Nou stil de viatza (119)
Raspunsuri - Pagina 9
DianaR spune:
Carmen, am pus ce am avut ca bani de podoabe noi nu sunt... Dar trebuie sa recunosc le prefer pe cele din sticla, si anii trecuti din sticla la am cumparat cela mai multe...
Delidana, pana aici se simte mirosul de cozonac...![]()
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
ancadragoman spune:
Fetelor gataaaaaaaaaa,toata treaba,adica fara aspirator si spalat pe jos
.
Am fost la cumparaturi azi si ziceai ca esti la manifestatie,se mergea in coloana
,groaznic toata lumea vroia sa cumpere totul azi,ca si noi dealtfel
.
Asa ca maine o cam lalai pe aici si mai pe seara facem braduletul,abia astept.
Cu toate pregatirile de azi nu am apucat sa mananc nimic,decat 2 portocale si apa la greu asa ca sper maine sa se vada.
Va pup
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
mephala30 spune:
Am iesit si eu din bucatarie...
...acum...de la 10 dimineatza
si mare branza n-am facut.
Ca ma intrebai Daria ce dulciuri am facut: tort 'Padurea neagra' (visine si frisca, blat de cacao), fursecuri glazurate, saratele, praline si atat.
Mancare: racituri de pui, salata boeuf, ciorba radauteana. Si friptura ramane pe maine.
Ancadragoman, aoleu, ai rezistat numai cu doua portocale? Nu te doare stomacul?
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru
Tzuni spune:
Buna,fetelor!
N-am dezertat, dar am avut cam multa treaba in ultima saptamana: de la mutatul in casa noua,la actiunea cu orfelinatul, de unde puteti vedea poze aici:
POZE
Va las acum ca-s obosita tare, dar mai intru! Nu ma stergeti de pe lista, ca revin!
SARBATORI FERICITE!
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
ancadragoman spune:
Mephala30 am rezistat ptr ca nici nu am simtit foamea ,dar uita ca ma duc sa mai mananc una
.
Nici la mine nu prea se vede nimic si am muncit pe rupte,dar mai stau putin pe aoici si ma bag la somn.
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
nastad spune:
quote:
Originally posted by sigrid26
Nastad cum stai cu timpul?Onitza si bb te lasa sa ti faci treaba?
Noi am impodobit bradul de 1 saptamana, l-am primit moca si se usca pe balcon ...asa ca am hotarat ca e mai bine sa se usuce in casa.
Cu treburile stau foarte bine, tzutzu e acasa,am terminat curatenia rufele de calcat si spalat.
De gatit nu am gatit nimic,mi-a facut mama sarmale,carnatzi ,piftie (inca nu le avem acasa ca sigur intram in ele).Maine o sa fac o placinta cu branzasi una cu dovleac.
In rest sunt foarte linistita cu toate ca nu ne-a trecut raceala si conjunctivita .
Spor la treburi si SARBATORI FERICITE!
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru
nastad spune:
POZE DE LA SERBARE:
http://new.photos.yahoo.com/nastavelu/album/576460762380542198/photo/294928804110034235/9
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru
sigrid26 spune:
Buna fetele,
si io pe aici, curatenia in mare e gata , maine aspirator si spalat si sarmale , cozonaci si pomana porcului calda pe 25, noi am fost la cumparaturi si ne am facut cadou un expresor de cafea si acum am baut o cafea de statea lingurita in ea , asa ca nu stiu daca mai dorm.
Tzuni frumoase poze , ai un suflet bun
, ai terminat de aranjat casa?Ai luat brad?
Carmen ce de dulciuri ai facut , super , eu fac doar cozonac , eu n am facut o prajitura in viatza mea asa ca ai toata admiratia mea
.De mult vroiam sa ti zic ca de cate ori ma gandesc la tine te vad cu curatenie bec in casa , cu mancarica buna pe aragaz , linistita si calma , asa e?
va pup si nu va urez nimic , maine in ajun
pupici si spor la treburi
Mamica de printesa
de 5 anisori
Tzuni spune:
Nastad, fa-ti albumul public, sa-l putem vedea si noi!
Sigrid, am plecat de acasa. Sunt la cateva sute de km de casa. Am terminat de aranjat casa, o sa va pun niste poze la intoarcere. Deocamdata, aici unde sunt, am bradutz. Am condus toata ziua si-s obosita. Am baut si un pahar de vin si-acum imi vine sa cant: Mooos Craciuuun cu plete dalbeee... 
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos