Aspirante optimiste >20 ani (23)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Nusha multumim frumos pentru urari! Sa ai un Craciun fericit alaturi de familie si sa dea Bunul Dumnezeu ca anul ce vine sa-ti aduca mult dorit! Te pup dulce! Si pe Ingridutza si mai dulceee!!! SAC!

Smaddy parca vorbeau fetele pe-aici de un test cum spui tu... dar nu stiu ce sa-ti spun... Ai incercat sa cauti pe google?

Daruri multe in ajun,
Pune Biby in scufita,
Sa le-aduca Mos Craciun
Sau sa fie...Craciunita?

Biby

In asteptarea...www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/20842/.png" target="_blank">fetitzei mele[/b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Smaddy spune:

Eu sunt din Bucuresti, dar sotul meu are drum pe acolo si ma gandeam ca m-am saturat de testele de unica folosinta si as fii vrut un test special electonic pe care sa il folosesc luna de luna si in orice zi vreau eu. Tot la banii aia ajung in timp si asa il aveam acasa. Daca exista asa un test pe piata as vrea sa cumpar si eu unul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

multumesc mult dragutza de biby ptr incurajari.
asta e al 3-lea an in care sarbatoresc Craciunul si anul nou fara familia mea.e tare greu
nu au sarbatorile astea nici un farmec fara familie.offffffffffff
am pus o gramada de ornamente in casutza mea si beculetze.e tare frumos.numai eu si sotzul meu le admiram.
eu va pe toate si sper sa avetzi niste sarbatori super faine si sa fiti impreuna cu familia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Vorbe dulci sunt usor de spus, lucruri dragute sunt usor de cumparat, dar oameni de treaba sunt greu de gasit, viata se termina cand tu incetezi sa visezi, speranta moare cand tu incetezi sa crezi, dragostea se termina cand tu incetezi sa mai tii la cineva, prietenia se sfarseste cand tu nu mai imparti, asa ca imparte cu cine crezi ca iti este prieten, sa iubesti fara conditii, sa vorbesti fara intentii, sa daruiesti fara motive, sa tii la cineva cu adevarat, e inima adevaratei prietenii!
Ingerii asteapta cu nerabdare...o lumina puternica se aprinde in sufletul fiecaruia dintre noi. Este vremea unui nou inceput, unui nou drum plin de sperante, fericire si sentimente nobile. Vine Mos Craciun, acel batranel rumen care este binevoitor si nu uita pe nimeni. Doar pentru a ne aduce aminte sa nu uitam de noi insine si sufletele noaste!
O iarna frumoasa, plina de zambete, dragele mele PRIETENE!
CRACIUN FERICIT SI LA MULTI ANI!!!

Mai jos... cadoul meu pentru voi!

Copilul meu, pentru care n-am simtit durerile nasterii,
Iti simt durerea-n fiecare zi.
Copilul meu, pe care nu te-am vazut niciodata,
Pe tine nu te pot uita.
Copilul meu, caruia nu ti-am sters lacrimile de pe obraz niciodata,
Obrazul meu e brazdat de lacrimi pentru tine.
Copilul meu, care lipsesti din toate albumele familiei,
Imaginea ta o pastrez vie in inima mea.
Copilul meu, pe care nu te-am scaldat niciodata,
As vrea sa te pot scalda in lacrimile mele.
Copilul meu, pe care nu te-am tinut in bratele mele niciodata,
Te voi strange la pieptul meu o vesnicie, unde v-om fii nedespartiti,
Te iubesc, te doresc, ... te astept...
Mami

Sper ca v-a placut! La Anu' sa va vad pe toate -utze!!!!

Daruri multe in ajun,
Pune Biby in scufita,
Sa le-aduca Mos Craciun
Sau sa fie...Craciunita?

Biby

In asteptarea...www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/20842/.png" target="_blank">fetitzei mele[/b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

ce frumoase versuri.m-ai facut sa plang.
esti o dragutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Biby ce frumos!!! Multumim!!! Mi-au dat lacrimile!
Sa dea Dumnezeu ca dorinta tuturor fetelor sa se implineasca!

CRACIUNUL APRINDE LUMINA DIN SUFLETELE NOASTRE!
CRACIUN FERICIT!

Mirela
Praying for a miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

biby ce versuri frumoase !!! ne faci sa plangem ...eu te votez cea mai sufletista forumista optimista ...iaca ce-am mai zis si eu

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYLLA spune:

ce faceti fetelor? dormiti cu toatele?sau.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYLLA spune:

eu am foarte multa treaba zilele astea si nu pot sa intru pe forum decat tarziu.dar in ianuarie ...gata cu treaba si ma mai linistesc si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

BIBY........bocesc de se zdruncina camasa pe mine!!!!!!

ce frumooooos!fetele intr.adevar se merita fiecare clipa de chin...fiecare interventie mai mult sau mai putin chirurgicala...fiecare pastila..fiecare lacrima...
eu de fiecare data cand imi vad puiul la eco plang si am impresia ca e asa de frumooos...are micutzul doar 18mm dar deja are cap..gat...maini..picioruse...si deja simt ca as face orice pt el...e o senzatie pe care nu credeam ca o poti traii ,desi mi.am imaginat multe...
e cel mai frumos cantec...cantecul unei inimioare miiiici de tot care bubuie intr.un corp minuscul ...e cea mai frumoasa poza pe care ati facut.o sau vazut.o vreodata...poza omuletului vostru...iubirea voastra...e sublim!

va iubesc si va doresc SARBATORI FERICITE si sa va aduca mosul minunea mult visata....

oana8+

Mergi la inceput