Aspirante optimiste >20 ani (23)
Raspunsuri - Pagina 23
bibyrox spune:
Am aterizat! uff bine ca am scapat!
Sotul meu nu mai lucreaza de noapte!!! URAAA!!! Dar saracu' n-am ce sa fac cu el in seara asta ca de ieri dimineata nu doarme.. deci va pica lat! Asa ca o sa stau cu voi pe forum diseara! A zis ca mi-a comandat si pizza deci scap de facut mancare!!! Uraaaa!! Asadar in jur de ora 20 sunt pe forum si impart pizza! Care vrea sa fie prezenta!
Hai mai fetelooooor terminati cu plansetele ca io sunt foarte emotiva. Eu diseara sau maine o sa va pregatesc un mesaj frumos! Dar voi stiti deja ca va iubesc muuuuult pe toateeee si ca va doresc din tot sufletul ca dorinta sa vi se implineasca!
Didi diseara sunt prezenta!
Seli vezi ca nu te-am uitat! Maine dimineata deschid special calculatorul sa vad ce ai facut!!! Sper din tot sufletul sa fie POZITIV!!!!!!
Va puuuuuuuuuuuup!!!!!!!!!!!!!!!!
Ingeri asteapta cu nerabdare...o lumina puternica se aprinde in sufletul fiecaruia dintre noi. Este vremea unui nou inceput, unui nou drum plin de sperante, fericire si sentimente nobile. Vine Mos Craciun, acel batranel rumen care este binevoitor si nu uita pe nimeni. Doar pentru a ne aduce aminte sa nu uitam de noi insine si sufletele noaste!
O iarna frumoasa, plina de zambete!!!
Biby
In asteptarea...www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/20842/.png" target="_blank">fetitzei mele
bibyrox spune:
quote:
Originally posted by olim
eu vreau o bucata
eu cred sa fiu prezenta.Sunt la job pana la 7.30, asa ca spun prezent
Oli cu cea mai mare placere! Trebuie sa-l hranim pe samburel!
Ingeri asteapta cu nerabdare...o lumina puternica se aprinde in sufletul fiecaruia dintre noi. Este vremea unui nou inceput, unui nou drum plin de sperante, fericire si sentimente nobile. Vine Mos Craciun, acel batranel rumen care este binevoitor si nu uita pe nimeni. Doar pentru a ne aduce aminte sa nu uitam de noi insine si sufletele noaste!
Biby
In asteptarea...www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/20842/.png" target="_blank">fetitzei mele
Olivia26 spune:
Biby, tu nu cumva ne pregatesti o surpriza ca de cateva zile numai tzopai. Nu cumva simti tu ceva?
Cand bagi testu'?
"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Noi
Numaratoare
bibyrox spune:
Olivia nu vreau sa mint acum dar nici nu vreau sa-mi fac mari sperante... Asa ca nu pot decat sa... pt tine, suflet minunat!
O tai spre casa!!! Ne vedem mai tarziu!
Biby
Olivia26 spune:
Bibytz,
Asa de mult ma bucur ca existati. Cred ca rar mai gasesti atatea fete inimoase.
Va trimit cate un din tot sufletul la toate romancele mele dragi. Nu stiu ce se intampla ca m-ati emotionat asa de tare ca mai am un pic si incep si eu sa .
"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Noi
Numaratoare