Mi s-a rupt apa la 17 saptamani de sarcina

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Ina felicitari !!! Esti o luptatoare !
Sunt alaturi de tine si de bebe mic cu rugaciunile.
Dumnezeu sa va ocroteasca pe amandoi !
Cu drag

Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"

PERLELE RUTICAI

www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA

POZE

Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!

Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Draga Ina,

mi s-au rupt membranele la 33 de sapt. A curs ingrozitor de multa apa. La spital am stat trei zile in pat (toata sarcina am stat in pat dar la spital mi s-a spus sa stau pe spate! nu pe stanga sau dreapta.) si in tot acest timp am consumat 3-4 litri de lichide pe zi.
Va doresc numai bine si un bebelus luptator! (faptul ca inimioara bate cum trebuie eun semn foarte, foarte bun).

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Ina,
iti admir curajul !! Ma bucur ca nu renunti,sansele nu sunt pierdute,copilul traieste !!!
Asteptam toti aici,cu sufletul la gura, sa ne spui ca totul e bine!!!
AI GRIJA DE TINE, NOI NE VOM RUGA PT BEBELUS !!!!
Sa ne dai vesti !!

38s+3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenyy spune:

Ina 869,doar ce am ajuns acasa si am si "sarit" la calculator,poate poate avem si alte vesti de la tine.Mergi maine si cere opinia si altor medici,da telefoane la spitale,sunt sigura ca toti angajatii sunt foarte draguti si saritori,si te rog mult,nu dispera,eu tot cred ca D-zeu te va ajuta.Insist sa ceri si parerea altor medici,si iti si scriu motivul:cand eram insarcinata in 7 1/2 saptamani,am mers ca tot omul sa fac o baie(sau ca toata femeia insarcinata),dupa o zi destul de grea la servici,si am inceput sa fac dus intravaginal,eu nestiind ca in sarcina este interzis-si tot spalandu-ma eu,am vazut sange peste tot in cada!!!Am inlemnit,iti dai seama!!Am inceput sa disper,sa plang,am sunat la clinica unde aveam dr,dar era in jur de 12 seara,nimeni acolo,doar asistentele de la urgenta,care mi-au spus clar!!AVORT SPONTAN,nimic de facut!!Nu aveam dureri,nu taieturi prin burta,numai sangerarea abundenta si atat!Am fost dusa de urgenta la spital,si bineinteles,ca la americani-mai intai asigurarea medicala i-a interesat,apoi ce se intampla cu viata mea sau a ingerasului meu!!??!!Ma rog,ca sa nu mai intru si in alte amanunte,m-au vazut alti 2 dr,asistente,si acelasi raspuns-FAT MORT,la prima ora urma chiuretajul(asta aveau de gand nenorocitii,si tot insistau ca am dureri groaznice,eu spuneam ca nu am nici cea mai vaga durere,un imbecil de indian dr tot o dadea ca da).Jur,ma rugam la D-zeu ptr ingerasul meu,plangeam ca o nebuna,imi mangaiam burtica,si la un moment dat in palma mea ii simteam cum batea inimioara ei,STIAM CA BUBURUZA MEA TRAIESTE!!Pe la 5 dimineata am fugit din spital,la insistentele prietenului meu,ii era teama ca ne vor masacra puiutul nostru atat de mult dorit.La ora 9 AM eram la clinica de unde apartineam si unde era medicul meu,de urgenta la ecograf:Buburuza mea era bine merci,vioaie,si atunci,intr-adevar,a fost ptr prima oara cand i-am auzit inimioara batand cu stetoscopul,ce fericite eram amandouaDeci,incearca si la alti medici,fiecare in parte a vazut fel si fel de miracole,si sunt sigura ca sunt unii mai buni ca altii.Merita incercat,nu?
Va sarut pe amandoi Ina,si sa dea D-zeu sa te prinda Sfintele Sarbatori cu zambetul pe buze si bebelul tau sa fie sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Ina am sa ma rog si eu pentru tine.
Ma bucur ca ai primit atatea sfaturi. Deci ai grija de tine si de bebe, STAI CAT MAI MULT TIMP IN REPAOS LA PAT si BEA FOARTE MULTE LICHIDE (4 litri pe zi).
Dumnezeu sa va aiba in paza Sa !

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopiciu spune:

INA suntem alaturi de tine si de bebe ,sa va ajute BUNUL DUMNEZEU si sa va ocroteasca !!!
LUPTA pentru ingerasul din burtica ta si cu ajutorul LUI DUMNEZEU o sa reusiti!!!

CLEO 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Ina, sunt cu sufletul alaturi de tine. Urmeaza-ti inima si credinta in bine si ai sa vezi ca se va rezolva totul asa cum bunul Dumnezeu va decide ca e mai bine pentru toti. si ai grija de tine

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Ina draga am citit cu f mare atentie problema prin care treci in aceste momente si-mi pare atat de rau ! Stiu ce inseamna sa astepti un bb , eu l-am obtinut cu mare dificultate (4 ani de tratamente ptr FIV) si inteleg emotiile prin care treci zi de zi , ca si eu am avut pana la capat , doar ca eu nu am pierdut apa ca si-n cazul tau ! Dar tot cu frica-n san ca mi se va intampla ! Insa am cunoscut o persoana care tot asa pe la vreo 20 de saptamani , a inceput sa-si piarda apa , iar la spital imediat la urgente s-au ocupat de ea si i-au facut cerclaj pe colul uterin ...si n-a mai avut probleme pana la capat , iar bb era sanatos tun ! Eu nu inteleg de ce in cazul tau n-au procedat in acest fel , nu sunt medic , dar ma gandesc ca e lucrul pe care trebuia sa-l faca ei , ca tie si lui bb sa va fie bine si sa te simti mult mai linistita acum . Asulta fetele , ti-au dat sfaturi extraordinare , venite din inima , bea multe lichide si fffff mult REPAOS nici cel mai mic efort iubita , pana trece valul greu ! Ma rog lui DD sa fii puternica si sa-ti ajute fluturasul mic si drag sa aibe forte si sa se lupte asa cum mamicuta lui o face ! Esti o mamicuta de admirat , te si am sa urmaresc evolutia sper din suflet ffff buna a sarcinii tale pana la bun sfarsit ...Ai grija de VOI -ici dragi pe burtici , spune-i lui bb ca-l iubesc mult de tot si ca viata e frumoasa , merita s-o cunoasca ! CURAJ

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...am implinit 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ina draga, iti tin pumnii sa se termine totul cu bine. Iti respect decizia, e foarte greu sa iei o decizie in momentul asta si te inteleg f bine de ce ai luat-o pe asta.

Stii de ce cred eu ca n-a vrut sa-ti mai vada colul? Pt ca colul e cea mai mica pb in clipa de fata. (daca cumva ar fi scurt, moale, etc). Si 2 la mana, "umblatul" pe acolo poate sa-ti declanseze travaliul, iar daca tu nu vrei asta, mai bine nu se zgandare problema. Zic si eu.

Eu iti tin pumnii si ma gandesc cu mult drag la tine, Rachel si bb din burtica, cel cu inima mare. Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Ina, sunt si eu cu gandul alaturi de tine si ma rog la Dumnezeu sa fie bine pentru tine si pentru samburel!
Sper ca Domnu sa faca o minune pentru tine in prag de sarbatori ... sa vii cu vesti bune!!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput