Mamici de ianuarie-februarie 2007 (44)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Kateryna recunosc ca m-a amuzat partea cu cubul de zahar...evident ca nu am idee dar imi imaginez totusi ca in afara de un surplus de energie nu prea as crede altceva...

Gata...am inceput si utilizarea garmastanului...de partea asta cu stimulatul sfarcurilor tre sa incep a ma tine zilnic...un masaj mic in fiecare zi...

In weekend am vopsit niste stelutze in albastru si le-am lipit, asa cum voiam, pe tavanul camerei lui putza...acum am mai descoperit ceva de pictat si lipit pe pereti...

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Oana, iti dai seama ca si pe mine m-a amuzat cand am auzit. D-asta m-am gandit sa va si zic. Da` trebuie sa recunosc ca din toate tampeniile (superstitiile) scoase in legatura cu sarcina aste e ok. Va dati seama ca daca ar fi adevarat, primul lucru pe care l-am pune in bagajul de spital ar fi o punga de zahar? Parca ma si vad spunandu-i sotului "Barbate trebuie sa-mi iei un kg de zahar ca sa-l pun in bagajul de spital!"

34+ George Anelin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenita spune:

Buna, fetelor!

Romaria,FELICITARI!sa-ti traiasca fetita, sa fiti sanatoase amandoua! De-abia astept sa ne povestesti cum a fost!

Haricleea, Mirela73nasteri usoare va doresc! Va tin pumnii sa fie totul bine!

la burtici!

35Shania&Stephanie
http://dropshots.com/elenita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

MESSO DA tu te gandesti numai si numai la huta huta.Vai saracu barbat al tau cred ca o sa fie terminat dupa perioada asta de abstinenta a ta

31+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Kateryna de asta imi esti ai?Nu ai trecut si la mine cu ce doctor ies si eu la lumina si nici locul.pLANG SA STIIIII.

31+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

Buna burtici,
Romaria, felicitari, proaspata mamica sa fii sanatoasa sa te refaci repede si gagarita sa fie mancacioasa, sanatoasa si pupacioasa

Lilisor, pai femeie serioasa cu burta esti tu sa te bagi cu burta sub masa, poate esti tu mica dar .... si ma bucur sa citesc ca esti bine si tu si bebe dupa cafteala dintre frati

Haricleea, facem galerie, sa fii sigura ca toate ne v-om gani la tine si Mirela maine, cu DD inainte

Adela2006, daca te ajuta cu ceva nume pt fetite rusesti * alexandra, Anastasia, Anna, antonina, Valentina, Varvara, vasilisa, Vera, Victoria, Galina, Glafira, Daria,
Evghenia, Ecaterina, Elena, Elizaveta, Zina (Zinaida}, Zoe, Inna, Irina, Kira, Klavdia (Claudia), Ksenia, Larisa, Lidia, Liubovi, Liudmila, Margarita, Marina, Maria, Marfa, Nadejda, Natasa, Nina, Ocsana, Oliga (Olga), Raisa, Rimma, Rufina, Svetlana, Serafima,Sofia, Tamara, Tatiana, Uliana, Iulia.

mai fetelor dar ati scris de nu pot sa va ajung din urma.

pupam maicile si burticile

nadiutapm 31+

burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Fetelor...cred ca m-am tacanit...bag de seama ca imi apar tot soiul de pofte. Acum as manca de nu se poate niste covrigi...stiu si niste pufuleti proaspeti la care m-as deda. Mai devreme mancam cu gandul la fasolea cu coaste afumate a Adelei...
Si n-am de niciunele...ce rau e sa n-am sotior acasa de trimis in recunoastere...
Ma duc sa scotocesc prin dulapuri sa vad ce-mi face cu ochiul...

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

quote:
Originally posted by ALINATXA

MESSO DA tu te gandesti numai si numai la huta huta.Vai saracu barbat al tau cred ca o sa fie terminat dupa perioada asta de abstinenta a ta
Daaaa, o sa zica: "lasa-ma-mi place!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Salutare de la mare!

Prin urmare ati trecut in revista si primele cunostinte despre cum se ingrijesc bebelusii... Pe cand vin si eu, subiectele sunt epuizate
Cartea Caprarilor, comunista sau nu, ramane de actualitate si, cred eu, una de referinta in domeniu. Despre nu are rost sa va mai scriu, o sa mentionez doar o fraza, retinuta doar de unele: dupa nastere ni se taia des cheful, mai ales cand eram cu o mana la pupaza si cu una la patut!
oana - daca te ajuta, azi am facut o fasole cu carnati si te astept

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 37 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

mamici de bb1 dar mai ales de bb2 - nu ratati emisiunea de maine in reluare "Scoala parintilor" pe TVR2 la 12:20.

Eu as inregistra-o, daca as putea!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 37 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput