Mamici de martie - aprilie 2007 (13)
Raspunsuri - Pagina 8
suzy78 spune:
Buna seara gravidutelor,
Sunteti foarte harnicute la scris.....abia acum am terminat tot ce s-a scris....deja este si capitol nou...
ELIANA sper sa te faci bine si tu si puiutii tai,.....si sa petreci acasa alaturi de cei iubiti.....
RONDRRE - multumim pentru vestile despre Eliana
Referitor la pregatelile de sarbatori.....eu nu fac nimik.....si mama si soacra stau in bloc cu mine si pregatesc ele de toate.....noi o s ane plimbam d ela una la alta......sa gustam din bunatati.......desi eu am aciditatea ff mare la stomac,.....si mananc destul de putin.....
Despre bebe ce pot sa va spun ....este bine am fost ieri la ecograf.....avem 30 saptamani si deja s-a intors.....este bine suntem incantati si a ramas baietel....
Va pup si sper ca maine sa scriu mai multe.
Suzy 30+ Mihai Nicolas
gore78 spune:
Eliana ma bucur nespus ca Doamne-Doamne ne`a ascultat rugaciunile si s`a rezolvat problema si vei fi cu familia de sarbatori
Mihaela, doar n`o sa stai acum suparata de craciun ca n`ai luat carnetu`... apropo nu mai supara bebelushul
Fetelor care pleaca de sarbatori as vrea sa le urez si eu un craciun fericit si linistit cu burtici relaxate si nasteri cat mai apropiate de termen
Roxanici am banuit ceva daia te`am si intrebat, eu am un catel/catea canis cu bison, si acu vreo doi ani, nu era prea bine fixat bradul, iar inainte de`a cadea cu cateva secunde bune a inceput sa latre si noi nu stiam ce`a apucat`o lool, il miroase dar atat, n`are treaba.
Noi azi am fost plecati toata ziua, la serv sa ducem medicalul si apoi am trecut pe la strabunica . Nu stiu de ce dar am avut numai stari oscilante, ba eram fericita de numa, ba imi venea sa plang ca a sunat sormea din spania si era cam trista (e primul ei craciun fara familie la 20 de ani)si am preluat si noi starea uff
Burta mi se intareste si mie tot mai des, maine mergem la dr. si apoi dam raportul.
pupici
clara
ralualexandrei spune:
Buna seara burticutze!In sfarsit m-am linistit si eu,am terminat curatenia si am zugravit holurile ca fii-mea le pictase de la un capat la altul cu carioca.Am si decorat casa si asta seara tati a venit cu bradul asa ca la noi in casa a fost o explozie de bucurie din partea copiilor.Am reusit sa cumpar si cadouri ptr toti asa ca de maine intru la bucatarie si meniul va fi urmatorul:
salata de vinete
piftie
carnatii si caltabosi + toba care sunt deja facute
sarmale
ciorba de perisoare
friptura
cozonac cu nuca si cu rahat
salam de biscuiti
fursecuri glazurate cu ciocolata alba si neagra
la toate astea se mai adauga cascaval,masline,mezeluri,piure de cartofi,ardei copti,etc.
Musafiri nu vom avea decat a doua zi de Craciun,iar Craciunul il vom astepta copiii,eu si sotul,buni si prietena celui mare,asa ca este in familie.
Elyanne ma bucur sa aud vesti bune.
Mihaelaaa nu mai fi suparata si lasa ca ai sa reusesti data viitoare ,sunt lucruri mai importante in viatza decat un amarat de carnet.
Vreau sa urez tuturor burticilor UN CRACIUN FERICIT si sa aveti parte de bucurii ,impliniri si bebei sanatosi si mancaciosi!
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 24+ album no1 album no2 albumul no3
kmi78 spune:
Mai fetelor, pe scurt, ma bucur pt vestiile BUNE referitoare la Eliana si Monica ; si asteptam sa ne scrieti, am ramas surprinsa cand am citit la voi ca doctorul v-a spus ca ati mai avea asa de putine sapt pana la nastere, si eu care ma gandeam la mine ca mai am 10 sapt si mi se parea atat de putin... apai la voi; eu va doresc cat mai multe
Mihaelaa draga, oare merita???? chiar sa nu existe un carnet de conducere si pt TINE???? eu nu cred, parca tu spuneai ca esti din Sibiu? si eu tot de acolo si acolo sunt soferite bune, asa ca nu te da batuta, ai incercat sa ieiun calmant ceva inainte de examen? daca da chiar nu te-a ajutat??? e naspa cand te gandesti ca din cauza unor emotii sa pici daca ai fi facut niste greseli maaaariii , dar emotiile batale vina, le invingi tu , sunt sigura!!!
30
paxela spune:
am terminat si eu bradutul, e tare dragalas, deabia astept reactia lui silviu maine, caci nu as fi avut rabdarea necesara sa il impodobim cu el treaz
Alexa27+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
kmi78 spune:
Maine si poate si duminica vor fi zile grele cu pregatirea mancarurilor de Craciun, sper sa ma tina balamalele, iar toata ziua printre oale si bucatareli iar la final cand sunt gata ma mir si eu cum a trecut timpul si parca nu am facut decat cateva; eu m-am gandit la salata de conopida
salata boeuf??
oua umplute
supica de pui(casa)
friptura
sarmale (socrela)
praji (la comanda)
nu-i asa ca sunt putine??? ma gandesc daca nu am uitat ceva, si cred ca n-o sa le termin pe toate maine
Eu va doresc un Craciun frumos, linistit si bogat!! cat despre cat ne vom imbuiba cu mancaruri mai vorbim noi dupaaaa, si cu kg, asa ca ... cu masura
Ce ziceti, dupa, sa vedem fiecare cate kg a dobandit....
PA
30+
madalina78 spune:
Viitoare mamici, va doresc un an bun,nasteri usoare, bebelusi sanatosi, multe bucurii si numai sanatate! Craciun Fericit !
carla_lia spune:
Ne pregatim sa plecam din Bucuresti pentru cateva zile.
Asa ca am intrat sa va urez si eu un Craciun fericit, imbelsugat si linistit!
Lia 25+ Cand vine Iepurasul