Sezatoarea canadiana (56)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Buna fetelor,

vin si eu cu o intrebare: cardul de sanatate imi acopera spitalizarea, daca ma internez cu fiul meu sau trebuie sa am asigurarea privata? thks

Ana

sa o ajutam pe Emma
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79512&whichpage=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

quote:
Originally posted by Ana Stroe

Buna fetelor,

vin si eu cu o intrebare: cardul de sanatate imi acopera spitalizarea, daca ma internez cu fiul meu sau trebuie sa am asigurarea privata? thks

Ana

sa o ajutam pe Emma
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?
TOPIC_ID=79512&whichpage=1

In principiu aici poti sta in spital cu copilul (sau bolnavul in general) cit vrei, nu te intreaba nimeni, dar nu ai nici pat nici mincare. De exemplu, eu am fost internata la 10 zile dupa ce am nascut, am facut o complicatie de la cezariana si sotul meu statea noaptea cu mine (dormea pe un fotoliu), ca imi era frica sa stau singura (datorita problemelor pe care le aveam). Daca spitalul/doctorul iti cere in mod special sa stai cu copilul, cred ca totul este acoperit, nu trebuie sa ai asigurare privata.

Am vazut pozele din vacanta, ma bucur ca ati petrecut bine si ca puiutul s-a simtit bine. Sper ca nu este bolnav acum.

Numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Si eu, daca tot e vorba de intrebari....spuneti-mi si mie daca e chiar atat de rau sa aduci pisici cu avionul? Eu am lasat acasa 3 si de 7 luni le duc grija mereu,sunt pe mana unor tineri care au grija de ele dar pana nu vad eu cat de bine nu ma linistesc.Am vrut sa aduc una in vara dar mi-a fost teama, am auzit ca sufera tare pe avion si aveam si escala de 5 ore, in plus nu ma descurcam cu engleza deloc la momentul respectiv daca era cazul sa intreb ceva, etc...

Cine a adus pisic, e asa o problema cu transportul???? Nu mai pot sa vad nici pozele cu ele ca ma apuca plansul Unul e prea batran, gras si foarte sperios,( 13 ani face) daca il scoti din casa urla tot drumul si casca niste ochi enormi.Altul e mai tinerel( 9-10 ani) dar mai are cate ceva cu respiratia, nu stiu ce ar face in avion, iar favorita mea ( 8 ani) e fricoasa rau si mi-e sa n-o nenorocesc la transport..se speria de orice fasait prin casa , se ascunde cand vine cineva...

Nu stiu ce sa fac. Sa iau altul ma bate gandul dar e clar ca nu mai pot aduce din ale mele, macar una...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Olga, merci.

Ana, sper ca esti bine, ca sunteti bine. Imi pare rau ca trebuie sa va internati, unde o sa fiti ?

Arinna, eu cred ca cu pisicile vei avea numai bataie de cap. Nu am inteles unde esti acum, in Canada ? Aici e greu cu animalele, cu ingrijirea lor, nu le mai poti asigura de la o anumita varsta si tratamentul este f costisitor...sfaturile astea le stiu de la Oana si am mai discutat si cu alti detinatori de animale, eu m-am conformat si nu mi-am cumparat nici macar animal tanar in apartament, desi ne-ar fi placut.

À propos de animale, pestisorii lui Sibin traiesc inca si sunt grasuti. Mananca ca niste mici purcelusi, cand le deschid acvariul sa le arunc bobitele lor, mai ca sar sa ma muste de mana.

Mergi la inceput

multumesc frumos, Oana,

fiul meu a facut hernie (hidrocel) si are nevoie de interventie chirurgicala; acum ma agit sa reusesc sa-l internez cit mai repede posibil, sa nu mai piarda prin mijlocul trimestrului, si nu se pune problema sa-l las singur in spital; numai ca Dr.Dobrescu e in concediu, si la CHUM unde avem biletul de trimitere va avea loc pe la sfirsitul lunii....si eu sunt destul de panicata....

Ana

sa o ajutam pe Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

quote:
Originally posted by Ana Stroe

multumesc frumos, Oana,

fiul meu a facut hernie (hidrocel) si are nevoie de interventie chirurgicala; acum ma agit sa reusesc sa-l internez cit mai repede posibil, sa nu mai piarda prin mijlocul trimestrului, si nu se pune problema sa-l las singur in spital; numai ca Dr.Dobrescu e in concediu, si la CHUM unde avem biletul de trimitere va avea loc pe la sfirsitul lunii....si eu sunt destul de panicata....

Ana

sa o ajutam pe Emma

Asta este cu copiii, avem tot felul de incercari...O sa vezi, va fii bine, este o operatie simpla. Sotul meu a facut-o la 40 de ani si i-a dat drumul acasa in aceeasi zii.
Am si eu o idee: de ce nu incerci direct la o urgenta (la St-Justine de exemplu), cum pediatrul tau este in vacanta, spui ca copilul are dureri (mai exagerezi putin simptomele) si ca vrei sa fie operat. Poate se face mai repede. In cel mai rau caz ai pierdut o zii in sala de asteptare... Cine ti-a dat trimitere la CHUM?

Multa sanatate.

Mergi la inceput

Ira,

inca nu stiu unde o sa-l internez, in seara asta incerc varianta data de Oana, cu urgenta la St.Justine;

Oana, noi am primit trimiterea de la medicul la care merg de obicei cu el pentru chestii minore, gripa, etc, dr.Burke de la clinica de pediatrie din Pierrfonds: http://www.tinytots.ca/.

Ana

sa o ajutam pe Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Ana eu cand am nascut am stat in spital 3 zile. Au fost acoperite de card pentru salon cu patru paturi, asigurarea privata m-a acoperit pentru salon semiprivat cu 2 paturi si totusi am decis ca platesc diferenta si sa merg pentru privata. Cam astea sunt diferentele de acoperire si pret pe aici. Dar cum zicea si Oana cred ca mergand la urgenta rezolvi mai usor totul.

Olga

We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

La multi ani !! si de la noi. Sa aveti parte numai de bucurii in noul an.

quote:
Originally posted by gabid
Am si eu o intrebare la voi...este cineva pe aici din zona Ottawa-Hull.Vrem sa ne mutam acolo si cautam pe cineva care sa ne ajute!

gabi, eu sint in Ottawa si parca AdelaP e in Hull (nu sint sigura). scrie-mi cu ce va pot ajuta.

Lorelai si fetele - Livia si Maya (18 ianuarie 2005)
****pt. poze click pe casuta galbena de mai sus (pagina personala)****

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Ana Stroe, sannatate la baiat si operatie usoara !

Mergi la inceput