Cirese de Mai-Iunie 2006 (33)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Adi, foarte frumos ce ai scris tu acolo! Sa va dea Dumnezeu un Craciun fericit si un An Nou plin de bucurii!!!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaS spune:

Am apasat din greseala si am trimis mesajul inainte de a-l termina .

Am cumparat de atunci robotul de la chicco care vi l-am aratat si pot sa va spun ca e ffffff bun.Cam in 20 min.,cu ajutorul vaporilor ,legumele sunt gata.Le mixez cu carnita,adaug putin ulei de masline pt copii de la plasmon si putina branza rasa(grana) si...

Vroiam sa va intreb daca ati dat paste la ciresele si cum???????

Irinel si Dana,sincere condoleante

Daca nu mai apuc sa intru va urez de pe acum CRACIUN FERICIT si multa,multa sanatate!

Pentru toata lumea mai multe urari de la noi AICI:

http://new.photos.yahoo.com/oana_sarman/album/576460762379780906

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

a, lyly, a fost f buna idea ta cu globul si, drept urmare, i-am gasit ilincai la cora un glob roz, in forma de inimioara, cu fundita de saten de agaqtat si cu pufulet roz deasupra, pe care scrie cu sclipici rozaliu "mon premier noel". O nebunie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Ioana bine ai revenit, sper sa te vedem din ce in ce mai des pe aici.Felicitari pt progrese, wow..e deja baietel mare Serghei. Mai pune-ne poze cu voi!oana foarte frumosi sunteti toti 4, multumim pt felicitari!Stiti cumva de cand au voie bebelusii nostri smantana? Eu mananc mereu branzica de casa de la covalact k imi place mult si Seb se uita la mine si intinde mainile, plange sa ii dau si lui.O data n-am mai rezistat si i-am dat cateva granule din alea de branzica si i-au placut mult.Dar contine smantana si stiu ca nu au voie, deci de cand le putem da?
Eu raman in continuare in grupul mamicilor stresate, cu bebei nepapaciosi!
Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

Ajutati-ma va rog cu un sfat sau cu o explicatie ceva!
Eu n-am avut pana acuma probleme cu masa lui Horia, insa de trei zile refuza sistematic piureul de legume cu pui. Oare de la ce sa fie ca nu reusesc sa imi dau seama. N-am schimbat nimic in compozitie. Intr-o zi i-am dat si fara carne sa vad daca de la asta era, dar nimik - dupa doua lingurite urla ca din gura de sarpe. Lacra stiu ca si Alec parca a reactionat asa in ultimele zile; acum cum mai e? Ce-as putea sa fac, ca parca nu-mi vine sa cred si nu gasesc nici o explicatie.
Ralu - multumim

Dana si Horia Alexandru (18.06.2006)

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by zax

Eu n-am avut pana acuma probleme cu masa lui Horia, insa de trei zile refuza sistematic piureul de legume cu pui. Oare de la ce sa fie ca nu reusesc sa imi dau seama. N-am schimbat nimic in compozitie. Intr-o zi i-am dat si fara carne sa vad daca de la asta era, dar nimik - dupa doua lingurite urla ca din gura de sarpe. Lacra stiu ca si Alec parca a reactionat asa in ultimele zile; acum cum mai e? Ce-as putea sa fac, ca parca nu-mi vine sa cred si nu gasesc nici o explicatie.
Ralu - multumim

POZE
Horia Alexandru

Eu am patit asa cu Andrei.Nu stiam ce are de refuza masa, el care e un mancacios de altfel. La noi problema au fost amigdalele imflamate deja si cu puroi. nu a avut nici un alt simptom, nici febra, nici tuse, nici muci, nimic. doar a refuzat masa (nu mai putea inghiti).Doar lapte a acceptat in perioada aia.
Sper sa nu fie cazul si la voi, sa fie doar un moft, ca e mai bine asa.
Pofta buna la Horia!

Baieteii lui mami AICI

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

quote:
Originally posted by camelia.t
Eu am patit asa cu Andrei.Nu stiam ce are de refuza masa, el care e un mancacios de altfel. La noi problema au fost amigdalele imflamate deja si cu puroi. nu a avut nici un alt simptom, nici febra, nici tuse, nici muci, nimic. doar a refuzat masa (nu mai putea inghiti).Doar lapte a acceptat in perioada aia.
Sper sa nu fie cazul si la voi, sa fie doar un moft, ca e mai bine asa.
Pofta buna la Horia!

Si cum ti-ai dat seama ca sunt amigdalele? Nici el nu are nici un fel de alt simptom.

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput

Am luat o lingurita si i-am apasat limba (ca la dr) si i-am vazut amigdalele.Erau deja albe si gatul rosu intens.

Baieteii lui mami AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by zax

Ralu - multumim

POZE
Horia Alexandru

N-am rezolvat nicicum! Tocmai am incercat sa-i dau supica-crema, are si carnita, e delicioasa, cu toate astea urla cand ii simte gustul. Acum ii dau lapte, timp in care si scriu...
Bineinteles ca el mananca cu okii fiind lipitzi de display...

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by ralucis

a, lyly, a fost f buna idea ta cu globul si, drept urmare, i-am gasit ilincai la cora un glob roz, in forma de inimioara, cu fundita de saten de agaqtat si cu pufulet roz deasupra, pe care scrie cu sclipici rozaliu "mon premier noel". O nebunie!

Multumesc pentru reteta de krantz, musai o fac si eu, cred ca pentru Revelion

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput