Pitici de Ploiesti
Raspunsuri - Pagina 9
madutza spune:
Dragi Ploiestence,
In primul rand va urez ca noul an sa va aduca multa sanatate piticilor si intregii familii!
Anul trecut ne-am inscris pe listuta, dar eram in prag de plecare si nu am avut timp sa dau prea multe detalii. Pe fetita mea o cheama Ana-Maria si este nascuta pe 17 Mai 2004. Locuim in vest acum, pe la lamaita, dar pe la jumatea anului o sa inaintam catre centru, spre "pisica alba". Cu cateva dintre voi ma cunosc deja de pe forum, si cu Eliza m-am intalnit odata la Billa, dar ne-am recunoscut din fotografii. Despre Irinusha, nu mai spun ca ne cunoastem de 3 ani, de cand erau BB-ii nostri in burtica si ne vedem de fiecare data cand vine in Romania.
Sunt deschisa pentru intalniri cu pitici, de fapt abia astept. Sper sa imi permita si serviciul, pentru ca termin destul de tarziu. Dar m-oi descurca....Ana sta acum la bunici in timpul saptamanii, dar cand ne vom muta si va incepe gradi o sa revina la noi. Am pus okii pe o gradinita, vis-a-vis de sediul ProFM, nr. 35 parca. Stiti ceva de ea? Deocamdata caut gradi de stat si daca nu gasesc ceva sa imi placa, o sa ma uit si la cele particulare.
In rest ce sa va spun? Sper sa scriu macar o data pe saptamana si la acest subiect si sa ne intalnim cat de curand.
PS: Finutza, merci de introducere!
Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/padme_ami2003/my_photos
nana72 spune:
La multi ani fetelor
sa aveti un an cu bucurii si multa sanatate!
Uite ca a venit si ninsoarea... sa va distrati cu puiutii prin zapada. Am si eu o intrebare, e posibil ca la 2 luni fetitei mele sa nu-i placa afara? Daca iesim afara e toata ziua agitata, nu doarme si e o plangacioasa. daca stam in casa e mai linistita. E posibil asa ceva? ati patit si voi?
Nana
madutza spune:
Nana, nu ii place ca e infofolita probabil...
Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/padme_ami2003/my_photos
LauraNicole spune:
Depinde cat de gros o imbracati , Nana!
............................................
Mai bine te uiti la ciobul din ochii tai pana sa vezi paiul din ochiul meu !
Medeea76 spune:
Dragele mele, bine v-am regasit in 2007!!!
Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006
Medeea76 spune:
Georgiana, chiar ma intrebam daca avem vreo aspiranta in club... Bine ai venit printre noi si iti doresc ca anul nou sa iti aduca bebelusul mult dorit!
Laura, povestea Sandrei m-a bulversat, nu am cuvinte... Am sa-ti raspund pe PM cand o sa am ceva mai mult timp. Poate ne intalnim pana atunci si vorbim face to face. Rabdare multa iti doresc si putere si mai multa!
Mada, la Mediurg exista o singura pediatra, Adam o cheama, noi am fost o singura data la ea si nu am reusit sa intram in rezonanta..., asa ca nu pot fi decat subiectiva in privinta ei. Asa ca am ales-o pe Dr. Olteanu de la Cardio Medica, de care am mai spus ca sunt multumita. Beblusa mea a facut o viroza respiratorie zilele astea, dar pentru ca eram la Bran de Sarbatori, am ajuns la pediatru doar in Brasov, de doua ori. Asa ca maine incerc o programare la Dr. Olteanu si iti mai dau amanunte daca vrei (acum, ca am primit medicatie de la alti doi pediatri, pot compara mai usor medicii intre ei). Intre timp pitica a trecut de la viroza respiratorie la bronsiolita, pe care a mai avut-o si acum o luna si jumatate. De data asta nu i-am mai facut antibiotic injectabil, ci numai oral. Maine imi vine acasa si aparatul de aerosoli, am inteles ca e foarte bun, va povestesc ce rezultate am avut.
Alinutza, bine ai venit! Te asteptam la intalniri.
Raluca.m si Anddragne, bine ati venit! Va doresc amandurora o sarcina usoara si sa ne vedem cu burtici sau cu bebei prin parc.
Madutza, ma bucur ca ni te-ai alaturat. Bine ai venit printre noi. Mariuca ta e o minune de papusica!
Nana, fetitei tale ori ii e cald, ori ii e frig! Daca insa nu ii place afara, indiferent de cum e imbracata, incearca sa o scoti cate putin pe balcon la aer, si mareste timpul petrecut afara treptat.
LauraNicole spune:
Bine ai revenit , Medeea! Sper ca ai avut un sfarsit de an minunat !
............................................
Mai bine te uiti la ciobul din ochii tai pana sa vezi paiul din ochiul meu !
irrinuca spune:
La Multi Ani tuturor si imbratisari, toate cele bune pentru noul an!
Imi pare bine ca ati deschis discutia pe tema "Ploiesti", acolo m-am nascut, copilarit, mers la scoala, etc, am trait pana acum 6 ani. Acum mai vin din cand in cand, cel putin o data pe an.
Am un baietel, Andreas, care este in momentul de fatza in Ploiesti!
Si se pare ca a incercat si tramvaiul lui Mos Craciun!
El a mai fost In Romania cu Buni, (care sta pe Andrei Muresanu), eu insa nu am mai fost acasa din Iulie 2005. O sa vin acum in Ianuarie, ca sa il iaupe pitic acasa la el!
Andreas este un copil foarte foarte iubaret, vesel si vorbaret, nu-i mai tace gurita toata ziulica. Foarte posibil sa-l fi vazut prin parc pe la Mihai Viteazu toamna trecuta??!!! O sa pun o poza mai recenta. Recita Braduletz Bradutz Bradutz si canta varianta proprie a celebrului "Saniutza fuge". In versiunea lui, "Saniutza zboara sus", dupa care ramane saraca in aer. Cunoaste banii romanesti si nu se lasa pacalit nicidecum cand vine vorba de bacsis la Pluguletz. In momentul de fatza e bilingv, limba a doua se datoreaza noului meu partener de viata care e englez. Am incercat eu sa il invatz engleza cand era mai mic si avea tata roman, dar nu a mers. De la noul tatic a prins imediat. Schimba intre limbi destul de bine, si ma bucura foarte tare, ca asta a afost un stres al meu de lunga durata. Am crezut ca nu o sa vorbeasca niciodata nimik.
In alta ordine de idei asteptam un alt bebe, DPN-ul este cam pe 24 mai. Aici nu pot afla sexul nici chip, asa ca m-am gandit sa profit de situatie si sa ma duc la o ecografie la Ploiesti in saptaman aceea cand voi fi in preajma.
Va rog mult, daca stiti de existenta unor clinici in Ploiesti, recomandati-mi si mie una, si va rog sa imi spuneti cam cat costa, daca aveti vreo idee. Daca este la fel de scump ca aici, renunt. Un simplu scan pentru aflarea sexului (nu 3D, nu nimik), costa minimum £75. Un 3D ajunge la £400. La spital (la stat!) nu se spune sexul!
Va pupam
Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04
Baby ticker
Poze recente cu Andy, Mamy si Ady
Andreas mic mic
CatXO spune:
LA MULTI ANI IN 2007!
Revin acum dupa cateva zile de absenta, fiind foarte ocupata cu sarbatorile. Astept cu nerabdare intalnirea noastra, la care sper sa ajung cu ambele fete. Asta doar daca o s-o facem pana in ora 5,deoarece dupa nu ma incumet sa plec singura cu amandoua.
Irrinuca o doctorita foarte buna in Ploiesti este Ghita Minodora. Face ecograf si este si o buna diagnosticiana. Are cabinet pe Romana si o ecografie 2D este 500.000, iar una 3D - 1.500.000 lei vechi.Iti dau nr de telefon pe PM.Mai poti face ecografie si la Dr. Juncu, foarte bun si el, dar si foarte ocupat si nu stiu daca mai are liber luna asta. Cabinetul particular al dr. Juncu e in spatele Omniei, ii zice parca Graphomedica, dar nu pot sa bag mana in foc.
Nana si eu cred ca bebele ori e prea subtire, ori prea gros imbracat. Nu stiu ce sa-ti spun, in general cum te imbraci tu, asa trebuie sa fie si bebe imbracat. Eu am avut fetele f. mici vara si era altceva, cand a venit iarna ele erau deja obisnuite cu iesitul.
Vreau sa urez mult succes aspirantelor la titlul de Mamici si bine ati venit mamicilor noi!
Va ,
Oana , Alexia si Daria
Poze frumoase cu noi
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10704;104/st/20050305/n/My+baby+Alexia/dt/7/k/7c29/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;53;30/st/20060517/n/Daria/dt/7/k/230f/age.png
Medeea76 spune:
Laura, multumesc pentru urari! Va doresc tuturor un an minunat alaturi de puiutii vostri!!!
Irrinuca, bine ai venit! Spune-ne cand vii in tara, poate organizam intalnirea atunci. Ecografista buna e Minodora Ghita, intr-adevar, dar problema e ca trebuie sa te programezi cu mult timp inainte, poate ne spui cand vii si te programez eu din timp. Daca nu, alt medic radiolog foarte bun e Madalina Popescu de la clinica Panaceea, e foarte, foarte buna! Mie mi-a spus sexul copilului de la 3 luni... In timpul sarcinii eu am fost la 7 ecografisti (am facut peste 50 de ecografii) si ea a fost de departe cea mai buna (alaturi de Ghita). Sunt si alti radiologi buni, de exemplu Dr. Ionescu de la Mediurg. Dr. Popescu de la Panaceea face si Doppler, dar daca vrei 3D, doar Minodora Ghita iti poate face in Ploiesti.