca pun si ziua numelui).Dar nu pana f tarziu, ca pe 26 mergem la serviciu ...

In incheiere va urez tuturor un Craciun binecuvantat, aducator de multa sanatate si optimism pt voi si familiile voastre! Pana atunci, spor la treaba sau drum bun celor care calatoriti!

Cristina 28+, cu

Bebelusa
Babies are such a nice way to start people. ~Don Herrold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

burtici

am intrat sa va urez si eu un Craciun Fericit, plin de caldura si liniste , alaturi de cei dragi

noi maine mergem la socrii la masa, dupamasa il asteptam pe Mos Craciun, la Silviu , avem si ceva musafiri, asa ca nu cred ca voi avea timp sa intru
burtica a fost cuminte azi, bebelina chiar prea cuminte, abia astept sa ma intind in pat poate o simt mai tare ca asa nesigura sunt cand nu o simt mai toata ziua

Alexa27+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

La Multi Ani Kitty!

roxana 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Neata fetelor,
Am vrut sa fiu prima care scrie pe ziua de azi. Parca sunt pasare de noapte.

Eliana ma bucur ca esti mai bine si sa dea Dumnezeu sa tii cat mai mult bebeii in burtica.

Mihaelaa fruntea sus ca nu e atat de tragic. Eu abia a patra oara am luat traseul. De fiecare data cand am picat m-am ambitionat si mai tare si imi spuneam ca nu ma las pana nu iau carnetul. Si as fii dat de o mie de ori pana il luam chit ca nu conduc eu prea mult acum. Da chiar nu merita sa plangi.

Veau sa urez tuturor SARBATORI FERICITE
sa petreceti cat mai bine si nu uitati ca poate o data in viata suntem gravide de Craciun.

Cria 22 cu

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev117pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Magia Craciunului si a Sarbatorilor de Iarna se aseaza incet, incet
peste gandurile noastre si nu mai avem loc decat pentru Bucurie,
Speranta si Iubire. Sa nu uitam ca Isus s-a nascut...

Va doresc tuturor sanatate, bebelusi sanataosi si un An nou plin de bucurii.

P.S.Bianca multumesc pentru reteta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Buna, fetelor, nu am mai intrat de mult pentru ca am fost foarte prinsa cu sfarsitul de an la birou. In general ma simt bine, singurele probleme raman respiratia greoaie si somnul: in fiecare dimineata pe la 4.30-5 ma trezesc si incep sa ma intorc de pe o parte pe alta ca o placinta.

In rest, totul e bine, pregatirile de craciun sunt aproape gata. Ne-am propus sa petrecem ajunul doar noi doi, ca doi porumbei, iar maine cu parintii mei si ai lui.

Fetelor, va pup si va doresc sa aveti sarbatori fericite si pregatiti-va, ca anul urmator va fi foarte interesant.
Craciun fericit!

arissa 28+1

Mergi la inceput