Sezatoarea canadiana (56)
Raspunsuri - Pagina 16
Donia spune:
Ana, sa treceti usor peste operatie! Sper sa nu sufere baietelul prea mult. Si nici tu!
Fetelor, am si eu o problema. N-am fost deloc la botezuri la restaurant, nici aici, nici in Romania. Care e obiceiul, trebuie neaparat sa se danseze, sa fie muzica? Si cate feluri de mancare se ofera? E cu meniu fix sau isi comanda fiecare ce vrea? Cum e cu bauturile, comanda fiecare cat doreste sau e cu portia, ca la nuntile din Romania (de pe vremuri, cel putin...) Cat dureaza masa de la restaurant? Eu ce o sa fac cu copilul in timpul asta?
Povestiti-mi va rog daca aveti idee ca eu sunt in plop.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
myrrha spune:
La Multi Ani si sanatate in 2007!
Vad ca e foarte activa sezatoarea noastra si-mi pare rau ca n-am mai putut intra demult. Avem o fetita mititica (4 lunisoare), pe nume Agatha (avem o tiza la Montreal, nu? ) si ni s-a reunit tot familionul de Craciun la Toronto(surorile, cumnatul, mama, toti au primit viza foarte usor).
Laurajr, si noi am luat si certificat romanesc de la consulat (au fost foarte rapizi, in 10 zile de la depunerea actelor era gata), dar chiar nu stiam ca nu ii putem face pasaport romanesc Agatei decit in tara... eu credeam ca o putem trece pe pasaportul nostru.
Donia, nastere usoara! Cit mai ai?
Despre botez, n-am habar sa-ti spun, l-am facut acasa, mi se parea prea mare bataia de cap la restaurant
Vichi
ange spune:
Ioanelor la multi ani cu voiosie!
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
Donia spune:
myrrha, bine ai revenit pe aici! Ce bine ca familiile voastre au primit viza si ati petrecut sarbatorile impreuna!
Eu, gata, am nascut, am baiat mare deja, hi, hi! Imediat are 1 luna.
Am o intrebare despre certificatul de nastere romanesc: pentru a depune actele la consulat e nevoie mai intai de cel canadian?
myrrha spune:
Valeu, ce rapizi ati fost! parca ieri ziceai ca urmeaza sa nasti peste o luna...
Pentru certificat nu iti trebuie decit documentul de la spital care atesta nasterea, certificatele voastre de nastere si pasapoartele si certificatul de casatorie (si sa completati o aplicatie). Uite aici: http://www.romaniacanada.com/5.actestarecivila.htm#stare1
Aa, si documentul ala de la spital trebuie tradus, legalizarea se face la consulat, dar trebuie platita o taxa (pina in 50$), cash sau money order.
Cum e cu al doilea bebe, mai usor?
khristin spune:
Bine ai revenit Vichi, sa-ti traiasca Agatha si La Multi Ani! Noi vrem sa mergem la vara in tara si am aplicat de pasaport romanesc pt. Yasmine, din pacate dureaza vreo 3-4 luni bune, dar am inteles ca poti trece copilul si in pasaportul parintilor.
Cristina
noi si poze mai noi
oanagabriela spune:
La multi ani pentru Ioana lui Ange !
Sa creasca mare, frumoasa, cuminte si sa fie sanatoasa !
nelia spune:
Myrrha, noi sintem Agata, fara H! Dar imi place ca-ti place numele! Sa va traiasca si sa fie sanatoasa! Si voi la fel, sa o cresteti frumos si sa va bucurati de micuta minune!
La multi ani, Ioane si Ioni!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
Emilly spune:
quote:
Originally posted by Donia
Fetelor, am si eu o problema. N-am fost deloc la botezuri la restaurant, nici aici, nici in Romania. Care e obiceiul, trebuie neaparat sa se danseze, sa fie muzica? Si cate feluri de mancare se ofera? E cu meniu fix sau isi comanda fiecare ce vrea? Cum e cu bauturile, comanda fiecare cat doreste sau e cu portia, ca la nuntile din Romania (de pe vremuri, cel putin...) Cat dureaza masa de la restaurant? Eu ce o sa fac cu copilul in timpul asta?
Povestiti-mi va rog daca aveti idee ca eu sunt in plop.
Doina, noi am facut la restaurant si o sa incerc sa-ti raspund la intrebari.
Meniurile au fost variate, vreo 3 in total si fiecare si-a comandat ce a vrut.Bine inteles ca vorbisem cu cei de la restaurant inainte cu vreo luna si planificasem totul.Un meniu era pe baza de peste, altul cu carne de porc si urmatorul cu carne de pui cu garniturile de rigoare.Au mai avut ciorba sau supa inainte + piinea cu unt din partea casei.Bautura ne-am inteles si am dus-o noi, vin, bere si o tarie si la fnal un tort.Daca nu ai posibilitate sa faci acasa e foarte ok la restaurant unde pentru tine e mai putina bataie de cap mai ales acum.De dansat nu se danseaza, sau la noi nu s-a dansat iar gaza noastra a stat cu noi la masa mai in brate mai motaita, am avut si carutul cu noi si a mai dormit in reprize.Totul a durat vreo 3 ore maxim.Apoi fiecare la casa lui si ne-am vazut a doua zi cu nasii pentru prima baita dar asta e deja alta poveste.
Pupicei si numai bine!!
Ira spune:
Salutare tuturor !
Myrrha, bine ai revenit. Sa-ti traiasca minunea mica !
Ange, la multi ani pentru Maia !
Bebitzu, esti ok ? Vrem vesti !
Nelia, check it out. Te pupa mama si astept gogosicile tale.
Ia sa va mai arat si eu o rasfatata cu codite ! Cel mai bine arata in poze, ca nu misca, ouufffff !!!
http://s17.photobucket.com/albums/b96/scufitarosie/Iarna%202006/?action=view¤t=casaassigurare001.jpg
Copii, maine incepe treaba, io cred ca emigrez in Romania saptamana viitoare, poate mai prelungesc vacanta cu vreo 2 ani....ajutor social o fi la Buzau ? Yesssssssss.