Mamici de ianuarie-februarie 2007 (44)
Raspunsuri - Pagina 4
tzuchi spune:
Am intrat sa pun si eu majoretele astea la treaba pentru Haricleea si mirela73! Sa aveti o operatie usoara si recuperare cat mai rapida, plus bebei sanatosi!
Aici la cursurile de mamici ne-au recomandat intre 17-19 grade pentru camera bebelusului, si nu dormit in sac de dormit pina la o luna, este de ajuns cerceaful si o paturica deasupra. Insa fiecare va adapta dupa cum va crede ca-i va fi bine bebelusului.
Hai ca ma inscriu si eu in clubul celor cu scurgeri apoase, ieri m-am trezit uda pe chilotei, fuguta la dus, spalat, schimbat si m-am pus in pat; nu a mai curs nimic. Si am experimentat primele arsuri, numai seara le am si nu trec cu nimic. Singurul remediu, somnic, ca sa uit de ele, asa chinuit, cu tot cu durerile de coaste in partea dreapta, cred ca s-a urcat puica pe ficat ca ma doare rau sub coaste in partea dreapta.
Si eu fac parte din cele fara interdictie la utza-utza si inca ne mai bucuram de beneficiile lui !
Abia astept reducerile sa ma apuc si eu serios de cumparaturi, nu am luat nimic nici pentru mine nici pentru bebe insa mi-au fost de ajutor listutele voastre si va multumesc! Noi o sa ne mutam din UK la sfarsitul lunii martie si ma gandesc ca sa imi iau numai ce-mi trebuie pentru bebe pina la 3 luni. Acum sper sa pot calatori cu avionul (pina in Ro) sau cu masina (pina in Germania, daca reusesc sa trec puica in pasaport pina la sfarsitul lunii martie) cu un bebe de 1 luna.
Va pup,
30+
Messa spune:
Si eu m-am uitat. Mamaaa, mult le-a luat sa se prinda de procedura, si aveau si doi, si cu unul pe drum.
Messa spune:
Pai si eu am fost vesela pana acuma la 34 de saptamani! Ce ma enerveaza, mi-a bagat soparla in blana si acuma chiar ca nu mai am curaj... dar asa ma... "imbie"...
oana_bucur spune:
Gata...incercam nani nani.
Somn usor si vise frumoase, dragutzelor.
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
34+
kateryna spune:
Noapte buna Oana! Noapte buna burtici! Se pare ca am ramas eu sa bantui pe aici. Sper totusi sa nu bantui prea mult. Ma gandeam ca daca incepem sa bantuim din ce in ce mai mult noaptea pe aici poate mutam conferintele noaptea
Edit: ca am uitat sa modific nr de saptamani
35+ George Anelin
roandre spune:
Haricleea si mirela73, va tin pumnii la amandoua sa va refaceti rapid si sa aveti puiuti sanatosi mult laptic!
Mai fetelor nu va mai faceti griji cu marimea sanilor versus alaptat pt ca nu are nici o importanta marimea lor. Iar din cate stiu eu (si sper ca nu ma insel) GARMASTANUL este o crema folosita pt vindecarea ragadelor (ranilor produse de alaptatul incorect al bebelusului) si nu are nici o treaba cu laptele.
Deci dc iti masezi sanii cu garmastan asta nu iti garanteaza ca vei avea laptic.
Este f important in spital sa va invete asistentele cum sa alaptati corect pt a nu face acele ragade...pt ca dc nu alaptati corect, cu tot cu mama garmastanului tot faceti acele rani.
Utile pt burtici, viitoare mamici
pitilache spune:
Haricleea si mirela73, multa bafta maine!
Sa veniti cu vesti bune!
Muta sanatate la toata lumea!!!
Roxana, 31+
ALINATXA spune:
Kate buna idee cu mutatul conferintelor noaptea
Mai pepusico mai numai idei bune ai!!!
31+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/
kateryna spune:
Pai am zis ca daca tot nu putem sa dormim noaptea macar sa facem si noi ceva interesant stam la o barfa ceva. Poate mai gasim o reteta interesanta...
35+ George Anelin
anis spune:
Na ca nici eu nu dorm.Sunt de paza , m-am trezit ca azi Ingrid tuseste si a facut si febra,numaia sta nu imi lipsea.
Criss, saru-mana de urare....azi am dat 20 de telf sa vad care laborator mai lucreaza.Majoritatea sunt in vacanta pana pe 3 ianuarie..o idiotenie la noi...ce sa zic.
Tot azi mi-am luat inima in dinti si mi-am luat lucrurile pt spital ..ca am zis totusi sa imi fac si eu bagajul ala.Cel putin stiu ce imi trebuie..ca dta trecuta am carat dupa mine la lucruri inutileeee...
Azi i-am luat Iarinei cadouri, o salteluta tarc, cateva lucrusoare, desi da dulapul pe afara ,nu ma pot abtine..in fine..si dupa aia i-am luat si lui Ingrid ..eu m-am abtinut ca nu imi vine sa arunc banii la formele pe care le am acum...eu sper sa imi revin rapid dupa...asa cum a fost si la Ingrid..sper si io..
pic de somn...da' mie frica sa nu faca febra mare..off
AniS 35+ Iarina-Elisa
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."