Cirese de Mai-Iunie 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 6
zax spune:
quote:
Originally posted by camelia.t
Am luat o lingurita si i-am apasat limba (ca la dr) si i-am vazut amigdalele.Erau deja albe si gatul rosu intens.
O sa incerc si eu sa vad ceva, sper sa nu fie nimik. Thanks.
Dana si
Horia Alexandru (18.06.2006)
POZE Horia Alexandru
zax spune:
Lacri - pofta buna la laptic
; deci nici la voi n-ai gasit o explicatie.
Dana si
Horia Alexandru (18.06.2006)
POZE
Horia Alexandru
LYLY809 spune:
Tocmai m-am uitat si eu in gatul lui Alec, dar n-am vazut nimic. De fapt, a urlat ca din gura de sarpe, n-am apucat sa vad prea bine...
Oricum, azi a mancat piure de fructe, deci,poate inghiti...
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by zax
Lacri - pofta buna la laptic; deci nici la voi n-ai gasit o explicatie.
Dana siHoria Alexandru (18.06.2006)
POZE
Horia Alexandru![]()
Zax, posibil sa fie din cauza gingiilor. Cica atunci cand le ies dintii devin sclifositi la mancare. Nu mai au rabdare si chef.
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by zax
Ajutati-ma va rog cu un sfat sau cu o explicatie ceva!
Eu n-am avut pana acuma probleme cu masa lui Horia, insa de trei zile refuza sistematic piureul de legume cu pui. Oare de la ce sa fie ca nu reusesc sa imi dau seama. N-am schimbat nimic in compozitie. Intr-o zi i-am dat si fara carne sa vad daca de la asta era, dar nimik - dupa doua lingurite urla ca din gura de sarpe. Lacra stiu ca si Alec parca a reactionat asa in ultimele zile; acum cum mai e? Ce-as putea sa fac, ca parca nu-mi vine sa cred si nu gasesc nici o explicatie.
Ralu - multumim
Dana siHoria Alexandru (18.06.2006)
POZE
Horia Alexandru![]()
Poate ai schimbat soiul la vreo leguma?Sau poate sa plictisit baiatu si vrea altceva.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
LYLY809 spune:
E dezastru. A supt un pic de la mine si a mai baut la bibe 60ml. La fel a facut si ieri, la o masa a baut lapte normal (150ml-180ml), la o masa mai nimic. Ieri a baut 420 ml lapte si 80 ml ceai. N-a mancat nimic altceva.
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
cocutica spune:
Dragi ciresele si siresei din teama ca nu apuc sa fac urarile de rigoare din diverse motiva independente de mine am decis sa va urez acum chiar daca voi mai scrie zielle astea:
Pe la colturi unii spun
Ca exista Mos Craciun,
Ca i-ati scris si c-o sa vina
Sa va aduca in pumni lumina
Sa va umple de noroc
Bucurie si mult joc!
La multi ani si Sarbatori fericite!

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by LYLY809
E dezastru. A supt un pic de la mine si a mai baut la bibe 60ml. La fel a facut si ieri, la o masa a baut lapte normal (150ml-180ml), la o masa mai nimic. Ieri a baut 420 ml lapte si 80 ml ceai. N-a mancat nimic altceva.
Lacri si RazaciosulAlexandru 30 mai 2006
Lacri eu am impresia ca e o perioada in care copii nostri nu prea maninca, si a mea cica eri a mincat rau, iar alaltaieri mai deloc.Si ea la mine e mincacioasa deobicei.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
cocutica spune:
In alta ordine de idei...
Elena l-a vazut ieri pentru prima data pe Mos Craciun
Am fost la party-ul de Craciun de la firma lui tati unde copiii angajatilor au fost invitati de onoare si au primit cadou de la Mosul
. Vreau sa va spun ca maimutica mea l-a privit pe Mosul ca pe ceva natural, de parca il mai vazuse in fiecare seara, iar in timpul colindelor cantate de corul firmei s-a gandit ca face bine dand tonul cu cate o chiutura
. Daca alti copii s-au speriat de aplauze, Ela era cu gura pana la urechi pentru ca eu, in nebunia mea de a o invata sa bata din palme, ii bateam si eu acasa si ii spuneam "tapusele, tapusele". Asa ca draga Doroti iti multumim
si sa stii ca ti-am facut reclama la serbare, pentru ca am fost intrebata cum de copila mea face se distreaza asa de bine in ropotul zgomotos de aplauze. Si dupa 2 ore de distractie...maimutica vroia sa adorma pe taxi...dar n-am lasat-o, stiti nu? Gugustiuca nu mai are voie sa doarma dupa 6 seara pana dupa baita cand se culca definitiv. Asa am rezolvat noi trezirile nocturne...speram sa tine.
VA pupam si revenim
!
Cocutica si Elena (4 iunie 2006)
LYLY809 spune:
Aaaa, au inceput colindele? Cocutica, ai dat startul...

Cu ingerii ce se-ndurau sa vina,
veneau smochine din Ierusalim,
iar noi pandeam, prosteste si sublim,
pe mos Craciun la geamuri de hermina.
Si cand plangea in cer un heruvim,
cadeau in brad mari lacrimi de lumina,
crestea din fiecare-o mandarina,
si ne dadea azur sa mirosim...

Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006