Sezatoarea canadiana (56)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Nici eu nu a m legalizat invitatzia si am adus si fratele aici la nunta noastra si era student si i-a dat viz pe 3 luni desi ceruse 3 sapt.
Myrrha si rezisti 3h afara cu Agata, dar ce are daca dupa ce adoarme o bagi in casa?Se trezeste si nu mai vrea somnic?Pupicei!
Try-saru' mian de intrebare, nu mie usor ca am lasat-o cu soacra, dar pe 29 ian incepe daycare si o sa fie si mai bine, nu ma pling prea mult de soacra, nu prea am timp sa ma gandesc nici macar la simburelul din burtica dar sa mai pling pe aici ca sunt super busy aici la job, dar vin pina incepe emma daycare doar 6h pe zi si ii las mincarea si totul pregatite si incerc sa nu ma stresez ca si asa sunt super obosita si o sa fac un copil stresat.
Faza e ca nu papa prea bine si de cand merge, de 2 luni, nu numai ca nu a luat in greutate, ci a pierdut 0,5 kg,desi e lungana 81 cm si e ok dezvoltata, dar am asa o enigma, e drept ca o sapt a fost bolnavioara, dar totusi.
Pupicei tzie si baietzilor tai!Ce ai rezolvat cu banquet hall-ul pt botez?
Acum trebuie sa fug la job, v-am pupat si numai
bine!

Denisa
Denisa 14+w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Am gasit in sfarsit filmul pe net. And yes, Brad si Julia s-au pupat la sfarsit. Vive le Hollywood libre, j'adore ça. America is the best. Sa nu ma contrazica nimeni, ca tare ma nerfeaza chestia asta, svp. Filmul e aici :

http://www.imdb.com/title/tt0236493/

Si cainele bolnav aici:

http://www.allmoviephoto.com/photo/2001_the_mexican_006.html

Nelia, raspunsul cela va fi numai in direct, la urmatoarea intalnire DC Montréal, daca va mai avea loc freuna. Apoi o sa-l scriu si pe forum pt. celelalte canadeze, ca prea e cool.

Va pupez si forza Canada.

Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Vai, Ira, am ris cu lacrimi citind postarea ta. Esti mortal de haioasa! Si scriind cuvintul haios, mi-am dat seama ca Simona nu mai scrie. Ei, alooo, esti bine!?!

Ah, asa deci... si... nu vrei sa ne intilnim... azi!?!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Multumesc fetelor, imi dati sperante, oricum eu o sa incerc. Denisa, poti sa-mi spui te rog fratele tau si-a scos adeverinta de la facultate ca e student? eu ma gandeam ca ar fi bine sa-si ia.

Ira, esti mortala!:)

Va pup,

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

quote:
Originally posted by laurajr

Fetelor, multumesc de raspunsuri legate de sterilet...voi v-ati pus ?( eficiente stiu ca sunt, dar comode???)
Myrrha, cred ca-i nastem gata cu hormoni de crestere , al meu a fost mai pispiriu cu 100 gr decat sora-sa, adik a avut 3400 dar tocmai am auzit de un bb roman la To de 4.4 kg dar de 58 cm!!!
Montreal, chiar au fost azi la voi -23 de grade ??? Brrrr !!!

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura ,Ioana Nazdravana si David Fermecatoru'

Despre sterilet: au nu am folosit niciodata, dar am auzit ca la unele femei poate da cicluri f.abundente, deci poate fii cam incomod.

Ieri a fost intr-adevar un frig groaznic la Montreal (cu factorul de vint -34), si bine imbracat aveai impresia ca esti in bluza ...Dar a trecut, azi a fost ceva mai bine (doar -9) si miine se anunta chiar -1 . Ne luptam inca cu zapada de pe strazi, incet incet se curata, dar circulatia este tare dificila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Ira,

.

Cred ca ai putea sa faci spectacole de umor gen "one men show".Sint sigura ca ai avea mare succes.

In orice caz pe TV5 am vazut destule, si nu au nici pe departe umorul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melody spune:

Buna Magda,

Uite aici linkul despre visiting Canada.

http://www.cic.gc.ca/english/pdf/kits/guides/5256E.PDF

Acolo scrie ca trebuie ca fratele trebuie separat, nu impreuna cu parintii ca si dependent.
Daca te intorci la home page de pe acest link, ai si mai multe informatii.
Si nu vreau sa te descurajez, dar eu iti spun din experienta proprie ca si eu am invitat-o pe sora mea ca sa imi boteze fetita acum 4 ani, am avut toate documentele in ordine, un motiv foarte serios, ( nu aveam cine sa imi boteze fetita, mai ales ca am botezat-o in religia catolica si chiar nu aveam cunostinte de religia catolica) si nu au vrut sa ii dea voie sa vina in vizita. Dupa ce au refuzat-o am mers chiar si la MP (membru parlamentar in zona noastra, unde locuim) la noi in oras si am cerut explicatii, dar mi-au spus ca nu e casatorita, ca nu are destul income, ca poate vrea sa ramana definitiv in Canada ( asta in conditiile in care eu am cerut doar o luna viza), anyway, bullshituri de motive...
Dar tu incearca, nu se stie, sper sa ii dea.

Ani

quote:
Originally posted by Magdone

Buna fetele,

ies si eu din hibernare si va zic cu maaaaare intarziere LA MULTI ANI! SI TOATE CELE BUNE IN NOUL AN!

Mona, readaptare usoara in noul oras! daca nu sunt indiscreta de ce v-ati mutat? din cauza serviciului?

Eu pot sa zic ca imi place foarte mult aici in Toronto, nu m-as mai mutaaaa nicaieri daca s-ar putea.
Mi s-a intamplat o chestie foarte ciudata de cand am venit aici in Canada...acasa in Romania cred ca ne mutam o data la 3 ani daca nu si mai repede, noi am stat si prin camine studentesti, si cu chirie cred ca prin toate sectoarele Bucurestiului am stat si ultima data in apartamentul nostru cumparat cu credit, din care bineinteles dupa 3 ani am emigrat in Canada...ei aici cand ajunns, nu-mi mai vine mai fetelor sa ma mai mut nicaieri, pur si simplu nu ma mai atrage ata sa mai schimb ceva, cred ca mi-a ajuns de atatea mutari

Pun si eu o intrebare ca vad ca s-a mai discutat despre chemari de parinti si rude in vizita si eu sunt cam in plop ca pentru noi e prima oara cand facem asta.

Vreau sa-mi chem in vara asta parintii si fratele (20 ani) in vizita pentru 2 luni. Din cate am citit pe site-ul oficial fratele poate fi considerat copil dependent daca nu are 22 ani si nu este casatorit. In plus este si student, deci in intretinerea parintilor. Parintii mei inca lucreaza, mai au ceva ani pana la pensie. Stiu ca sansele ca el sa obtina viza sunt foarte mici dar vreau sa-mi incerc norocul.

Intrebarile mele ar fi urmatoarele, poate s-a mai confruntat cineva cu situatia asta:
1. exista posibilitatea ca parintilor mei sa le fie refuzata viza din cauza fratelui? in conditiile in care vreau sa completez un singur formular in care sa-i trec ca aplicant principal tata si dependenti de el mama si fratele?
2. care este taxa de viza pe care trebuie sa o plateasca ei: pentru viza multipla este 135 USD, platesc 135 x 3 persoane sau pot sa plateasca 360 USD taxa maxima pentru o familie?
3. pana la urma legalizez invitatia pentru vizita lor si unde?

Va multumesc mult de tot!
Va pup!

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Magdone- da si-a luat adeverintza de student si a zis la interviu ca mai are de facut studii desi era in anul 4 si termina, ca a venit vara si nu au insitat pe tema asta, au zis da,ok-laut viza.

Denisa
Denisa 15w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

heeeeelpppp

fiu'meu, care a lipsit saptamina asta de la scoala trebuie sa pregateasca pe luni o expunere (intra direct in testari-ceilalti le-au avut saptamina asta-uoofff) despre un sport de iarna ( generalitati, de ce-i place, ce echipament utilizeaza, etc);
beleaua e ca nu practica nici un sport de iarna, si asa devine abstract, iar el si chestiile abstracte...(asta din cauza ca ma-sa a practicat un singur sport la viata ei: sahul )

sania e un sport de iarna? ca alta idee zau ca n-am, voi ce-mi sugerati?

thks!

Magdone, n-am citit decit in diagonala discutia despre invitatii, dar pot sa-ti spun ca noi am avut pina acum trei persoane invitate si acceptate fara probleme: o verisoara a sotului meu, singura, 30+ ani, a primit viza fara probleme chiar in 2003, anul in care am venit noi in Canada cind doar sotul meu lucra si cu salariu destul de...subtire, apoi sora mea si acum o prietena a unui amic pe care n-am vazut-o la viata mea inainte, dar el ne-a rugat s-o invitam pentru el :))) (amicul locuieste in Toronto, pe deasupra), pentru care am incropit o poveste despre cind eram eu studenta si locuiam la parintii ei in Bucuresti ...si e aici fata pentru doua luni.

eu zic ca depinde mult de cum se prezinta la ambasada invitatul, daca dovedeste ca are motive sa se intoarca in Romania.
bafta,

Ana

sa o ajutam pe Emma
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79512&whichpage=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Junghi cumplit in stomac. Durerea taioasa ma face sa-mi duc mainile instantaneu la burta. Sunt in pauza la scoala, si colegu' de chitara ma simte imediat.

- Hei, esti bine ?
- Da, zic, am numai o mica durere de burta (aiurea, ma durea de imi venea sa mananc varul de pe pereti)
- Pai atunci lasa formalitatile, fa o basina si o sa-ti treaca.

Luata un pic prin surprindere, imi pierd spontaneitatea :

- Pai romanii nu sunt capabili de basini, numai quebecoisii fac asta !

Colegu', cu un aer un pic dezamagit :

- Apai nu stiti ce pierdeti, maica!

Semnat, io, familia mea si celelalte animale :

Sofia

Mergi la inceput