Nou stil de viatza (119)
Raspunsuri - Pagina 21
DianaR spune:
Cami, bine ai revenit! Imi place tonusul tau! Anul nou sa vina cu bucurie si bebicul mult visat.
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
nastad spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Nastad, chiar ca Doruletz e o mare realizare! Poate si eu la anu' pe vremea asta o sa zic de mine la fel!
Sa dea Dumnezeu!
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru
justasmallkiss spune:
Buna fete scumpe si dragi.
Am intrat sa va urez un An Nou Fericit si tot ce va doriti sa vi se implineasca si cel mai important sa fiti sanatoase,voi si cei dragi voua.
Carmen
ca te gandesti la mine.Tocmai am terminat curatenia. De papa am facut sarmale,piftia(raciurile) e pe foc,piftele,snitzele, salata boeuf,vinete cu maioneza,ciorbica de perisoare si dulce nu cred ca mai reusesc sa fac decat un tiramisu,dar am cumparat tort gata facut din acela inghetzat si nu e rau nici ala.Socrela imi aduce un platou mare cu tot felul de brânzeturi si salamuri.Iar mananc precum un purcel.Deja am 55 de kg.
De miercuri e si frate-meu la mine cu un prieten...vai de capul meu...3 barbati ,plus copilu'
.Deja sunt traumatizati saracii pt ca sunt ca un "politzai" dupa ei sa imi pastreze curatenia.![]()
O mai ai pe mama la tine sau cum reusesti cu 2 bebei pe langa tine sa faci atatea?
Cami,bine ai revenit printre noi.Sanatate multa iti doresc si fie ca Noul An sa iti aduca multe multe bucurii.
Cristinutza,felicitari iubita pt carnet.Au inceput reducerile si la voi?Tu poti merge cu pitica la cumparaturi?Eu nu ma mai risc...a mea nu are rabdare si cand o apuca nervii sau oboseala ma face de "cacao" prin magazine...asa ca mai bine lipsa.
Delia,respect!!!
Ambitioasa ca de obicei..."unii" mananca precum porcii(adica eu) si tu faci 400 de abdomene odata.Cred ca adunate la un loc si tot n-am facut in viatza mea 400 de abdomene.
Uf...mi s-au intors baietzii infometati...merg sa le pregatesc papica.
Pup dulce si restul fetelor:Tzuni,Roxana,Doina,Sigrid,Mik,Sabina,Brenda(bine ai venit in grupul nostru) si inca o data va urez tuturor un AN Nou Fericit.
IOANA
mephala30 spune:
Ioana, harnicutza ca de obicei...
auzi la ea, purcel la 55 de kile...
si distractie placuta alaturi de cei dragi!
...secretul harniciei mele e una bucata sot model
care ma ajuta la orice...
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru
Sabina spune:
Oh, Cami, ce ma bucur sa te citesc!!!
Ai sa dai kilele jos imediat, sunt sigura!!
Ia-o incet de tot, sanatatea pe primul plan.
eu nici ca ma gandesc zilele astea la mancare(adica la nemancare
. norocu meu ca-s la munte si nu pun cine stie ce rochie pe mine:)))
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Zuzilici spune:
Salut frumoaselor. Iaca am scos capul din bucatarie si ce vad ... Cami se reintoarce cu forte proaspete. Felicitari iubita
si uite acum plec sa te trec in lista. 
Ioana ma bucur ca ne mai scrii si noua cate ceva. Te
si-ti urez un an nou cu sanatate si odihna cat mai multa. 
Delidana felicitari
. 400 de abdomene sunt o realizare chiar si pentru un instructor de gym, cred.
Mephala asa barbat mai rar. O
pentru el si felicitari tie ca l-ai format asa. 
Sabina distractie placuta la munte si cat mai multe batai cu bulgari iti doresc. 
Brenda vrei cumva sa te trec in listuta noastra? Daca da am nevoie de ceva informatii asa cum mi-a dat si Cami.
Tzuni multumesc de colinde.

Fetelor merg sa 'rezolv' listuta si revin.
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Elefantica
szivarvany spune:
Buna dimineataaa !
Cami - bine ai revenit 
Sunt sigura ca in 2007 iti atingi toate tintele 
Justa - hihihi, mi a placut ca esti politai, distractie maxima sa aveti !![]()
Mephala -
e bun Beck`s ul ala negru la doza, mai ales dupa saratele 9ca si io am facut saratele dupa reteta ta de anul trecut). Pupam feciorii 

Zuzilicea - ti am admirat fetita, ce frumoasa e si ce ochi perfectia are, sa va triasca 
Delidanooo - mi ai dat cosmaruri
toata noaptea am visat ca faceam abdomene, dar nu am reusit sa fac nici o suta de bucati
Felicitari pt ambitie !
Sigrid, Mamicadulce ... pe unde sunteti ???
Pup toateee fetele de pe listuta, sa aveti parte de o seara minunata !
Si fie ca 2007 sa va implineasca toate dorintele, visele, asteptarile, cu multa sanatate alaturi de toti cei dragi ! 

Daria &
Giulia (2004 08 16) www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">poze
DianaR spune:
Fete dragi anul care vine sa fie unul mai bun si plin de realizari! Sa va traiasca copilasii si sa va bucurati de ei in liniste! La multi ani si la mai putine kilograme!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
ancadragoman spune:
Fetelor am intrat sa va urez ca anul care vine sa fie mult mai bun decat asta care trece si toate dorintele sa vi se implineasca,si va mai doresc ca in 2007 sa scapam de cat mai multe kg..
Va pup pe toate si chiar daca intru mai rar sa stiti ca va citesc zilnic.
Pupicei la ambitioase
anca
poze nunta
asteptam gemenii....