Grup de suport pt.slabire 5 kg.(6)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Janini si eu ma gandeam la o detoxifiere asa, dupa urechea mea, da ziceam sa incerc sa inlocuiesc painea alba cu graham, sa beau mult kefir, sa incerc si branza de soia, trebuie sa reduc ouale ca la cata maioneza am mancat de sarbatori imi iese pe nas deja.

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

La multi ani,fetelor!!!!!!!

Am revenit cu forte proaspete.......incep dieta,dar nu stiu pe care.Am inteles ca de luni sa incepem toate.Toate aceasi dieta sau fiecare ce vrea?? Oricum ar fii ma inscriu si eu ca nu mai tien.M-am reapucat si de abdomene.

EDWARD 29.11.2004
poze->
SARBATORI FERICITE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuta78 spune:

Ciao fetelor,la multi ani si un an nou fericit!!!Noi suntem noi pe forum si nu prea ne descurcam dar incet incet sper sa ne invatam...Avem de slabit vreo 15 kg......Are cineva o reteta miraculoasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bidu75 spune:

si la multi ani!Imi are rau ca nu am destul timp sa citesc ce-ati mai facut,cine a mai slabit, cine sa ingrasat.Imi este dor de zilele in care statem pe forum cu orele.vreau sa va spun ca am intrat in noul an cu 81kg.dar astept sa treaca CM poate nu este chiar atat de rau.Obiectivul meu pana de Paste este sa ajung la 70kg.sper cu ajutorul vostru sa reusesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

irinuta 78 bine ai venitsi la cat mai multe kile jos
pussi, nu zici tu rau, am sa incerc, sa vad ce iese
o seara frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Irina,bine ai venit! La cat mai multe kg jos....

EDWARD 29.11.2004
poze->
SARBATORI FERICITE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuta78 spune:

Bine te-am gasit Olim si multumesc pt urari!!Acum am 70 kg si as vrea sa ma intorc la 55 kg ca inainte de sarcina....Speram.....deocamdata nu stiu ce cura sa fac dar papam mai putin si vedem ce se intampla..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns merlinush spune:

Buna seara! Inainte de a-mi spune pasul vreau sa va urez LA MULT>I ANI si un an 2007 cu cit mai multe impliniri pe toate planurile. Si acum marea mea problema:
VREA SI EU SA SLABESC!!!!!INTRU IN CONCURS.
AM nascut in septembrie. cind am ramas insarcinata am plecat d ela 65 kg, oricum niciodata nu am fost eu f. slaba. In ultima luna de sracina am avut 80 kg, dupa nastere vreo 71kg. Acum nu stiu cit am , ca nu am cintasr dar sotul mi-a promis luna asta/cel tirziu luna viitoare unul.
Oricum am renuntat la piine de 1 luna si am trecut la griu incoltit )mai ales ca si sotul maninca), fac un pic de sport seara cam 15 minute- nu e mult, am renuntat la bauturi gazoase ca doar alaptez, beau ceaiuri, nu beau cafea .
Ce sa mai fac?
Deci ce ziceti ma primiti si pe mine? Si poate imi dati si sfaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

merlinush, bine ai venit.
lunna, unde ai disparut
fetelor, aseara am incercat si eu cu fanta, dar de gretoasa ce e.Azi mi-am luat o coca-cola fara zahar, si fara cofeina, si asta, dar poate reusesc sa ma abtin.Mi-am adus apa multa.Am sa o pun in sticla de 2 litrii de cola, poate reusesc sa ma autopacalesc.
O zi buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Buna dimineata ambitioaselor!

Bun venit noilor ambitioase (re)venite!

Madachan, nu cred ca incepem toate aceeasi dieta. Fiecare alege ce crede ca i se potriveste mai bine si in functie de rezultatele urmarite.

Eu de exemplu sunt pe Montignac. Probabil de luni, ca sa fiu in ton cu voi, am sa tin faza 1 timp de cateva saptamani, dupa care revin la faza 2 de "croaziera".

Eu as propune mai degraba sa incepem de luni sa ne schimbam stilul de alimentatie, al nostru si al familiilor noastre, putin cate putin spre ceva mai sanatos. Mai ales ca in teorie cu toatele stim ce-i bun si sanatos pentru noi dar practica ne descurajeaza
Asa, rezultatele ar fi mai trainice decat 5 kg pierdute in doua saptamani cu Scarsdale sau Daneza si revenite in urmatoarele doua saptamani de alimentatie obisnuita.
Eu ma ajut cu urmatorul tabel care-mi indica pentru fiecare aliment/produs atat caloriile cat si cantitatea de glucide:
http://www.tabledescalories.com/index.php?page=table&lettre=a&class=aliment
In Motignac imi este util fiindca aranjand produsele in ordinea crescatoare indicelui glucidic, ma orientez doar spre cele cu un indice glicemic scazut. daca vreau ceva mai strict, dintre acestea aleg pe cele care au si un numar redus de calorii.

Mergi la inceput