Aspirante optimiste >20 ani (23)
Raspunsuri - Pagina 24
Olivia26 spune:
Gabi, merci de trezire.
M-a apucat o nostalgie si cu voi ma simt mai aproape de casa.
Gata, gata, iuhuuuuuuuu, vin sarbatorileeeeee.
Oricum, va pe toateeeeeeee.
"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Noi
Numaratoare
Gabitzu37 spune:
Olivia, , oricat de departe ai fi, tot de-a noastra esti!!! Sa fii sanatoasa, iubita si fericita!!! Si sa vina bebita repede!!!
Gabi
numeioana spune:
Fetelor, nu mai fiti triste! Vin sarbatorile si ele sunt motiv de mare bucurie! Apoi vine si un nou an care sigur va fi mai "bogat" si ne va aduce ceea ce ne dorim din tot sufletul. Eu una sunt sigura de asta! O sa-i scriu si eu lui Mos Craciun sa-mi aduca un bebe...asta este cel mai pretios cadou pe care l-as putea primi si pot sa bag mana in foc ca toate simtiti la fel ca mine!
As vrea sa fiu si eu mult mai activa si sa scriu mai des, dar nu-mi permite timpul. Sunt educatoare. Inainte lucram la radio si aveam ragaz sa scriu pe DC de cateva ori pe zi, dar acum trebuie sa ma multumesc sa intru sa va citesc si sa postez si eu macar un mesaj pe zi. Cred ca ne unesc mult mai multe lucruri in afara de dorinta arzatoare de a avea un bebe. Mi-as dori sa intru si eu in grupul vostru si sa ma considerati prietena voastra.
Va pup!
Ioana
danielle02 spune:
hey fetelor...am revenit si eu.am luat o pauza.mi s-a facut asa un dor de casa.am impodobit bradutzul si iara mi-am adus aminte de mamica mea.numai cu ea impodobeam bradutzul.asa e de nasoala durerea asta de dorrr....
aniast72 spune:
bibyrox, cand am auzit de pizza...nu ma pot abtine. Mai e o bucatzica si pentru mine?
Andreea
Smaddy spune:
In Germania si Austria am inteles ca ar exista niste teste de sarcina digitale care se fac si inainte cu 5 zile de CM ....aveti cumva informatii despre cum se numesc, unde se gasesc? dar exista teste electronice de sarcina precum testele pentru diabetici? aveti informatii cu privire la teste....ca as vrea sa cumpar si eu pentru mine asa ceva.
bibyrox spune:
Andreea mooor de ras!!! Parca te si vad!!!! Daaaaa cum sa nu mai fie?? POFTITI LA MASA!!!
Sa-mi ziceti daca v-a placut! Pizza cu sunca si salam!
Olivia papusa mea!!! Nu vroiam sa te intristez... iarta-ma!!! Si eu ma simt excelent alaturi de voi.. cred ca am devenit putin dependenta de voi! Cand vii acasa trebuie neaparat sa ne vedem. Cu Nana sper sa ma vad acum zilele astea... daca are ea timp ca imi imaginez ce trebuie sa fie pe capul lor: rude, prieteni.. toti vor sa-i vada!
Gaby pentru tine am un mare respect! Intotdeauna ne dai cele mai clare si exacte raspunsuri! te imbratisez cu drag!
Ioana esti deja in grupul nostru si ai prietenia noastra neconditionata! Daca-i scrii Mosului nu uita sa ma treci si pe mine intr-un colt acolo mic.. la semnatura! Poate s-o indura anul care vine!
Dani offf papusa scumpa... ce rau imi pare ca suferi.. Nu-mi pot imagina ce trebuie sa simti pentru ca eu as innebuni fara mama. Numai gandul ca o s-o pierd intr-o zi ma face sa tremur! Trebuie sa fii tare, sa te gandesti la viitor... la sotul tau si la bebicul care e pe cale sa apara! Fii fericita si nu lasa tristetea sa se instaleze. TE PUP!
Olim tu ce faci? Ti-a placut pizza mea? de fapt a sotului meu...
Smaddy din pacate nu te pot ajuta iubita cu o informatie... Poate stiu fetele! Dar teste de unica folosinta nu aveti acolo?
Ingeri asteapta cu nerabdare...o lumina puternica se aprinde in sufletul fiecaruia dintre noi. Este vremea unui nou inceput, unui nou drum plin de sperante, fericire si sentimente nobile. Vine Mos Craciun, acel batranel rumen care este binevoitor si nu uita pe nimeni. Doar pentru a ne aduce aminte sa nu uitam de noi insine si sufletele noaste!
O iarna frumoasa, plina de zambete!!!
Biby
In asteptarea...www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/20842/.png" target="_blank">fetitzei mele
nushulica spune:
fetelor intru sa va urez si eu la toate SARBATORI FERICITE ALATURI DE CEI DRAGI!!! sa speram ca anul care vine va fi mai "bogat" si mai darnic pentru noi toate....sa mai rarim listutza aia
va dulce pe toate ingridutza va trimite din aia speciali de ai ei sa vina mosul cu tot ce va doriti voi!!!
biby ramo olivia kriss olim ioana anca si la toooaate fetele !!!
UN AN NOU OPTIMIST!!!
INGRID
Smaddy spune:
Eu sunt din Bucuresti, dar sotul meu are drum pe acolo si ma gandeam ca m-am saturat de testele de unica folosinta si as fii vrut un test special electonic pe care sa il folosesc luna de luna si in orice zi vreau eu. Tot la banii aia ajung in timp si asa il aveam acasa. Daca exista asa un test pe piata as vrea sa cumpar si eu unul.