Grup de suport pt.slabire 5 kg.(6)
Raspunsuri - Pagina 10
olim spune:
si eu tot la monti ma gandesc, cu toate ca as tine daneza si apoi direct la monti, ca sa scap mai usor de kile.Mai testez piata![]()
o zi buna tuturor
Madachan spune:
Buna ziua!
Merlinush,bine ai venit!
Chiar asa,Luna unde esti???
Cum merge dieta?Eu m-am hotarat sa nu tin o dieta anume,dar sa elimin dulciurile,e greu rau ca imi plac mult........ Azi dim. 2 felii de paine prajita cu branza si un iaurt. Pranzul o sa-l iau acum,un castronel de ciorba de fasole,acum am terminat-o si sunt innebunita dupa ciorba asta. Diseara mai vad eu...poate o fripturica mica cu salata. Eu intre mese o sa rontai mere sau porto ca sigur o sa-i fie foame.
EDWARD 29.11.2004
poze->
SARBATORI FERICITE!!!
pussi spune:
olimimi pare rau ca nu a tinut faza cu Fanta...trci direct pe apa..

merlinushbine ai venit!!! Eu zic, din auzite, ca daca alaptezi o sa dai jos..iar cu dieta trebuie sa fi atenta ..ca ce mananci tu ii dai si la BB

Country girlla mine nu cred ca tine nimic, decat un program clar care sa cuprinda: ce sa pap, cand si cat..de aceea ma rugamintea daca ai timp si daca nu-ti cer prea mult sa ne scri si noua cele 2 diete DANEZA si SCARSDALE.
Eu o sa incep cu cea de 5 zile/ 5 kg..si in functie de efect trec pe altceva. Mi-am pregatit deja sotiorul...de luni el papa in oras si l-am rugat sa-mi repare bicicleta medicala.
..ca face un zgomot....De abdomene nu ma apuc..cu toate ca am un colacel frumos..dar il las acolo..pentru cand incep tratamentul pentru FIV, ca fac injectii subcutanate in burtica si cred ca e mai simplu cu colacel![]()
![]()
PUSSI
Madachan spune:
Country girl,interesant tabelul,multumesc!
EDWARD 29.11.2004
poze->
SARBATORI FERICITE!!!
olim spune:
dieta daneza
Ziua 1:
Dimineata: Cafea + 1 cub de zahar
Pranz: 2 oua tari + 400gr de spanac + 1 rosie
Seara: 200g vita + salata verde + ulei, lamaie (friptura)
Ziua 2:
Dimineata: Cafea + 1 cub de zahar
Pranz: 250g sunca + 1 iaurt natural
Seara: 200g vita + salata verde + ulei, lamaie (friptura)
Ziua 3:
Dimineata: Cafea + 1 cub de zahar + 1 felie de paine prajita
Pranz: 2 oua + 1 felie de sunca + salata verde
Seara: 1 telina fiarta + 1 rosie + 1 fruct
Ziua 4:
Pranz: 200ml zeama de fructe + 1 iaurt
Seara: 1 ou tare + 1 morcov ras + 250g fructe
Ziua 5:
Dimineata: 1 morcov mare ras
Pranz: 200g peste cod fiert + lamaie
Seara: 200g vita + unt + telina rasa
Ziua 6:
Pranz: 2 oua tari + morcov ras
Seara: 1/2 pui + salata verde cu ulei; lamaie
Ziua 7:
Dimineata: ceai gol
Pranz: apa chioara
Seara: cotlet de miel + mar
Saptamana urmatoare - regim idetic dar cu 250g carne de vita in ziua a 6-a.
Regimul nu se repeta numai dupa 2 ani.
La foame se bea apa.
Retete de slabit - fitness
Multi aleg fitness-ul pentru a scapa de kilogramele in plus. Alegerea lor este cat se poate de corecta. Nimic mai sanatos decat sa slabesti facand miscare. Pentru a va putea da seama unde va situati, trebuie sa cunoasteti raportul optim dintre greutate si inaltime. Atunci cand introduceti in organism mai multe calorii decat aedeti, veti castiga in greutate. Pentru a pierde kilograme, trebuie sa eliminati mai mult decat asimilati. Logic,nu? Studiile recente arata ca exercitiile fizice au ca efect crestera metabolismului (arderea caloriilor) nu doar pe durata efectuarii lor, ci si un timp dupa aceea. Va mai spunem ca pentru a pierde 1 kg trebuie sa ardeti circa 7700 de calorii. Cifrele nu trebuie sa va sperie. Un exercitiu regulat de circa 15-20 minute pe zi va duce in cateva luni la rezultate vizibile. In plus, cantarul nu este cel mai sigur etalon al starii organismului. Puteti avea aceeasi greutate arzand grasimi si marind masa muusculara. Este stiut faptul ca regimurile de slabire au ca efect scaderea masei musculare, spre deosebire de fitness, care va ajuta sa va mariti masa musculara in detrimentul tesutului adipos. Asa ca, daca dupa cateva luni de fitness sunteti dezamagiti de cantar, uitati-va in oglinda si zambetul va va reveni cu siguranta.
olim spune:
aici ai dieta scarsdale[http://www.sanatateata.com/diete-cure/dieta-scarsdale.htm].
Sper sa te ajute
country girl spune:
Pussi, Monti = dieta Montignac.
Gasesti principiile acestei diete la un topic separat aici la Femina... la fel si Scarsdale si Dieta daneza, pentru ca au fiecare adeptele lor.
Daca nu ma insel Olim a tinut atat daneza cat si Scarsdale. Din pacate dietele alea impun un meniu ff strict si daca nu respecti la litera regimul prescris rezultatele nu se vad. Eu personal, le gasesc oricum prea drastice si deci preiculoase pentru organism.
olim spune:
country girl

da, eu am tinut amandoua dietele, sunt drastice , dar se vad si rezultate.
Multa bafta