Pitici de Ploiesti
Raspunsuri - Pagina 10
Medeea76 spune:
Daca tot au trecut Sarbatorile, haideti sa ne gandim cand organizam intalnirea... Eu as propune o sambata luna asta: 13, 20 sau 27 ianuarie, ce spuneti?
Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006
madutza spune:
Eu sunt disponibila si week-endul asta.
Oana, Daria ta este fix cu 2 ani mai mica decat Ana. Sa te stepti la un temperament furtunos!!! Hehehe
Irrinuca, si eu stiu ca d-na Ghitza este f. ocupata. Dar poti incerca, dar la alti medici pe care ti i-a mentionat deja Medeea.
Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/padme_ami2003/my_photos
LauraNicole spune:
Initial si eu sunt disponibila oricand .
............................................
Mai bine te uiti la ciobul din ochii tai pana sa vezi paiul din ochiul meu !
clyo spune:
La Multi Ani!
am ajuns si eu la munci, asa ca o sa am timp sa intru mai des.
Fatima, multumesc mult pt informatii, kiar vreau sa vin la salon, mi-au placut mult pozele, am vazut si bannerul
imi poti trimite pe PM nr tau de tel?
stiu ca ai bb mic si esti ocupata, dar poate ne putem intalni pt 15 min la salon.
am o rugaminte mare: imi puteti recomanda o firma producatoare de mobila?
vreau sa schimb ceva prin casa si in afara de Formafit nu stiu pe nimeni in oras.
multumesc si ne auzim mai tarziu; acum trebuie sa-mi citesc zecile de mailuri
o zi buna!
irrinuca spune:
Multumuesc mult pentru raspunsuri si nr de telefon al doctoritei.
Este incomparabil mult mai ieftin daca e doar £30 (1.500.000), fatza de £400. Pai de restul iau patutz, carutz copilului, si redecorez si camera :-))
Pai o sa o rog pe mama sa sune, sau sa incerc sa sun de aici. Noi o sa venim de pe 15 ianuaie pana pe 22 (luni, cand e plecarea). In principiu as putea sa ma duc in orice zi de marti 15 ianuarie pana duminica 21 ianuarie. Nu e chiar asa mult, e nasol.
Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04
Baby ticker
Poze recente cu Andy, Mamy si Ady
Andreas mic mic
irrinuca spune:
Ah, si daca tot bat drumul, nu stiti nici un studio foto unde pot sa-i fac niste portrete lui Andy?
Ultima oara am mers cand am fost eu in Ploiesti, in Iulie 2005, cand a implinit un an. Am mers la fotograful de langa hotelul Prahova. Nu au fost ce a asteptam, dar nu am platit decat 500 de mii pentru multe pozitii, inclusiv o dubla A4. Adevarul este ca nici el nu statea locului, de-abia incepuse sa-si ia avant sa mearga singur de colo pana colo. Acum (sper) este mai intelegator si sta intr-un loc.
Daca mi-ati vedea peretzii, sunt plini de poze inramate. Cele mai multe le-am facut eu, insa iarna nu imi iese nimik, nu este lumina buna. Pe deasupra, aici e mai tot timpul innorat!!!!!!
Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04
Baby ticker
Poze recente cu Andy, Mamy si Ady
Andreas mic mic
Medeea76 spune:
Clyo, cand vii la salon? Vin si eu!!! De obicei eu mergeam cu Tea, ca e aproape, asa ca daca vii, spune-mi, si vin cu Tea cu tot.
Irrinuca, daca facem intalnirea pe 20 ianuarie, vii?
Studio bun pentru bebelusi e Foto Baby, in spatele Cinemascopului. Merg si eu sa-i fac lui bebe, spune-mi cand mergi si facem impreuna, ok? Am vazut ca ii faci multe poze lui Andreas, asa ca e obisnuit cu "lumina reflectoarelor" (e dulce piticul).
Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006
clyo spune:
Medeea, nu stiu exact dar as vrea cat mai curand; acu sunt in zilele minunate, plus ca de maine incep niste schimbari la balcon (izolatie, termpan, bla bla).
tare as vrea sa mergem impreuna
masaj are?
ma doare mijlocul de mor, fetita mea a sarit de 15 kg, daca o tin 5 min in brate, pot sa jur ca mor
CatXO spune:
Medeea Cred ca ar fi bine pe 20 intalnirea si pentru mine, sper sa nu se gandeasca varul sotului sa faca botezul chiar atunci. Deoacamdata nu au stabilit nimic, trebuie sa gaseasca local, biserica, etc.
Clyo daca vrei o firma de mobilier, cu preturi nu foarte mari si mobila de calitate, ti-l recomand pe fratele sotului meu. Are o fabricuta noua, cu aparatura de ultima generatie, are designer de mobila si cataloage cu tot felul de accesorii. Daca vrei imi spui si-ti dau nr pe PM.
Va
Oana , Alexia si Daria
Poze frumoase cu noi
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10704;104/st/20050305/n/My+baby+Alexia/dt/7/k/7c29/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;53;30/st/20060517/n/Daria/dt/7/k/230f/age.png