Nou stil de viatza (119)
Raspunsuri - Pagina 11
sigrid26 spune:
Si io semnez condica de prezentza , cica am terminat curatenia , acum observ ca trebuia spalata si mobila si multe altele si m am cam indispus, ma apuc de gatit, fac cu Adela biscuiti si fursecuri decorate de ea , asa e aici traditia.
Tzuni spor la colindat , sa colinzi si pt noi, sa te simti bine si sa te bucuri de toate bunatatile.Cu oglinda eu zic ca e doar superstitie.
Ai mai Carmen?chiar asa?nu te cred
Narcisa sarcina usoara si noul an sa ti aduca un bb frumos si sanatos.
Delidana ce faci?Ce ai gatit in afara de supa?
ma duc la treaba , revin
Mamica de printesa
de 5 anisori
Tzuni spune:
Ma gandeam acum ca e mare minune tehnica asta: stam fiecare cu treburile casei, dar suntem in acelasi timp impreuna, chiar daca una e in Germania, alta in Thailanda, alta la Iesi sau Cluj...
Va iubesc, mai fetelor! 
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Delidana spune:
Sigrid, ma faci sa zimbesc.
N-am gatit nimic altceva, am fost la supermarket de dimineata, apoi am facut supa si m-am saturat de stat in bucatarie. Continuarea miine...in functie de dispozitie.
Carmen, bine ca am facut cozonac, mai am unul si un pic, din 3. Tot rontai la ei. Sint mici.
Mie frig...nu credeam ca o sa ajung sa spun asta dar azi dimineata cind m-am sculat si am vazut ca erau 21 de grade...brrr. Acum e noapte si sint 25, eu stau in tricou si pantaloni de trening. 
Azi dimineata am facut cele 300 abdomene, asa cum mi-am propus.
M-am cam plictisit....
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Tzuni spune:
Fug sa fac bradul! Delia, frig la 21 de grade...As vrea si eu...
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Delidana spune:
Tzuni, stiu ca pare incredibil insa cind aproape tot anul e cald de mori si o umezeala pe masura, 21 de grade fara pic de umezeala si cu vint pe deasupra par ca 10 grade la noi. Si oricum, eu sint o friguroasaaaa. 
Spor la facut bradul. Ai grija la globuri. ![]()
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
ancadragoman spune:
În seara de Cr#259;ciun, când bun#259;tatea se a#351;terne în inimile noastre, când colindele r#259;sun#259; la casele tuturor, îngerii vegheaz#259; sufletele noastre. S#259; devenim fiecare dintre noi mai buni #351;i pe lâng#259; mas#259; îmbel#351;ugat#259; de Cr#259;ciun s#259; ne amintim #351;i de însemn#259;tatea acestei s#259;rb#259;tori! va urez Sarbatori Fercite alaturi de cei dragi... Multa fericire si bucurie...Craciun Fericit !!!
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
justasmallkiss spune:
Si eu sunt alaturi de voi(pe fuga ca de obicei),va trimit cate un pupic dulce la toate si va urez un CRACIUN FERICIT alaturi de cei dragi.
Plec iar la munca...inca 3 ore si gata!!!
IOANA
mephala30 spune:
Ioana, Craciun fericit si tie alaturi de cei dragi. 
Tzuni, si noi te iubim! 
Sigrid, 
Va pup oficial
pe toate si va doresc un Craciun fericit alaturi de cei dragi!
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru