Mi s-a rupt apa la 17 saptamani de sarcina
Raspunsuri - Pagina 5
ela27oana spune:
INA-iti doresc multa putere si ma rog pt tine si micutul suflet sa fiti bine si sa treceti cu bine peste toate,
Bunul D-ZEU acum de sarbatori va face o minune si va fii totul bine pt voi si te va ajuta sa iei decizia cea mai buna
pupici
Ela si Oana-Daria
pauly spune:
INA sa va binecuvanteze Domnul Isus sii Maica Sfanta cu sanatate si puterea de a merge inainte.ne rugam la Dumnezeu ca acum de Sfantul Craciun sa va dea putere si sanatate, atat tie cat si puiului tau.
14+
poze

madau spune:
Ina miliarde de
ptr mamica noastra curajoasa si puternica!!!! Sunt sigura ca Dumnezeu va fi alaturi de voi si va face o minune acum de sarbatori...o meritati din plin! Toata admiratia mea
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
kid2003 spune:
Fie ca Bunul Dumnezeu sa faca un miracol in aceste zile sfante si sa se termine agonia ta, sa nasti peste 22-23 saptamani un puiut vesel, sanatos si mancacios! Ne rugam pentru voi! Ai incredere Ina in Dumnezeu si in ce iti spune tie sufletul! 
Noki_Lara spune:
Ina, esti un munte de curaj!Dumnezeu iti va rasplati toate eforturile. Ai sa vezi. Este extrem de nedreapta situatia prin care treci, dar sa stii ca ai alaturi de tine o infinitate de ganduri bune, de multa dragoste si rugaciuni adresate bunului Dumnezeu sa-ti apere comoara din burtica si sa o ajute sa iasa la lumina sanatoasa.
Te imbratisez cu drag si ma rog pentru voi!
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!

dordia2000 spune:
Offff Doamne ce incercare grea!!! Iti inteleg perfect decizia luata si toata admiratia mea pt curajul tau imens!!! Ma rog in fiecare zi pt tine si fluturasul mic si puternic...si Bunul Dumnezeu iti va fi alaturi orice s-ar intampla. Cuvintele sunt de prisos dar sa stii ca gandurile mele sunt la tine si ma rog ca totul sa fie bine pt tine si micutul fluturas!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
lili spune:
In ceea ce priveste ruperea membranelor este importanta cauza care a condus la aceasta problema..Iti spune o mamica care a trecut prin 3 asemenea situatii ( triste din pacate) si care are acum o minune de fetita...De vina pentru ruperea membranelor era o deficienta a factorului V leyden( probleme de coagulare) desi toti dr. imi facea litice incercand sa opreasca travaliul..
Stiu senzatia.. trairile prin care treci acum...dar e important sa gandesti pozitiv...Cunosc cazuri care au happy end.Deci, se poate.. Curaj.. mult curaj si ganduri pozitive....
Pupici,
Lili
mandyksch spune:
Ina, sunt alaturi de tine si iti admir curajul.Sa dea Dumnezeu sa se intample un miracol.O imbratisare virtuala din partea mea.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Grigore