Mamici de ianuarie-februarie 2007 (44)
Raspunsuri - Pagina 3
nushulica spune:
fetelor am intrat sa va salut sa va incurajez sa va urez nasteri usoareva citesc zilnic...felicitari proaspetelor mamici puiutzi sanatosi la toate va doresc
INGRID
oana_bucur spune:
Asa, ylilimic intoarce si tu cutitul in rana...
Tot mananc cate ceva cu gandul la altele...
Sa mai pictam un pic....
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
34+
Daconst spune:
quote:
Originally posted by nushulica
fetelor am intrat sa va salut sa va incurajez sa va urez nasteri usoareva citesc zilnic...felicitari proaspetelor mamici puiutzi sanatosi la toate va doresc
INGRID
Nushulica,multumim si te pupacim.
Te asteptam cu vesti bune si pe tine.
Hainute bb ,caruciorul
Dana 37+
belle_vue spune:
quote:
Originally posted by ylilimic
...dupa nastere ni se taia des cheful, mai ales cand eram cu o mana la pupaza si cu una la patut!
Si daca ai numai unul si mai ai si noroc sa doarma bine tot mai e cum mai e, dar cu 2 de varste diferite, adica program diferit etc. -- cred ca mai pupam un huta-huta de calitate la anul si la multi ani ...
Mami de Theodor (27.10.2004) si Bebe din burtica (DPN 5 feb 2007)
Those who can't laugh at themselves leave the job to others
Shine spune:
oana, da' tu ce pictezi acolo?
vreau amanunte!
adica: vreau si eu! ce, numai tu sa fii pictorita?
Shine 32
oana_bucur spune:
Shine n-am pic de talent dar imi place sa ma joc cu culorile.
Descoperisem acum ceva timp niste forme dintr-un amestec de plastic cu ceva fosfor care ar trebui sa straluceasca noaptea. Cumparasem atnci un set de stele cu luni si un set cu talpi de bebe de diferite marimi. Acum ca mi-am amintit de ele am vopsit stelele si lunile in albastru si le-am lipit pe tavan...si talpile in galben...indata ce se usuca le lipesc si pe astea undeva pe vreun perete lateral ca si cum ar fi trecut un putza pe acolo...
Vezi ce face un om consemnat la pat?!?
Ieri am umflat un balon, l-am dat cu aracet si am inceput sa infasor ate in culorile camerei lui bebe...nu-i gata caci imi maui trebuie atze....cand termin de infasurat cat sa-mi placa, sparg balonul daca mai e de spart si raman cu coconul de atze intarit. Asta am vazut-o in revista de mame si bebi ca model ptr veioza...si m-a mancat sa incerc.
Eh...astea vin dupa un sir intreg de diverse "mestesugareli" in 4 luni de stat la pat...si cum eu nu am talente si bucurii la tricotat...
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
34+
criss68 spune:
Buna seara!
Dupa o zi istovitoare, ca si cea de ieri, reusesc si eu sa mai postez. Oricum alceva nu as avea ce face, ma dor gleznele de merg schioapa. Nici mainile nu le prea pot folosi, ma dor nervii daca ma pot exprima asa.
In primul rand bine ai venit pe lume Rihanna Nicole! Sa ai parte de tot ce e mai frumos in viata! Iar tie Romaria, felicitari si te asteptam cu povestea nasterii, cu poze si cu vesti bune.
ylilimic, dar stiu bine ca azi ai tras o spaima! Uffffff! Bine ca nu a fost si altceva
bits, nu stiu daca ti s-a raspuns deja, mamele cu diabet sunt predispuse la fati foarte mari (macrozomie), nu si invers, adica daca ai un copil mare nu inseamna ca o sa faci diabet.
anis, bafta maine la analize, sa nu-ti mai iasa stafilococul.
Daconst, exista un simptom tot de sarcina cu mancarimi si bubite. Eu am avut, dar am scapat de la sine. Nu cred ca era de la creme ca nu prea m-am dat. Nu ai voie decat alcool mentolat. Calmeaza destul de bine. Pruritul de sarcina in general este asociat cu anemia de sarcina, tu cum stai la capitolul asta? In caz ca nu e de la asta... inseamna ca anticorpii care se ocupa de alergii au luat-o razna, fenomen de asemeni obisnuit in aceasta perioada.
Haricleea, mirela73, tinem pumnii maine! Si facem galerie
Sa veniti acasa cu vesti cat mai bune. Stiu ca sunteti curajoase si ca maine veti fi cele mai fericite de pe pamant pentru ca va veti tine puiutii in brate!
Liuda, eu voi tine copilul la cca 23 grd, pentru ca asa stam si noi in mod curent. Poate acum e mai racoare ca am si eu calduri de gravida. O sa stea mai dezbracat la o adica, daca ar fi vara ar sta la cat ar fi, uneori si 30 grd. oana_bucur, tu la BV esti invatata cu alte temperaturi. Am copilarit undeva in zona, mi-a placut peisajul dar frigul m-a determinat sa renunt. Cristiana_70, de ce sa mai consumi curent cu calorifrul pt bebe? Redu la tine sau inchide caloriferul pe timpul noptii.
Fetelor, oare toate avem nevoie de masaj cu Garmastan? Eu am niste sani imensi (zic eu), iar in general aveam exces de hormon Prolactina (cel care da lapte). Nu am colostru, habar nu am cum o sa stau cu lactatia, insa tot timpul am avut certitudinea ca laptele va fi ultimul lucru de care voi duce lipsa.
Secretii mai abundente parca de azi am sesizat si eu, dar eu sincer am dus lipsa toata sarcina. Parca imi vin ceva idei care s-ar putea pune in aplicare in colaborare cu tati. Oare mai e voie?
Cleopiciu, stafilococul auriu nu e un germen periculos, trebuie doar tratat. Daca il ai din spital e mai rezistent si cedeaza la antibiotice mai puternice. Se poate gasi frecvent la suprafata pielii fara sa fie vreo problema. Cand ne schioapata imunitatea (ca de exemplu in timpul sarcinii) gaseste posibilitatea de a se inmulti prin cavitatea bucala (si facem amigdalite), in vagin si pe unde mai gaseste porti de intrare.
Cred ca am atacat si eu cu intarziere toate subiectele de azi, daca e revin
pupici la burtici
criss 34+ cu Ligia
oana_bucur spune:
Criss ma declar "vinovata"...ce-i drept eu la 19 gr in casa stau intr-o bluzitza subtire lunga pana la genunchi si sosete caci nu port papuci...daca ma introduci intr-o casa in care sunt 23-24 gr deja simt ca mi se topesc creierii si-mi vine sa "musc"...se vede ca m-am nascut iarna si ca ai mei nu m-au tinut la cald...dar nici nu am avut probleme cu curentul vreodata, sa ma resimt dupa vreo baie in lac in mai sau octombrie, sau sa racesc des...racesc poate maxim o data pe an dar si atunci ma cam tine...
Cat despre Garmastan ce sa zic?!...sunt convinsa ca nu toate am avea nevoie...dar de unde sa stim cu siguranta?!...prietena mea care a nascut sapt trecuta si care are cam acelasi gabarit ca mine, sanii erau cam la fel si i-au crescut cam ca ai mei...are ceva probleme cu laptele care nu prea vrea sa vina, desi nu era de asteptat.
La cursul de mamici ne-au spus ca e important sa ne ocupam de pe acum de stimulatul sfarcurilor dar asta presupune in principiu cateva minute de masaj ale sfarcurilor cu ce crema ai la indemana nu neaparat cu Garmastan.
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
34+
monu spune:
Lili am vazut ep. din seara asta. Si eu ma vait cu o singura maimutzica urlatoare si biata femeie avea 2 + 1 ! Dar la faza cu urlete la culcare parca era Alexia.
Criss faza cu Garmastanul ma gandesc ca ne ajuta sa ne pregatim cand or incepe sa muste. Sa nu ne doara prea tare sau sa facem rani.
mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia