Nou stil de viatza (119)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

O fi Anul Nou da' existentza pe aceeasi pagina a cartofilor prajiti si a "Poftei Buna" de la Delidana tb sarbatorita cum trebuie!

Si zi..mai e vin? Eu ma lupt cu o bere..parca nu se mai termina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

La multi ani, Delidana !

Revelion placut la toate !
Un an bun plin de rezolutii si de fapte buna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Delia, "la multi ani!!!!!!!!!!" cu intarziere. Sper sa te prind treaza! ...adica sa nu te fi culcat.

Crys, nu e mare galagie in Iasi, zicea sotul ca orasul e pustiu.
Cred ca ne uitam la www.imdb.com/title/tt0469062/" target="_blank">filmul asta sau la www.imdb.com/title/tt0443543/" target="_blank">asta.
Voi ce ati ales?

Mik, La multi ani! si tie. Multe impliniri si sanatate copilasilor!

Zuzilici, multumim de urari. Voi cum petreceti?

IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

quote:
Originally posted by crystina

O fi Anul Nou da' existentza pe aceeasi pagina a cartofilor prajiti si a "Poftei Buna" de la Delidana tb sarbatorita cum trebuie!

Si zi..mai e vin? Eu ma lupt cu o bere..parca nu se mai termina.

Daaa, trebuie inramata, ca de saptamina viitoare gata cu distractia culinara!
Mai am vin, cam jumate de pahar, dar m-a ajutat si sotul, n-am baut eu toata sticla. E neasteptat de bun.

Mik, La Multi Ani si tie! Ciocnim un pahar impreuna?

Carmen, inca mai sint prin zona. Am vazut si eu link-urile pe care le-ai dat, nu si filmele. Par interesante amindoua.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

noi mai avem 3 ore :))

avem mancare aproape de dieta, LOL, friptura de curcan si friptura de porc, salata de sfecla cu hrean, muraturi, compot si...juma de cozonac primit cadou:)))

E primu an numai cu sotul si fetita, n-avem TV, suntem la tara la busteni, dar sigur la 12 vor fi artificii.Sofia nici gand sa se culce:)))

computerul il las deschis.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Hehe, uite cine se tine de treaba, Sabina, cu mincarea de dieta. Nu-i nimic, computerul sa traiasca, cine are nevoie de tv cind avem DC? Hai noroc!

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Gata..copila mea face nani.

Carmen, noi am ales siroposul www.skymovies.com/skymovies/article/0,,80320-13381677,00.html" target="_blank">asta si apoi revedem Snatch ca e favoritul meu. Da..sa-mi zici ce ati ales si cum a fost.

Mik, Sabina.."La Multi Ani!" si voua!

Deliutza juma'de pahar zici ca mai ai? Pai in ritmul asta iti ajunge si pentru Revelionul urmator!

Mergi la inceput

Adica ce vrei sa zici, ca beau prea incet?
Cred ca singura data cind am baut alcool anul asta a fost tot de revelion. In rest, pauza....
Ce altceva in afara de bautura mai serviti? Eu rontai niste nuci.

Mergi la inceput

Pai da mai Deliutza ca de vreo 20 de mesaje ai scos sticla aia la inaintare, e 2007 la tine acum si mai ai jumatate de pahar. Si io-s cam la fel..

Si io rontzai alune prajite si sarate.

Mergi la inceput

Pai deh acuma, ce vrei, o iau si eu incetisor, deja sint vesela bine (a nu se citi beata, va rog) si cred ca ma duc sa ma culc. Petrecere frumoasa in continuare tuturor!

Mergi la inceput