Sezatoarea canadiana (56)
Raspunsuri - Pagina 14
nelia spune:
Mcrmiki, sper ca te intorci de voie, nu de nevoie. Din pacate, nu cunosc pe nimeni acum care sa caute apartament. Dar m-ar interesa ce mobila ai din Ikea...
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
try spune:
Imi pare tare rau de Bianca Craciun. Off, eu am o obsesie cu condusu' asta. Si mereu imi atentionez sotul s-o lase mai moale ca acu mavem doi copii in masina. Ma sperie viteza si autostrazile...
Fetelor, ce restaurante romanesti sau cu specific apropiat de al nostru stiti? Ca vrem sa facem botezul pentru Adrian si nu stim pe unde sa cautam. Ne intereseaza ori in apropiere de biserica Toti Sfintii (de pe Danforth Road - aproape de metrou Victoria PArk) ori prin zona Durham (Ajax-Pickering).
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
Cricor spune:
quote:
Originally posted by try
Imi pare tare rau de Bianca Craciun. Off, eu am o obsesie cu condusu' asta. Si mereu imi atentionez sotul s-o lase mai moale ca acu mavem doi copii in masina. Ma sperie viteza si autostrazile...
Fetelor, ce restaurante romanesti sau cu specific apropiat de al nostru stiti? Ca vrem sa facem botezul pentru Adrian si nu stim pe unde sa cautam. Ne intereseaza ori in apropiere de biserica Toti Sfintii (de pe Danforth Road - aproape de metrou Victoria PArk) ori prin zona Durham (Ajax-Pickering).
Andra, nu mai e restaurantul acela romanesc in Pickering?
Ar mai fi Moldova (rusesc de fapt dar mancarea e la fel), dar nu-i in zona specificata. :)
Mai e un restaurant evreiesc, dar nu-mi pot aduce aminte numele, pe care toata lumea il lauda ca are mancare super buna, si unde se tin multe botezuri romanesti.
Ira spune:
'Neata everybody !
Pentru cine a cerut detaliicurcanul a iesit exceptional, fara nici un fel de exagerare, si pentru asta am si o explicatie...norocul incepatorului, garantat ! L-am tinut in cuptor vreo 5 ore, la foc mic, timp in care l-am uns cu fel de fel de mirodenii si am turnat peste el o sticla de vin alb. In el am pus o portocala taiata pe jumatate si un mar in felii, ca sa dea mai bine aroma...si cam atat. La sfarsit am ridicat temperatura la cuptor ca sa se rumeneasca si asta a fost tot. De taiat a fost de asemenea f simplu, ca se dezlipea carnea singura de pe oase.
Le-am dat prietenilor mei quebecoisi si tuica, a fot o experienta interesanta ca nu se asteptau sa fie asa de tare si le iesisera lacrimi de "emotie" cand au degustat. haha !
Copii, ma duc in turneu in Nova Scotia in luna mai, sunt atat de fericita !!! Halifax, Ile du prince Édouard, plaje cu nisip alb si peisaje magnifice, am vazut niste poze incredibile...Nu mai pot de emotie si de fericire, mi-e frica sa nu mor si sa nu mai apuc sa ma duc,. Yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!
Voi ati strans bradul, ornamentele de Craciun ? Eu nu le mai suport ca le am din noiembrie, insa e f complicat de strans, poate o voi face we asta. De luni incep serviciul cu forte slabite, ca sa zic asa, imi promisesem ca voi sta acasa sa ma odihnesc si am avut de lucru non stop. Astazi este singura zi de leneveala si fara Sofia din vacanta asta.
La Montreal concierge-ul mai are putin si taie gazonul din fata blocului...in loc sa dea zapada ! Fenomenala vremea asta.
OlgaTarziu spune:
Ira te invidiez sincer pentru turneu! Bravo tie si distractie faina. Cat visez sa ajung sa vad canada asta ca e frumoasa rau dar si mare fir-ar.
Cat despre brad, eu l-am "demolat" marti. Nu mai suportam acele, copilul catarandu-se in el, globurile trantite pe jos. Cand ma gandesc ca in tara il tineam pana in 20 ianuarie de ziua mea.
Olga
We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-
OlgaTarziu spune:
try uite aici un link poate te ajuta
http://www.pro32.com/?page=magressuacanada
Olga
We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-
try spune:
Cricor, unde-i asta din Pickering, adica cum ii spune? Aflasem si eu odata ca ar fi unul in zona, dar nu mai stiu de la ce amici am aflat.
Bun si-ala rusesc (ca tot cam ca noi manaca) si evreiesc (daca zici ca-i mancarea buna), stii cum se numesc sau ai date ma imutle despre ele?
Olga, lista aia e dated. Spre exemplu si Cindrelul si Transilvania s-au desfiintat demult. Transilvania de vreo 2 ani si Cindrelul la scurt timp dupa ce-am facut noi botezul lui Alex acolo (nu ca am fi fost noi cauza ). Oricum tipu' de la Transilvania era un idiot. Am avut o discutie cu el cautand local pt. botezul lui alex si dupa ce-am vorbit cu el mi-am dat seama ce hram poarta, nu-i de mirare ca s-a desfiintat, era anti-client dupa cum punea problema. Apoi am aflat tot felul de chestii neplacute despre restaurantul lui.
khristin spune:
Try, cel evreiesc se numeste Hava Nagila. Uite aici e linkul: http://www.hava-nagila.com/pcfunctions.html . Interiorul arata bine cu oglinzi pe tavan, destul de spectaculos, au si orchestra chiar, mancarea buna si atmosfera placuta dar ringul de dans e cam mic si nu e prea mult spatiu de dans. Noi am petrecut revelionul acolo si ne-am sters la dans unii de altii. Am inteles ca mai mereu sint busy cu botezurile.
Cristina
noi si poze mai noi
try spune:
E sus, dupa Steels si-n vest de Younge. In "inima" evreilor, cu ms-ar spune. Sefu' mi-e evreu si cam stiu zona. Am crezut ca-i mai aproape. Multam de info.
Noi nu o sa fim mai multi de 30-40 (asta daca ne invitam si de la servici, ramane de vazut) deci spatiu s-ar gasi.
gabid spune:
La Multi ani!
Pe noul an 2007!!!!
Am si eu o intrebare la voi...este cineva pe aici din zona Ottawa-Hull.Vrem sa ne mutam acolo si cautam pe cineva care sa ne ajute!
Gabi si domnisoara Moni 5 ani si un pic