Nou stil de viatza (119)
Raspunsuri - Pagina 24
Delidana spune:
Anca, la multi ani si tie!
Crystina, lasa ca a doua tura de cozonaci o sa iasa mai bine. Eu am uitat sa pun zahar. 
Inca n-am desfacut vinul, cred ca voi astepta totusi pina la 12. Atita-i trebuie sa nu fie bun, e italienesc.
Carmen, tu unde petreci?
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
mephala30 spune:
Delia, acasa, desigur. Culcam copiii, bem sampanie si ne uitam la un film....
Bineinteles, voi trece si pe aici
Vezi sa nu dormi la ora 12 a Romaniei, sa 'ciocanim' pahare de vin.
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru
crystina spune:
Delia, si nu ai pus zahar pana la urma deloc?
Sa ne zici cum a fost vinul.
Carmen, noi stam acasa..probabil ca Lilly va dormi, iar noi ne-am programat niste filme si o cina in doi cu sampanie! Voi?
Pai Anca, lasa ca e bine sa fiti multi! Aici familia e rasfirata rau de tot..rar ii prinzi pe toti pe un singur continent, nu mai vorbim in aceeasi camera. ![]()
Delidana spune:
Am desfacut vinul pina la urma, de fapt sotul a facut-o si a dat verdictul: miroase a detergent.
Mie-mi place ca e dulce.
Crystina, cu cozo treaba a fost cam asa: am pus toate ingredientele pe masa si le-am amestecat conform retetei numai ca zaharul era undeva la urma si mie deja mi se formase coca si mi-am zis ca mai rau o stric daca mai amestec si zaharul cind era deja facuta. Am apucat sa pun cam o lingura. Deh, asta e, mie de putine ori imi ies lucrurile din prima.
Si in plus, am lasat sa creasca prea mult...acum stiu ce am facut gresit, ramine sa rectific treaba la urmatorul Craciun. ![]()
Carmen, ma tem ca n-o sa rezist pina la 5 dimineata aici (atunci va fi miezul noptii in Romania). Deja m-a anesteziat un pic vinul, mi s-a dus direct la picioare. 
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
mephala30 spune:
Crys, imi intreb sotul imdiat ce ajunge acasa. (ce film vom viziona)
Acum e in oras cu Ius, sa vada 'capra'.
Delia, pai, te culci si iti pui ceasul sa sune. ![]()
Voi incerca sa te trezesc si eu, aici, pe DC. Poate ma auzi. ![]()
...
si zi asa: te-a molesit vinul? Mai bea un
, sa vedem care e urmatoarea 'stare'...
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru
Delidana spune:
Carmen, e bun vinu' dar nu ma imbat, stai linistita. ![]()
Fac naveta intre tv si computer. 
crystina spune:
Delia,si ce e la tv la voi? Pai inseamna ca dc sotzului nu-i place toata sticla e a ta, nu?
Carmen, e galagie mare la voi? Io tocmai am vorbit cu ai mei in Ro si ziceau ca e zgomot mare..cutzul lor s-a refugiat in dormitor!
Delidana spune:
Crystina, la tv sint filme, ca de obicei. Navigam printre HBO, Hallmark, etc.
Hehe, o avea vinul ala miros de detergent dar vad sotului nu-i displace. Eu am inceput sa transpir. 
Cateii mei se pregatesc de concert, isi dreg vocile.
Mai sint 10 minute!!!!
Zuzilici spune:
La multi ani Delidana! Sa ai parte de un nou an mai bun decat precedentul si cu cat mai multe realizari. 
Carmen,Crystina petrecere frumoasa in doi si vizionare placuta la filme. Ati facut si floricele??? 
Ancadragoman la tine se lasa cu-n party pe cinste, ca-n vremurile mele bune si tinerele cand eram in tara. Distractie placuta! 
Cami
si un an nou in care visul sa-ti devina realitate si sa te vad
si-apoi
de puiut dragut.
Tzuni ce faci de Revelion?
Roxana tu pe unde il petreci??
Branda astept datele tale. Hai sa te trec anul asta. ![]()
Nu va zic c-am scris o urare lunga sa-mi ajunga, si-am ramas fara baterie la masinarie, si s-a pierdut tot.
Asa ca acum scriu mesaje mai mici ca sa fiu sigura ca le postez.
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Elefantica