Nou stil de viatza (119)
Raspunsuri - Pagina 10
khristin spune:
Tocmai am terminat si eu de facut sarmalele iar maine am programat cozonacul si am intrat sa va urez Craciun Fericit
tuturor alaturi de familiile voastre.
Sa va spun ce zi super am avut ieri la scoala
.... am fost placut impresionata si luata total prin surprindere cand m-am trezit ca primesc enorm de multe cadouri de la elevii mei din ambele scoli, felicitari in care si-au dat silinta sa-mi scrie bilingv (si-n franceza) ca sint tare norocosi sa ma aiba ca profesoara lor, s-o tin in continuare tot asa, ca sint "the best jolly teacher ever" :-)))))), lucruri care m-au bucurat din toata inima.....au fost tare dulci...unul din elevi (un negru....care nu-mi adusese nimic, si vazand ca ceilalti colegi asteptau la rand sa-mi dea cadoul, m-a imbratisat si mi-a spus ca asta e cadoul meu de Craciun, i-am multumit mult si i-am spus ca apreciez din suflet cadoul lui original
..... am uitat cu totul momentele de nervi care mai exista inevitabil.....
LA MULTI ANI 2007!
Cristina
noi si poze mai noi
Tzuni spune:
Ce frumos si emotionant, Khristin! Dar...ce predai?
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Delidana spune:
Buna dragelor,
Tocmai am venit de la cumparaturi si mi-am facut un suc de fructe. Am trecut si pe la raionul de dulciuri si culmea, nu m-a atras nimic, da' nimic! Ori am devenit prea pretentioasa ori m-am antrenat atit de bine incit nu ma imbie nimic.
Imediat ma duc sa fac o supa de pui ca mi-e pofta.
Tzuni, unde esti?
Frumoase poze, m-am uitat la toate.
Carmen, azi ce mai faci bun?
Craciun Fericit tuturor!
Eu azi o sa fiu pe acasa asa ca mai intru....
Cine-mi tine de urit? ![]()
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
roxana1974 spune:
ciao fetelor. ma apuc cu intarziere si pe fuga de restul de mancare...
Tzuni, ti-am vazut si eu poznele de la Mos Tataciun in pantaloni ... lungi... 
Gagici, io mai viu maine dimineata asa ca va doresc un Mos Tataciuni incarcat cu cadouri si ce mai vreti voi!
Merrrrrrryyyyyy Christmasssssssss!!! 
Tzuni spune:
Ho ho ho, Delidana, iti tin eu companie! 
Is in tzara, n-am trecut granitza...![]()
AM gatit pana la ora asta: salata de vinete, oua umplute,salata de boeuf si crema de zahar ars (la asta doar supraveghez "facerea").
Azi dimineata am facut-o lata: am spart o oglinda uriasa.In zeci de bucatzele. M-am bucurat ca n-a cazut peste mine, dar de-acum 7 ani s-a zis cu maritisul 

![]()
Roxo, Tataciun fericit si tie!
_
Tzuni
mephala30 spune:
Tzuni, felicitari pentru actiune! O fapta buna iti da o stare de bine si de multumire sufleteasca. Ca sa nu mai vorbesc de fericirea si zambetele pe care le starnesti persoanelor in cauza. 

Delia, azi mai coc o tava de saratele. A patra.
Si poate reusesc sa ma odihnesc putin.
Si chiar asa, nu te-a tentat nimic? Dar torturi si prajituri erau?
Nastad, nu se vad pozele.
Khristin, iti dau dreptate...
Sigrid, linistita si calma? 
nuo...sunt calma si linistita o data pe luna
...in rest sunt navalnica si nabadaioasa si...
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru
Tzuni spune:
Buna, mephala! Chiar nu esti calma? asa pari...cel putin din poze!
Te ajuta feciorii la bucatarie? ![]()
la cat s-a gatit aici, cred ca pun kilele la loc. Adevarul e ca oamenii sunt calzi si primitori si nu-i poti refuza cand iti ofera de toate... Diseara merg la colindat! Voi?
Delidana, mergi la colindat? ![]()
_
Tzuni
Delidana spune:
Tzuni, lasa dom'le superstitiile astea....
Sa ai pofta, ca vad ca de bunataturi nu duci lipsa. 
Si unde esti, daca nu sint prea indiscreta? ![]()
Carmen, torturi si prajituri nu erau, poate asta a fost norocul meu
, oricum la ce prajituri fac astia aici, mai bine lipsa. N-am nici un chef de mincare, parca nu-mi mai trebuie nimic... Poate fac miine o salata de beuf, sa vad ce chef am.
Incerc sa-l conving pe Mosu' sa vina in seara asta, ca nu mai am rabdare pina miine. ![]()
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
mephala30 spune:
Tzuni, aparentele inseala ![]()
...
nu m-au ajutat feciorii, dar mama mi-a dat o mana de ajutor.
Albumul nostru
mephala30 spune:
Delia, noroc chior ![]()
Albumul nostru