Nou stil de viatza (119)
Raspunsuri - Pagina 26
crystina spune:
O fi Anul Nou da' existentza pe aceeasi pagina a cartofilor prajiti si a "Poftei Buna" de la Delidana tb sarbatorita cum trebuie!
Si zi..mai e vin? Eu ma lupt cu o bere..parca nu se mai termina.
Mik spune:
La multi ani, Delidana !
Revelion placut la toate !
Un an bun plin de rezolutii si de fapte buna !
mephala30 spune:
Delia, "la multi ani!!!!!!!!!!" cu intarziere. Sper sa te prind treaza!
...adica sa nu te fi culcat.
Crys, nu e mare galagie in Iasi, zicea sotul ca orasul e pustiu.
Cred ca ne uitam la www.imdb.com/title/tt0469062/" target="_blank">filmul asta sau la www.imdb.com/title/tt0443543/" target="_blank">asta.
Voi ce ati ales?
Mik, La multi ani! si tie. Multe impliniri si sanatate copilasilor! 
Zuzilici, multumim de urari. Voi cum petreceti?
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru
Delidana spune:
quote:
Originally posted by crystina
O fi Anul Nou da' existentza pe aceeasi pagina a cartofilor prajiti si a "Poftei Buna" de la Delidana tb sarbatorita cum trebuie!![]()
Si zi..mai e vin? Eu ma lupt cu o bere..parca nu se mai termina.
Daaa, trebuie inramata, ca de saptamina viitoare gata cu distractia culinara!
Mai am vin, cam jumate de pahar, dar m-a ajutat si sotul, n-am baut eu toata sticla.
Mik, La Multi Ani si tie! Ciocnim un pahar impreuna?

Carmen, inca mai sint prin zona. Am vazut si eu link-urile pe care le-ai dat, nu si filmele. Par interesante amindoua.
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Sabina spune:
noi mai avem 3 ore :))
avem mancare aproape de dieta, LOL, friptura de curcan si friptura de porc, salata de sfecla cu hrean, muraturi, compot si...juma de cozonac primit cadou:)))
E primu an numai cu sotul si fetita, n-avem TV, suntem la tara la busteni, dar sigur la 12 vor fi artificii.Sofia nici gand sa se culce:)))
computerul il las deschis.
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Delidana spune:
Hehe, uite cine se tine de treaba, Sabina, cu mincarea de dieta.
Nu-i nimic, computerul sa traiasca, cine are nevoie de tv cind avem DC? Hai noroc! 
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
crystina spune:
Gata..copila mea face nani.
Carmen, noi am ales siroposul www.skymovies.com/skymovies/article/0,,80320-13381677,00.html" target="_blank">asta si apoi revedem Snatch ca e favoritul meu. Da..sa-mi zici ce ati ales si cum a fost.
Mik, Sabina.."La Multi Ani!" si voua!
Deliutza juma'de pahar zici ca mai ai? Pai in ritmul asta iti ajunge si pentru Revelionul urmator!![]()
Delidana spune:
Adica ce vrei sa zici, ca beau prea incet? 
Cred ca singura data cind am baut alcool anul asta a fost tot de revelion.
In rest, pauza....
Ce altceva in afara de bautura mai serviti? Eu rontai niste nuci.
crystina spune:
Pai da mai Deliutza ca de vreo 20 de mesaje ai scos sticla aia la inaintare, e 2007 la tine acum si mai ai jumatate de pahar.
Si io-s cam la fel..
Si io rontzai alune prajite si sarate.
Delidana spune:
Pai deh acuma, ce vrei, o iau si eu incetisor, deja sint vesela bine (a nu se citi beata, va rog) si cred ca ma duc sa ma culc. Petrecere frumoasa in continuare tuturor!