Aspirante optimiste >20 ani (23)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Gabitzule, SARBATORI PLINE DE IUBIRE iti doresc. Multi , o sa ne fie dor de tine Sa ne reintalnim la anu'

"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Noi
Numaratoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Mai fetelor imi vine sa plang..Ce ma fac eu fara voi...Sper ca dupa concediul asta sa venim toate cu vesti bune!!!!

FETELE MELE DRAGI, VA DORESC SARBATORI FERICITE, SA VA ADUCA MOSUL TOT CE VA DORITI,SI IN NOUL AN SA VI SE INDEPLINEASCA TOATE DORINTELE!!!!SA FITI SANATOASE SI FERICITE!!!
SI SA VA DEA DUMNEZEU COPILASUL MULT VISAT!!!!!!!

VA PUP PE TOATE SI DE ABIA ASTEPT SA NE REINTALNIM DUPA REVELION LA ODISEE

Imi vine sa plang.... Ce dor o sa-mi fie de voi....

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

in asteptarea gemenilor
http://tt.lilypie.com/E-35p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Hai ma Ramo ca si mie.
Ne-am obisnuit unele cu altele si o sa ne fie ffffffffffff greu.......

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Ramonica, ia de-aici, sa ajunga pana te intorci, macar un pe zi Nu uita sa-ti pui dorinta, stii tu care, la ora 0.00 de Rev.

"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Noi
Numaratoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Mai, Ramo, pai se poate? ma facusi sa plang zau.
Si mie o sa imi fie dor de tine dar cum ne vom intalni la odisee recuperam atunci.
Sa ai niste sarbatori asa cum iti doresti si sa se aseze confortabil la tine in burtik.
Numai bine.

Nana, aspiranta la titlul de mamica!
Mami si tati te asteapta, !
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitzu37 spune:

Olivia, , si mie o sa-mi fie dor de voi, dar mai vin si maine, asa ca o sa mai vorbim si o sa va fac si eu o urare frumoasa!

Ramo, nu mai plange! Te astept cu doua liniutze clare, dupa vacantza! Sa ai un Craciun Fericit si Noul An sa-ti aduca multa sanatate, numai bucurii si impliniri si bineinteles mult visat!!!

De fapt, pentru voi toate fetele dragutzele, Craciunul si Noul An sa va aduca sanatate si multe bucurii, incepand cu cea mai importanta dintre toate:

Ce-mi doresc mie, va doresc si voua!!!

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Ramoooo si mie o sa imi fie dor de tine. Sarbatori fericite si toate cele bune. Sa ai grija de tine si sa vii cu vesti bune!!!

Nana imediat pleci si tu

Eu mai am o vreme net, dupa care gata ce ma fac eu fara voi? Sper sa ne punem la apartament cat mai repede net ca altfel o sa ma usuc. Miercurea viitoare primim cheia si ne apucam de mutat.

fetele mele dragi Ramonella, Nana, Anca, Biby, Olivia, Gabitzu si cred ca am uitat o gramada. Da sa stiti ca pe toate va iubesc si la toate va doresc ce imi doresc si mie, adica

Mergi la inceput

Seli, trebuie sa-ti pui net. Pai nu trebuie sa mergem impreuna la odisee, sa rememoram momentele de aspirante?????
Plecam toate

Noi
Numaratoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

fetelor, am facut o pauza, sa mai trag putin cu ochiul la voi!
olim si sa-ti ajute DUMNEZEU sa fi graviduta cat mai repede.
anca as veni acasa, dar sotul nu are liber si nu vreau sa-l las singurel.ce caut aici? sotul are contract de munca si eu am venit cu el. dragostea-i mare!
biby si eu sting calculatorul pe la 4 dimineata, dar ma uit la ceas pe la 5 si ma ia cu nervii ca nu pot dormi. ziua as dormi non stop, dar fac un efort sa ma trezesc pe la 12.30, ca stiu ca pe la 13 vine sotul acasa si nu vreau sa zica ca-s "nesi", ca toata noaptea stau pe calc, iar ziua dorm si nu mai fac nimic. nu ca mi-ar zice, dar nici nu vreau sa-i dau motiv sa zica. jmechera, nu?
ramo, imi pare rau ca nu vei mai intra pe la noi.... vreau sa-ti doresc sarbatori fericite, un an nou plin cu bucurii si impliniri.
olivia imi pare bine ca macar la voi este o atmosfera de sarbatoare. aici este totul normal...
va pup pe toate...mai trag cu ochiul si mai incolo, sa vad ce mai faceti..

Mergi la inceput

Didi, Si eu tot cu sotul care are contract pe 3 ani ca programator. Al meu noaptea e acasa
Pupici.

Noi
Numaratoare

Mergi la inceput