Nou stil de viatza (119)
Raspunsuri - Pagina 25
Delidana spune:
A venit Anul Nou!!!
La Multi Ani tuturor! 
Zuzilici, multumesc pentru urare, asa sa fie! 
La tine cit mai e pina la 12?
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by Delidana
A venit Anul Nou!!!
La Multi Ani tuturor!
Zuzilici, multumesc pentru urare, asa sa fie!
La tine cit mai e pina la 12?
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
La mine e abia 12 ziua asa ca ne cinstim cu-n pahar de sampanie dat de mine in 12 ore.
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)Elefantica
Delidana spune:
Si deci beau de una singura? Hic...![]()
crystina spune:
La Multi Ani Deliutza..fie ca fiecare dorinta sa ti se implineasca in Noul An! Si o completare personala..fie ca la Anul sa nu ma mai uiti!![]()
Io beau o bere cu tine!
Zuzi,petrecere frumoasa diseara..mai aveti putin!
Delidana spune:
Crystina, adica imi urezi sa am o memorie mai buna. Asta da urare!
Hai noroc si la mai multi ani impreuna aici, la "Noul stil de viata"! 
Tu cit mai ai pina la 12?
crystina spune:
Io mai am 7 ore si jumatate!
Da'io mananc acum friptura cu cartofi prajiti cu fiica-mea ca ea merge la nani inainte de 7.
Mai ai vin?
DianaR spune:
Delidana, La multi ani!
Hic...
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Delidana spune:
Ah, Crystina, bine ca mi-ai adus aminte. Ma duc sa vad. 
La multi ani, Diana! 
Delidana spune:
Pofta buna, Crystina, am uitat sa-ti zic. ![]()
Hic, eu cu cine votez?