Nou stil de viatza (119)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Delidana eu mai stau putin pe aici ptr ca sotul meu se odihneste sa fie in forma diseara,asa ca mai palavragim pe aici...

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Delia,pe mine m-ai uitat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Fie ca anul ce vine sa fie mai bun decat cel pe care il vom lasa in urma in aceasta noapte, va doresc un an nou mai bun, in care sa fim mai intalegatori, mai buni, mai fericiti si nu in ultimul rand sanatosi! Un nou an, un nou inceput... o noua agenda cu planuri... sper sa le ducem pe toate la bun sfarsit!

Imi cer scuze pentru absenta, si imi cer scuze Tzuni, vacanta in ro nu a fost atat de roza cum speram, am fost gripata si am stat toata ziua in pat... nici acu nu-s prea bine tusesc si suflu nasu... multumesc lui Dumnezeu ca Biencusa sper nici sa nu ia. De azi am inceput sa iau vitamine, poate reusesc sa ies din raceala asta continua!

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Da, trebuia sa uit pe cineva.

Deci, pentru Crystina, care a avut un an aglomerat si care a reusit sa le faca pe toate: sa fie eleva, mama si sotie. Si pentru ca nu s-a suparat pe mine ca i-am dat o reteta de cozo care n-a crescut.

Anca, unde mergeti de revelion?

An_k, sanatate multa si poate ne povestesti cum a fost in tara cind iti mai revii.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

La mama cu totii,surorile mele,veri,parinti si niste prieteni,o sa fim cam 20 .
Voi?

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Oho, o sa fie o petrecere pe cinste. Eu si sotul stam acasa impreuna cu cei 4 "muschetari" (adica patrupezi). Ma gindesc daca sa desfac sticla cu vin acum sau sa mai astept inca o ora jumate pina la miezul noptii.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

AAAAAA,voi ciocniti inaintea noastra.
Eu nici nu sunt imbracata si sotul meu sforaie de zor.
La multi ani !!!!!!!!!!!!!

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Deliutza, haha..m-ai facut sa rad cu retzeta de cozonac.Io zic ca retzeta e buna..numa' ca noi nu prea le-avem cu framantatul. Lasa..ca nu m-am suparat ca m-ai uitat..mi-am dat seama ca ti-era gandul la vin Macar e bun de ceva?

Anca, multa sanatate!

Ancadragoman
, hoho...20! Da' ce familie mare avetzi! Distactie placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Delia, multumiri pentru cuvintele tale. si ma bucur sa va am alaturi pe toate.

Crys, ce faceti diseara?

IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru

Mergi la inceput

Crystina suntem cam multi asa este,suntem trei surori,4 veri si ceva prieteni.
Pupicei

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput