Nou stil de viatza (119)
Raspunsuri - Pagina 22
zisaCami spune:
DianaR, Mamagiuliei, Zuzilici, Sabina, Carmen, Ioana, Nastad va multumesc pentru incurajari! 
Se pare ca mi-a revenit ambitia ... asta pentru ca ma ingrijoreaza greutatea de pe cantar ... altfel nu se cunoaste foarte tare, doar ca hainele vin destul de fix pe mine. Norocul meu e ca ma "umflu" proportional peste tot si niciodata nu-mi arat "greutatea" ... de fapt nu l-as numi chiar "noroc", pentru ca de aceea am stat atat de relaxata in 2006 si nu m-am mai mobilizat deloc - pentru ca nu se cunostea. Aseara am vazut inregistrarea video din 2005 din Spania, la scurt timp dupa ce slabisem si abia acum realizez diferenta!
Va doresc tuturor un an mai bun, cu multa sanatate si spor la slabit! La multi ani! 

Cami
Tzuni spune:
Buna dimineata!
Amintrat sa va urez un an nou bun, frumos, sanatos si slab!
Ne revedem in 2007!
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
brendamitran spune:
Buna dimineata!
Si eu la fel! La multi ani,tot ce va doriti pentru noul an,multa sanatate si mult succes in noul stil de viata.....
Zuzilici,m-as simti onorata daca ati vrea sa ma treceti in lista.
Spune-mi doar ce trebuie sa va zic....
BRENDA
Un fulg pentru seara de Craciun
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
ancadragoman spune:
Brenda trebuie inaltimea ,cate kg ai acum si la cate vrei sa ajungi.
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
Tzuni spune:
...si conturile din banca, codurile PIN de la carduri ![]()
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
mephala30 spune:
Un an nou mai bun, pe toate planurile. Si sanatate.
La multi ani!
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru
crystina spune:
UN AN NOU FERICIT SI MULTA SANATATE LA TOATA LUMEA!
Cami, multi pupici si fie ca toate dorintele sa ti se implneasca in 2007!
Carmen, harnicutzo! Ce sotz model ai! Al meu face rar da'bine..de exemplu ieri a aspirat toata casa in doua ore
Plimbarea a fost super...nu ma mai desprind de masina acum.
Ioana, spor la treaba! Trebuie sa fii tare fericita cu fratiorul la tine! Lilly face scene in magazine mai ales dc e Ryan cu noi ca el o alinta cel mai mult..dar s-a comportat foarte bine si oricum as lua-o ca nu prea am petrecut timp cu ea in ultimul timp. Pupici!
Tzuni, ce faci de Revelion?
Zuzi, pupici si tie si iepurinei!
Mik, unde ai disparut?
Deliutza, Daria,Roxana, Sabina, Doina, Sigrid, Kristin,Ancadragoman, An-k, Diana,Olo,Mia si celalalte fete va pup si va doresc distractie placuta daca petreceti!
Pupici la toata lumea!
EDit: am uitat sa-i urez Brendeimitran bun venit si mult succes!
Delidana spune:
Buna
Acum, la sfirsit de an, simt nevoia sa va multumesc pentru faptul ca m-ati ajutat in lupta cu kilogramele. Ajutorul vostru este foarte apreciat in continuare si multumirile mele nu pot fi exprimate in cuvinte insa voi incerca:
Pentru Anca, cea care ne citeste din umbra, mai mult spor la scris si sper sa fii alaturi de noi cit un timp cit mai indelungat. 
Pentru Tzuni cea inimoasa si pusa pe sotii, iti multumesc pentru toate zimbetele pe care mi le-ai adus pe buze. 
Pentru Carmen, o multumire speciala pentru ca este mereu alaturi de noi si pentru ca gateste bine. 
Pentru Ioana, care nu ne-a dat uitarii chiar daca e foarte ocupata si gaseste cite un pic de timp liber sa ne scrie. 
Pentru Cami, optimista si luptatoare, te admir pentru taria pe care o ai si sper ca anul ce vine sa-ti aduca ce-ti doresti mai mult: un bebe. 
Pentru Zuzilici, pentru atentia la detalii si pentru ca ne incurajeaza mereu. 
Pentru Sigrid, care in ciuda caderilor in frigider se incapatineaza si nu ne paraseste, te asteptam iar alaturi de noi. ![]()
Pentru Mik, Roxana, Sabina, Olo, DianaR, Doina, Cookie, Miag, Khristin, Daria, Alipiticot, Olim, LunaNoua, Dordia, Noel, Leeloo, Brenda, Anca74 (sper ca n-am uitat pe nimeni), ca am fost impreuna anul acesta si sper ca si anii urmatori sa ne gaseasca la fel. 
Va multumesc, dragelor, la fiecare. 
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Delidana spune:
Eu voi mai fi prin zona citeva ore, pina vine Anul Nou pe aici. Va astept si pe voi, care stati pe acasa si nu aveti alte planuri. Pina una alta ma duc sa vad ce face vinul, ca mi-am luat inima-n dinti si am luat o sticla, asa, pe ghicite. ![]()
Distractie placuta la toata lumea!

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie