Grup de suport pt.slabire 5 kg.(6)
Raspunsuri - Pagina 8
Moira spune:
Buna fetelor si La Multi Ani!
Va salut si eu dupa o vacanta superba care a lasat urme asupra siluetei, desi nu foarte mari. Am reusit sa pun doar jumatate de kg (acum am 54), ceea ce nu este asa de rau avand in vedere ce si cat am mancat. Si eu am planuri mari incepand cu 8 ianuarie, o noua dieta si un nou stil de viata: mai sanatos.
Va doresc un an mult mai bun, cu multa sanatate si succese!
Moira
ancadragoman spune:
Neata si LA MULTI ANI...
Eu cred ca am luat cam 2 kg ,asa ma simt,luni ma cantaresc si pana at incerc sa indrept ceva
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
pussi spune:
fetelor, eu ieri am inceput sa caut diete pe net...si am gasit cev acare chiar mi-a placut...insa nu stiu ce efect are asupra mea: se slabeste 5 kg. in 5 zile :
Regula dietei este sa se consume doar un singur aliment pe zi: prima zi: paine graham sau integrala a doua zi: lactate-oricat si orice fel a treia zi: legume a patra zi: fructe a cincea zi:carne Eu am tinut-o si am slabit intradevar 5 kilograme . Nu recomand sa se manance altceva decat ceea ce am scris,se poate consuma apa si cafea cu putina miere. Cantitatea de hrana nu este limitata insa nu mancati cantiti industriale./i]
eu zic ca nu mor cinci zile..dar mi-e frica sa nu le pun dupa inapoi!!! Voi ce ziceti???
Va pup pe toate

PUSSI
janini spune:
danitin sincera sa fiu, nu-i chiar o cura stricta de dezintoxicare(mai pe romaneste o fac eu de capul meu
).mananc multe fructe, vreau sa elimin putin carnea din alimentatie, vreau sa consum multa, multa apa, fructe, legume si lactate. eu cred ca-mi face bine, adica nu vad nimik rau...![]()
pussi ar fi super daca dieta asta miraculoasa si-ar face treaba(adica sa scapi de kg.)si sa nu te ingrasi dupa....
.
nu stiu ce sa zic, sincera sa fiu m-ar bate un gand....![]()
![]()
![]()
deocamdata atat dragele mele.
sa aveti o zi superba

olim spune:
salutare tuturor
au am 86.6 kile, m-am cantarit azi dimineata
de cand am cantarul electonic, imi vine sa mor, ca imi arata mai multe kile

Ma apuc de monti si ma las de cola
sper sa reusesc, mai ales de cola

De luni ma duc la inot la o piscina.Sper sa ma ajute.
O zi frumoasa tuturor si la cat mai multe kile date jos
olim spune:
pussi, cand vrei sa incepi dieta, ca pe mine ma bate gandul![]()
ca poate pana la urma, gasim noi o solutie la toate problemele
, ce zici?
janini spune:
olim si eu am aceeasi problema ca si tine...COLA cred ca sunt dependenta

, pur si simplu nu ma pot abtine in fata ei....
si as vrea din tot sufletul sa ma "vindec"
pupici
ancadragoman spune:
fetelor eu am renuntat la COLA cam de 2 luni,adica la orice succu acid ,si este ffff bine.
A fost greu dar merita
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
pussi spune:
olim eu incep de luni cand incep si serviciul...sunt in concediu ..acasa si gatesc, nu am cum sa ma abtin. De luni intru in linie dreapta si imi anunt sotul ca trebuie sa manace in oras![]()
Olim , janini si eu am avut probleme cu COLA si m-a invat cineva un truc
la mine a tinut...nu mai beti COLA, o inlocuiti cu FANTA de lamaie 2 -4 sapatamani, dupa acre inlocuiti FANTA cu apa plata cu lamaie..si in final ramaneti cu apa plata. acum beau numai apa plata, imi place la nebuie BRAVO de mere si GRANINI de cirese cu mere, dra am ajuns la faza ca nu pot sa le beau goale ca sunt prea dulci...le injumatatesc cu apa plata![]()
Ancadragoman ma bucur ca ai reusit sa scapi de Cola si aciduri...
PUSSI
acina spune:
Buna iubitele si La Multi Ani! 
Anul asta sa fie mai bun ca cel trecut.Pupici la toate fetele.
Intre timp m-am cantarit si am 60 kg cu toate ca am bagat la greu in mine dulciuri si cola.
Pussi , Luna multumesc.
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii